iPhone 5 - još jedno razočarenje ili ne?
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Re: iPhone 5 - još jedno razočarenje ili ne?
Nazalost to sa guljenjem je jos jedan #fail!!! Cekamo sledece serije sa nadajmo se ispravljenim greskama!
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
http://www.b92.net/tehnopolis/aktuelno. ... _id=645243
Prvi model vec stigao u Beograd.
Sacuvaj nas boze, kuge, gladi i nasih strucnih komentatora i ,,testera''.......
Prvi model vec stigao u Beograd.

Sacuvaj nas boze, kuge, gladi i nasih strucnih komentatora i ,,testera''.......
Nokia Lumia 1520
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Evo danas moj drugar naložen na jabuku zvao čoveka u Novi Sad i rezervisao iPhone 5 16 gb za 990 evra , ide u ponedeljak po telefon , ja ga pitam - pa kako ćeš ga koristiti kad nemaš nano karticu , kaže on - nema veze samo da ga imam
au brate na kojim si ti drogama daćeš hiljadarku za telefon alooo
kaže on - ali to je najbolji telefon na svetu

16 godina na forumu MOBILNISVET
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
miodrage, ma sredice to sigurno... Slicno je bilo i sa crnim One S, kao i sa plavim SGS3. 
zoreli, braaate... sto je puno, puno je. Treba imati granicu. Ni jedan svoj telefon do sada nisam platio preko 350e i planiram da tako bude i u buduce.

zoreli, braaate... sto je puno, puno je. Treba imati granicu. Ni jedan svoj telefon do sada nisam platio preko 350e i planiram da tako bude i u buduce.

Ako je ona prica o tretiranju Foxconn-ovih radnika tacna, onda su supervizori verovatno dobili po bic, pa ako radnici koji rade na iP5 negde posustanu, dobiju nekoliko zamaha po ledjima, i tu onda nastanu ti neki sitni propusti. Jer, rokovi isporuke moraju najstrozije da se ispostuju, Apple prodavnice ne smeju biti bez svezih zaliha...Ninolina napisao:Zašto to dozvoljavaju sebi - mislim na Apple? Da li zbog količine naručenih primeraka ne stižu da sve odrade kako treba ili im je popustila kontrola proizvoda, ali svakako im ovo nije dobro...
psyhound, Tacno tako, koliko je bese stotine hiljada plavih ledja za SGS3 vraceno. A na temi SGS 3 vs One x na Poredjenjima modela sam pisao o pukotinama oko kamere na SGS 3 koje sam licno vidjao na onim izlozenim modelima u Telenoru ali sto je najgore nasao sam neki blog sa slikama gde covek pise kako su mu se te pukotine javile iako je drzao telefon u bamperu. Slicno kao sto su se pojavljivale kod iPhone 3G na dnu u ledjima. Medjutim i pored svega ovoga mislim da ce iPhone 5 biti naizdrzljiviji iPhone do sada.
Nokia Lumia 1520
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Adams, oce, ako ti boja nije bitna... ili ono sto sam procitao na jednom drugom forumu, uzmes lepo odmah smirglu u ruke, polir pastu... i uradis telefon odmah. I posle prodas kao unikat za 1500€ 

Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- Nikola Vapa/CA
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 24. Sep 2005. 20:19
Cena!!!Kao da je od zlata napravljen.A i da jeste,nikad ga ne bih kupio jer ne kupujem telefone skuplje od 350e.Nije mi jasno,cime se opravdava tolika cena isto kao sto mi nije jasna ni cena novog fice.Preterali su
Nikola Vapa/CA, Dobro covece nemoj da se nerviras, pa ovako je svake godine par dana posto izadje novi iPhone, ovi nasi preprodavci naduvaju cene jer kod nas nema legalno da se kupi. U Americi preko operatera verzija od 16GB kosta 199 dolara sto je smesna cifra realno gledajuci njihova prosecna primanja.
A inace, za razliku od Fice, iPhone je bar kvalitet.....
A inace, za razliku od Fice, iPhone je bar kvalitet.....

Nokia Lumia 1520
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Nikola Vapa/CA, vidi, na ebayu je juce (petak) mogao vec u 10 da se kupi SIMFree u Nemackoj za 950€, a bidding je trajao jos 2 sata. A u legalnom Apple Store-u tamo kosta 679€. Ali neko hoce da naplati svoje stajanje u redu od 48h. Ima prava na to... Kao i ovi nasi ovde. Ima budala koji ce da daju te pare. Ja znam da ja sigurno necu, cak i da ne znam sta bih sa parama, da imam onih 100 mlrd viska koje Apple ima, ne bih dao vise od zvanicne cene nikad.
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Ali su bar mogli i da stave sliku pravog iPhone 5, a ne ovaj sugavi rander koji je bio samo jedan od pokusaja nagadjanja.. 

Ako je u Nemačkoj SIM free 680 evra u Srbiji će koštati oko 780 evra.
siki069, tome samo mozes da se nadas jer ja kolko sam nasao ovi ljudi sto ga donose traze 900+ evra za njega.
- mezzano
- Expert
- Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
- :: Motorola Moto E5 DS
- :: Huawei Y5 II
Džins za vlasnike Ajfona

Jes' da nije samo za iPhone, ali takav je naslov, a i on je na reklami, pa sam zato stavio ovde.

Jes' da nije samo za iPhone, ali takav je naslov, a i on je na reklami, pa sam zato stavio ovde.
imam jedno pitanje sta mogu u srbiji sa iphone 5 ako sam je kupio na dvogodisnji ugovor u nemackoj?da li uopste mogu da ga koristim ovde i da li postoji neka naznaka za ne znam neki x-slim,gevey...itd
unapred hvala,milos
unapred hvala,milos
Naznake tek postoje za nano-SIM karticu.
Ona će omogućiti da ga uopšte koristiš kao telefon, ako je SIM free.
Ako je zaključan za nekog nemačkog operatera, čekaće se dugo rešenje kao i kod 4S.
Možda nikada ne bude ni mogao da se otključa.
Ona će omogućiti da ga uopšte koristiš kao telefon, ako je SIM free.
Ako je zaključan za nekog nemačkog operatera, čekaće se dugo rešenje kao i kod 4S.
Možda nikada ne bude ni mogao da se otključa.
Mozes ga koristiti kao Ipod.Bar dok ne stigne unlock od strane hakera.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Behemoth, mnogo će to skup iPod da bude.
Slično je pre neku godinu prošao moj drug sa iPhone 4. Čekao nekoliko meseci.

Slično je pre neku godinu prošao moj drug sa iPhone 4. Čekao nekoliko meseci.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica