Ne, nema JB za 7.0.5. Još uvek možeš da se vratiš na 7.0.4 (Skines IPSW 7.0.4 i odradis SHIFT + RESTORE). To može dok apple potpisuje 7.0.4, obično ne traje dugo - 2 dana.
Ok.. Razmislicu jos sutra, u svakom slucaju mi nije problem da vratim unazad sve.. A pretpostavljam da mi sa shift restore brise sve sa telefona, slike, accove itd itd
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't... -- iPhone 6 space gray, 64 GB --
Vec vidim vas trojicu kako prodajete jabuke i vracate se platformi koja vas voli Batalite to dok jos ima neku vrednost, dok se nije proculo za te zakrpe
Prvo da ti poželim dobrodoslicu u ovaj deo foruma. Drago mi je da pratiš desavanja u apple vodama (voajerises)
Jbg gresis po pitanju JB. Njih dvojica nemaju JB. Ja sam tek skoro stavio JB i to samo zbog jednog tweak koji radi sa otiskom prsta, predhodni 5 nisam uopšte JB. JB meni nije uslov kao sto ni LG G2 nisam rutovao. Ovde ne moras da radis JB da bi uređaj radio, ubrzao, otklonio lagove... on jednostavno radi . I da, izašao je JB za 7.0.5. Pa tako.
Baraba, ma nemam ja problem sa OS-om, svaki ima po nesto zanimljivo, osim WP koji...AMAN. Za sada sve sto mi treba imam na androidu i radi onako kako sam zamislio. Vozio sam i iOS jedne godine
Salu na stranu, samo neka napreduju, samo da se radi na OS-u i to je to.
P.S. A ovo za voajerisanje, pa to je tako kul kad znas sve mracne tajne
Zar nije Ajfon onaj telefon kod kojeg ne moras nista da cackas da bi imao sve?
JB je isto sto i rutovanje, tako? Pa kod androida ne moras da rutujes da bi imao bilo sta, al eto, na ajfonima izgleda da moras. Jao bre, pa bezite od androida i onda opet sve isto radite na jabukama, pih.. Svi cete se vi vratiti tamo gde pripadate, roboticima koji vas vole, samo je pitanje vremena
Ne, ajfon je telef na kom sve radi, glatko, milina koristiti.
JB je slicno kao rutovanje, ali opet mnogo jednostavnije i bolje. Primer: na lg g2 treba fix za kameru, treba da nađeš, čitaš kako sta, onda root. Ovde posle JB dobijes jednu ikonicu, ta jedna ikonica je sve. Tu pretrazujes i skudas sta te zanima, samo skines i instaliras. Nema 10 metoda pa da se razmišljaš i 5 puta citas uputstvo.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.