iPhone 6 Plus

iPhone (1st, 3G/S, 4/4S, 5/5C/5S, 6/6+)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
iOS
Odgovori
bata bogdan
Banned
Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
:: Huawei X2 7.0 LTE
:: Huawei M2 10.1 LTE

Re: iPhone 6 Plus

Post od bata bogdan »

Počeli su da brljaju...opasno...ne znam kako će im se ovo sve odraziti na prodaju u budućnosti?
Džabe im sve...ne može se greška sakriti koliko god to oni želeli....mogu samo reci da je šteta jer su napravili dva vizuelno lepa telefona...ovo im je do sad sve ukupno Loša i najlošija reklama za iphone...
Huawei

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
:: Samsung & Apple
:: Spajamo nespojivo :D

Post od Joxy »

Slažem se u potpunosti ali uvek ima i biće ljudi koji će to da kupuju, ako se ne varam oni već postižu neku rekordnu prodaju novih moldela.

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Pa ti bi Joco prvi kupio iphone da si u mogućnosti da iskeširaš 6. Seti se koliko si hteo da pređeš na 5s, koliko si mi pisao na pp. Ali skup, ne nože note 3 za 5s bez doplate... A sada ti je ovde nešto nedopustivo? A daj. Kao što reče neko, ne savija se prilikom normalne upotrebe. Ne branim apple, ali ispade da svi imate spreman keš i da vas to odbja od kupovine, zato čekate u redu za note 4 ili one M8. Pf. Ispade da svi savijate telefone, aj snimite klip da vidim.

Bogdan mi je merovniji u temi od svih, držao je telefon u ruci, poslao mi slike, klip još čekam... Ako je on oduševljen a koristi note 3, šta onda?

bata bogdan
Banned

Post od bata bogdan »

Iphone 6plus je fantastičan fon izgledom obradom i svakom mogućom sitnicom...
Razlika između iphone 6plus i note 4 je veoma velika...
Znaci note4 i note3 izgleda kao igračka.
I da više ne trpimo o tome ovde bzvz se piše sve ko i sto Baraba kaže.
Iphone je pokosio konkurenciju ali...to sad bas da li se tako lako savija ili ne...to je već pitanje za one koji ga poseduju...nesto ja lično bas i ne verujem da se u džepu može tako saviti iskrivi telefon...medijski malo i više naduvani ali opet kažem loša je to reklama za iphone, jedva su čekali da ismevaju iphone...
Da budemo jasni...svuda ima propusta i uvek će ih biti...
Kome smeta ta fora na iphone 6plus neka kupi iphone 6 i to je to...
Kad uzmete u ruke oba iphone shvatićete sve...ko je imao prilike zna o čemu pisem a ko nije vide vremenom kad se pojave kod nas...
Huawei

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Joxy »

Pa po meni samo lud čovek može da da 1000€ za telefon koji se pritom savija kad ga koristiš normalno. Što se iPhone-a tiče možda bih uzeo 5S čisto da probam, inače mi ne pada na pamet da menjam N3 za njega, da se vraćam na 1gb rama, 8mpx kameru i dual core procesor, zašto kada sve to imam na S2? O tom iP6 nisam ni razmišljao isključivo zbog tog savijanja a donekle i dizajna.
A zašto ti ne uzmeš 6 ili 6+, šta veliki ti je? Ma daj molim te ta priča o veličini više ne pije vodu uopšte, većina telefona na tržištu je sada 5+ inča. I ako je neko razmišljao o kupovini šestice to mišljenje verujem da se promenilo izlaskom N4, jer ni u kom slučaju ne mogu da se porede. Kao što sam na početku rekao, samo lud čovek i onaj koji ima 1000€ za bacanje, će kupiti navedeni model.
Poslednja izmena od Joxy u Sre, 01. Okt 2014. 09:46, izmenjeno 1 put ukupno.

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Ovo kao igračka, meni je dovoljan razlog da planiram prelazak na iphone. Osim ako ne prijave korisnici da se savija sam od sebe.

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Joxy »

A je l neko probao N4 i uporedio sa 6+ da može da govori tako o N4. Poređenje te "igračke" sa šesticama je za nju uvreda, iskreno.

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

6+ se savija ko lud i tu vise nema dileme... Bilo je prijave i u usa i kod nas da se savio u dzepu od sedenja...
Obicna 6ica se kao ne savija, ja sam ga drzao u ruci, svaki dan ga cackam i odlucio sam da ga uzmem do kraja godine... Mozda i u skorije vreme, najvise zavisi od kesa, naravno...

bata bogdan
Banned

Post od bata bogdan »

Jel ti čitaš sta ti se piše ovde...
Licno uživo poredio i note4 i iphone oba modela i još samsung alpha...
Da, i ja se razmišljam još uvek za iphone 6plus jer od 01.11 produžava ugovor...
Toliko Za tvoj Info Joco
I Joco ne budi toliko ti pa samo ti...nisi video nijedan model uživo tako da ne pricaj opet bzvz...
Huawei

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Re: Одг: iPhone 6 Plus

Post od Baraba »

Bogdan:
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

hibiskus
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 18. Mar 2009. 01:34

Post od hibiskus »

ajde da razumem da su uradili najbolji dizajn, pa nek im je i najbolja kamera i nek imaju najbolje aplikacije i nek su naj naj u svemu. Ali ljudi za 1000evra za koje trenutno ljudi traze za 6+, moze da se uzme LG G3 i canon 1200 dslr i jos da ti ostane 150 evra za smartwatch na primer. Kombinacija sta kupiti za te pare ima milion....
Pa i kad padne na 700 evra za godinu dana, opet je bolje kupiti neku kombinaciju nego iSight kameru od 8mpx. Ajde da smo mi ko onaj amerikanac sto je potrosio 1500 bucks na kupovinu aplikacija, sa kojima kontrolise vrata od garaze, pali svetlo, i ko zna koje jos dzidza bidze. I cime je opravdano da nasih 99% iphone korisnika koji kupe 1-3 aplikacije u proseku bace tolike pare na telefon?

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Re: Одг: iPhone 6 Plus

Post od Joxy »

bata bogdan napisao:Jel ti čitaš sta ti se piše ovde...
Licno uživo poredio i note4 i iphone oba modela i još samsung alpha...
Da, i ja se razmišljam još uvek za iphone 6plus jer od 01.11 produžava ugovor...
Toliko Za tvoj Info Joco
I Joco ne budi toliko ti pa samo ti...nisi video nijedan model uživo tako da ne pricaj opet bzvz...
Samo izvolite ljudi slobodno, je l vam neko brani da kupite iP6 (+)? Dajte slobodno i 5000€ ako vam je volja za telefon, pokajaćete se ubrzo i shvatićete ko je trenutno bez premca u mobilnoj industriji, toliko.
Ti si ako se ne varam najviše bio oduševljen sa Edge jedno vreme, ne znam kako je sada. I ti bi Edge stavio na prvo mesto pre N4, ja ne bih, uzeo bih N4 pre naravno, eto vidiš, različita su mišljenja.
Hibiskus izgleda jedini pametan čovek ovde, jedini razmišlja racionalno.
Poslednja izmena od Joxy u Sre, 01. Okt 2014. 10:17, izmenjeno 2 puta ukupno.

bata bogdan
Banned

Post od bata bogdan »

https://m.youtube.com/watch?v=GJsZlssWYho
Evo Video klip koji sam lično snimio pre neki dan
Huawei

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Joxy »

Video je privatan.
Kažem još jednom, o ukusima ne treba raspravljati a o tome ko je bio u pravu a ko ne, vreme, testovi i brojke će pokazati.
I samo još jedno pitanje za Baraba, zašto ti ne kupiš telefon, a pričaš za druge kako možda ne mogu da ga iskeširaju? A ovamo u drugim temama takođe se raspituješ za druge modele, konkretno pitaš zašto bi tvoj G2 zamenio za OPO, treba neko da te ubedi.
Poslednja izmena od Joxy u Sre, 01. Okt 2014. 10:20, izmenjeno 1 put ukupno.

bata bogdan
Banned

Post od bata bogdan »

Oduševljen za Note Edge dok ga lično uživo ne vidim a do tada ono što vidim lično iznosim i svoje mišljenje.
Pitas me što ne kupim ja ti odgovorim i ti sad opet izmisljas vruću vodu...
Note4 sigurno neće biti moj sledeći fon...jer nista Drastično nije bolji od note3.
Note Edge i iphone su novina dizajneski...ja to tražim a zajebi ti te giga i miga Herce itd...svedoči smo da i sony brlja sa kamerom koja ima 20mgp...i sta sad???
Bzvz se upuštam u diskusiju koja nicemu ne vodi...
Huawei

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Joxy »

Niko ni jednog trenutka tebe nije pitao zašto ti ne kupiš iPhone, mislim da je jasno iz prethodnih postova o kome se radi.
Samo želim da mi odgovoriš na par pitanja, kako to da N4 ništa novo ne donosi u odnosu na N3 a iP6+ donosi mnogo toga novog? Zašto nosiš N3 ako te ne zanimaju gigabajti, gigaherci, megapikseli itd, zašto ne Apple?
Sony sigurno ima neke svoje razloge i oni najbolje znaju śta rade, videćeš kameru na Z3, tako da se ja ne bih prerano upuštao u diskusiju o toj kameri. ;)

bata bogdan
Banned

Post od bata bogdan »

Prosvetlio si me sad...
Kad budem uzimao sledeći fon prvo cu tebi da se obratim...
Zašto imam note3...iz razloga što mi je bitna veličina telefona i izdrzljivost same baterije.
Kamera može da bude i 500mgp...nista mi posebno ta stavka ne znaci.
Kad budeš uzeo iphone u ruke shvatices...a do tad...isključujem se iz dalje diskusije i komentara u ovoj temi...smorih se baš baš. ..
Trebao bi da imaš Titulu Experta ovde na forumu...
Huawei

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Joxy »

Sam si sebi odgovorio. Pretpostavljam da pod veličinom telefona podrazumevaš veličinu samog ekrana. IP6+ je veći od N3 a ima manji ekran. (?!) Baterija verujem da će biti bolja od šestice, čekamo testove mada gora ne može biti sigurno (u tom degmentu je trenutno najbolji Z3). Moj ti je savet da lepo pre kupovine sagledaš sve činjenice, pa tek onda uzmeš određeni model, no svako kupuje ono što njemu odgovara tako da je o tome više besmisleno pričati.

bata bogdan
Banned

Post od bata bogdan »

Tvoj savet ...hahahahaha....
Svoje savete zadrži za sebe...molim te mene savetovati nemoj...
Huawei

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

Dizajn telefona - stvar ukusa
Izbor OS-a - lični izbor
Šta je bolje (vrhunski Android modeli ili novi iPhone 6-6+) - opet lični izbor ...
Možemo ih porediti do besvesti (a svi rade fantastično... i više od toga) i uveć će biti glasova za i protiv.

... Izgleda da će i HTC da se uključi u tu mrtvu trku jer postoje glasine da izbacuje M8 model sa 5,5 QHD ekranom , 3Gb RAM-a , Snapdragon 805 na 2,7Ghz i navodno kamerom of 16 ili 20 MP.
16 godina na forumu MOBILNISVET

Odgovori