Ja isto ne volim da fenserisem imenik,da ubacujem slike sa fb,samo mi to fali
Aha znam za chat,ali mogu da se izlogujem,pa da mi kao i sada svaki put trazi da se ulogujem,sifru i username?
To bih ja da mi ostane.
A chat nikada ne palim inace.
Ahahah ma jok,ali ne volim da sam stalno online.
Svidja mi se kao sto je sada,kada zelim da sam online ulogujem,kada necu izlogujem se.
Ja bih da mi israne kao sada,pa me buni account,sta sa tim menjam
Ako posle nekog vremena ne zelis vise da ti budi povezani tel i fb ti obrises account i zdravo djaci licno mislim da je to korisna opcija koja pruza full sync jer ti je "sve na jednom mestu"
E pa hvala ti mnogo na objasnjenu.
Moram samo jos nesto da te pitam,ja sama mogu da pidesavam sta zelim da mi se poveze sa fb ili to ide po automatizmu-imenik,kalendar i jos mesto...?
P.s. pa slike mogu da se kace i brz accounta Saf vidim zato meni nije kasno loja je njegova uloga.
Jedina razlika sto ako kazim sa accounta pisace ios,ako preko aplikacoje onda mobile upload,a ako sa kompa onda timeline photos (ne znam sto takav naziv)
Ne znam kako ide na iOS-u ali meni je podeseno locale default, mozda ima veze sa podesenom lokacijom ili sta god (kada je USA onda pocinje sa nedeljom)
nasao sam ovo:
There's no way to override this other than to set the region format to United Kingdom, which has Monday as the start of the week.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.