iPhone 6
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Re: iPhone 6
Ako moze savet naime stigne mi poruka imam taj broj u imeniku i izbaci mi samo poruku sa brojem bez imena.o cemu se tu radi??
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white
Probaj da upises broj sa +381. Mislim da je to.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
oxigen, odradi carrier update i neces imati takvih problema. Meni su neki brojevi u formi +381, drugi nisu, a za svaki kontakt mi izbaci ime pod kojim je memorisan.
Samo da kazem da su mi svi brojevi na +381 Azimuth, ne znam kako se radi taj updejt sto kazes,i sta je zapravo to ako moze objasnjenje?
Inace sad sam dosao mob pravi perfektne slike zaista brz u radusve radi perfektno a ima samo 1 gb rama
Jos me zanima kako se podesava da kada slikam prikaze lokaciju gde je slikano
Inace sad sam dosao mob pravi perfektne slike zaista brz u radusve radi perfektno a ima samo 1 gb rama
Jos me zanima kako se podesava da kada slikam prikaze lokaciju gde je slikano
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Settings > privacy > location settings pa tu namestis za koje sve aplikacije da ti pali lokaciju.
Carrier update radis preko iTunes. Samo nakaci telefon i izbacice ti sam da trebas da uradis. To su neka mrezna podesavanja, izmedju ostalog i ovo za brojeve.
Carrier update radis preko iTunes. Samo nakaci telefon i izbacice ti sam da trebas da uradis. To su neka mrezna podesavanja, izmedju ostalog i ovo za brojeve.
Azimuth, spojio sam mob sa itunsom izbacio kao neku sinhronizaciju ali nisam uspeo da pronadjem to ocemu si pisao
Ako ti je izbacio carrier update i ti si kliknuo ok to je onda to... Tebalo bi da je trajalo oko 10sec...
iLuka, nije mi izbacio carrier update samo synchronizaciju.to je to sad mucim muku sa prebacivanjem muzike preko itunsa . Ako neko moze da objasni prosto kako se prebacuje muzika znam odaberem koju cu muziku i onda synch valjda je tako
Je l ti "mts" gore levo pise velikim slovima ili malim "mts" ili "MTS"? Treba da pise malim ako imas najnoviji taj carrier update...
Za prebacivanje muzike ides gore levo na malu kockicu pa add to liberary i onda nadjes u music pa sync... Za ove novije verzije itools i itunes ne radi pravljenje ili postavljanje ringtona...
Nasao sam koja starija verzija itunes radi to ali sam zaboravio...
Za prebacivanje muzike ides gore levo na malu kockicu pa add to liberary i onda nadjes u music pa sync... Za ove novije verzije itools i itunes ne radi pravljenje ili postavljanje ringtona...
Nasao sam koja starija verzija itunes radi to ali sam zaboravio...
iLuka, pise mi malim slovima mt:s to sto si me pitao.
- Apolo
- Expert
- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
- :: Sony Xperia 5 II
- :: Samsung A6+ (2018)
http://www.kupimobilni.com/vesti/iphone ... efona/4501
Ako je ovo tacno neka mi neko objasni kako se formira cena iPhone-u
)))
Ako je ovo tacno neka mi neko objasni kako se formira cena iPhone-u

Festina lente.
Pa i u prodaji je jeftiniji od samsunga?! Ne znam sta nije logicno
sve komponente su slozenije kod Samsunga...

- Apolo
- Expert
iLuka, Ne mozes sad da ih posmatras kad je apple izasao pre koliko meseci, uporedi cenu iphone kada je izasao i S6 kad izadje pa onda kazi sta je jeftinije 

Festina lente.
Cena iphone 6 je bila 620-750eur... Cena s6 je minimum 750... Iskreno, nisam ispratio zvanicne cene ali sigurno je skuplji od iphone-a...
- Apolo
- Expert
Cena iPhone 6, u zavisnosti od kolicine memorije, 750+ kad je izasao, a iPhone 6 plus 850+, znam da je onaj od 128gb bio preko 1000e.
Festina lente.
ok, ja pricam o cenama u apple radnjama a ne preko oglasa ili onim koje su formirali preprodavci kupujuci u redovima u apple store-u i pradavajuci u zemljama koje nisu dobile u prvom naletu prodaje...
najskuplji je bio u Francuskoj, Nemackoj i Australiji oko 750eur/dolara... u Svajcarskoj je bio 620eur...
najskuplji je bio u Francuskoj, Nemackoj i Australiji oko 750eur/dolara... u Svajcarskoj je bio 620eur...
- iKe
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
- :: S6 edge
- :: Nexus 7 2013
Apolo, ne možeš da gledaš cenu komponenti i na osnovu toga da upoređuješ cene krajnjeg proizvoda. Tu je mnogo više od toga, razvoj, reklame, dalja briga o korisnicima, pružanje podrške i garancija... A najvažniji razlog za prodaju po toj ceni je to što im se može.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
dobro, realno, Apple je ispred svih po pitanju ''samovrednovanja svog brenda''... 5s jos uvek kosta 480e a ja sam ga platio prosle godine u ovo doba 530e sa isporukom...
ne znam kakav je samsung sa tom ''brigom o korisnicima'' i podrskom uopste...
ne znam kakav je samsung sa tom ''brigom o korisnicima'' i podrskom uopste...
- Apolo
- Expert
iLuka, http://ilike.rs/shop/iphone/iphone-6?di ... rder=price
Evo ti kod ovlascenih koliko kosta.
iKe, znam, zavrsio sam ekonomiju
Moja analiza se bazirala ovaj put iskljucivo na cenu kostanja, dakle koliko kosta sam telefon kada izadje iz fabrike jer ti sa svojim marketingom i ostalim aktivnostima mozes da mu dizes cenu do neba ako ulazes enorman novac. Ne ulazim u sam rad iPhone, vi koji ga posedujete to znate bolje od mene ali moje licno misljenje je da Apple 50% cene uredjaja zasniva u najvecoj meri na brendu.
Evo ti kod ovlascenih koliko kosta.
iKe, znam, zavrsio sam ekonomiju

Festina lente.
hahahahaha, nemoj molim te ilike da pominjemo niti bilo koju radnju od nasih ''zvanicnih uvoznika''
ip5 je kostao oko 250usd kada se sklopi... sve ostalo je brend... u USA je uvek 550usd nov kad se pojavi...

ip5 je kostao oko 250usd kada se sklopi... sve ostalo je brend... u USA je uvek 550usd nov kad se pojavi...