Ovde se govori o cenama u apple shopovima, kod nas a i svuda ima preprodavaca, cena u apple radnji je jedina verodostojna... Cirih - 620, Berlin - 700e itd... Prosek je bio cini mi se oko 650e kad se pojavio
A, da, u USA je 550usd skoro uvek
ja nikada nisam imao konktakt sa tim ''ne sim-free'' iphone-ovima, znam da se koristi ta kartica, starije su x-sim, novije r-sim ali za ove nove modele - ne znam bas nista...
jedino da pitas u nekom servisu bas za apple uredjaje, ima ih u Bgd i po netu...
pozdrav,
uneo sam jedan kontakt i sada kada pogledam u icloud-u preko kompa njega nema...
takodje ga nema ni u gmail kada udjem preko kompa...
samo se pojavljuje u samom telefonu, nigde nije sinhronizovan... kako da ga rucno sync? prvenstveno mi je bitno da bude u gmail-u...
Kako nece gmail da ti povuce kontakte? Meni povlaci odmah kako koji unesem.
Imas i Easy Backup aplikaciju, ja sam uhvatio dok je bila Pro verzija besplatna. Sa njom isto mozes lako da zavrsis posao.
Pre svih peripetija, probaj jednostavno da iskljucis i ukljucis ponovo sinhronizaciju kontakata za gmail. Mora da proradi.
pa tako sam i dosao do svih kontakata na gmail-u... cim unesem on uradi sync sa nalogom...
od skoro sam poceo da koristim icloud i tamo mi vuce ali ovaj put nije uradio sync ni na gmail ni na icloud...
ok, znam sta je ali ne znam sta dalje... stajalo je pod ''default account'' - outlook i sve je tamo islo poslednje sto sam ubacivao...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.