iPhone 6 Plus
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Re: iPhone 6 Plus
bata bogdan, ako mzoes ovaj zlatni za Barabu da rezervises/kaparises. Vec ga vidim kako ga namesta na stolu, kao onaj sto cacka zlatan zub 

- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Mislim da je zoreli sve lepo rekao. Smartfon kompanije su došle do tačke kada svi vodeći telefoni rade besprekorno, tako da su novi modeli samo igranje brojkama i eventualno neke dizajnerske inovacije. A dizajn je stvar ukusa i o tome ne vredi pričati.
Baraba je u pravu kada kaže da dosta ljudi kuka na savijanje kao da bi odmah kupili 6icu da nije te mane, a nemaju novca ni za 4orku. Slažem se. Ali ovo je bio prvi IPhone za koji sam rekao da ga kupujem čim dođe na 500-600, ali me je savijanje odvratilo. Zašto? Smatram da kada kupim nešto što je top klasa i ima baš visoku cenu, hoću da to bude po svemu top. Bilo da se radi od IPhone, automobilu, odeći. Hoću da dobijem ono za šta platim. A 6+ mi za 700e daje kvalitet izrade slabiji od Huawei g300.
Na stranu savijanje, IPhone je definitivno napravio pun pogodak dizajnerski kao i Note Edge. Možda su hardverski samo igranje brojkama kao N4, ali imaju dizajnersku inovaciju. Kao npr LG sa tasterima pozadi. To je ono što pravi razliku između telefona top klase i privlači kupce.
Baraba je u pravu kada kaže da dosta ljudi kuka na savijanje kao da bi odmah kupili 6icu da nije te mane, a nemaju novca ni za 4orku. Slažem se. Ali ovo je bio prvi IPhone za koji sam rekao da ga kupujem čim dođe na 500-600, ali me je savijanje odvratilo. Zašto? Smatram da kada kupim nešto što je top klasa i ima baš visoku cenu, hoću da to bude po svemu top. Bilo da se radi od IPhone, automobilu, odeći. Hoću da dobijem ono za šta platim. A 6+ mi za 700e daje kvalitet izrade slabiji od Huawei g300.
Na stranu savijanje, IPhone je definitivno napravio pun pogodak dizajnerski kao i Note Edge. Možda su hardverski samo igranje brojkama kao N4, ali imaju dizajnersku inovaciju. Kao npr LG sa tasterima pozadi. To je ono što pravi razliku između telefona top klase i privlači kupce.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
@hibiskus, i G3 kada se pojavio izuvao je sa cenom, kao i note 3, S5... onda su došli kod operatera... cene krenule dole. Aplle jos nema kod nas, zato mogu ovde da stave 1000e. Preko on ne kosta toliko, i kada pisem o kupovuni iphone mislim na cifru koliko kosta. A preko se najvise kupuje na ugovor, ne kesiraju ni preko po 650e. A toliko kosta i note 3 recimo, ako pogledaš zvanicne cene, ne radnje bez fiskalnog... 1000e ne bih dao ni za jedan telefon.
@Joca, na ta pitanja sam vec komentarisao... kao i od cega zavisi da li cu kupiti iphone ili ne. Znaci, finansije kod mene nisu problem. Sigurno sam promenio vise telefona od tebe i bacio vise od tebe para na iste. Ti si na potezu, da se vratis sa eksurzije sa iP6.
@Joca, na ta pitanja sam vec komentarisao... kao i od cega zavisi da li cu kupiti iphone ili ne. Znaci, finansije kod mene nisu problem. Sigurno sam promenio vise telefona od tebe i bacio vise od tebe para na iste. Ti si na potezu, da se vratis sa eksurzije sa iP6.
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Re: Одг: iPhone 6 Plus
El Laki upravo tako, sve si lepo objasnio.
Hvala Bogu pa ni kod mene nema problema sa finansijama ako se odlučujem za kupovinu, kao što si i sam rekao. To za telefone nisam kompetentan da kažem jer ne znam ni koliko sam ja telefona promenio a kamoli da znam koliko si ti. Sa telefonima je oduvek tako, recimo Nokia N97 (lupio sam primer), koliko je bio kada je izašao, sigurno ne manje kao kada sada izađe neki vodeći model na primer, tako da sa sigurnošću ne možeš da tvrdiš ko je koliko novca trošio u prošlosti, konkretno što se telefona tiče.
Sada ti mene ubedi, zašto bih prelazio na iP6? Da bih nekome dokazao da mogu da ga kupim za keš šta, u čemu je poenta? Ne znam stvarno ali mi deluje kao da si predstavnik ovog društva o čemu baš pričam.
Pogledaj tvoju rečenicu: "1000e ne bih dao ni za jedan telefon". Delim tvoje mišljenje i time smo sve rekli.Baraba napisao:@hibiskus, i G3 kada se pojavio izuvao je sa cenom, kao i note 3, S5... onda su došli kod operatera... cene krenule dole. Apple jos nema kod nas, zato mogu ovde da stave 1000e. Preko on ne kosta toliko, i kada pisem o kupovuni iphone mislim na cifru koliko kosta. A preko se najvise kupuje na ugovor, ne kesiraju ni preko po 650e. A toliko kosta i note 3 recimo, ako pogledaš zvanicne cene, ne radnje bez fiskalnog... 1000e ne bih dao ni za jedan telefon.
Hvala Bogu pa ni kod mene nema problema sa finansijama ako se odlučujem za kupovinu, kao što si i sam rekao. To za telefone nisam kompetentan da kažem jer ne znam ni koliko sam ja telefona promenio a kamoli da znam koliko si ti. Sa telefonima je oduvek tako, recimo Nokia N97 (lupio sam primer), koliko je bio kada je izašao, sigurno ne manje kao kada sada izađe neki vodeći model na primer, tako da sa sigurnošću ne možeš da tvrdiš ko je koliko novca trošio u prošlosti, konkretno što se telefona tiče.
Sada ti mene ubedi, zašto bih prelazio na iP6? Da bih nekome dokazao da mogu da ga kupim za keš šta, u čemu je poenta? Ne znam stvarno ali mi deluje kao da si predstavnik ovog društva o čemu baš pričam.
Poslednja izmena od Joxy u Sre, 01. Okt 2014. 15:44, izmenjeno 1 put ukupno.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Ljudi, savijanje ili ne... budimo realni, desava se i desilo se kod jednog malog broja korisnika, Apple pominje cifru od 9 komada. Oni sto uzmu namerno savijaju, lome uredjaj, ja ne znam sta da kazem, ima onih koji prelaze kolima poreko uredjaja, bacaju ga sa ne znam kojih visina i slicno... Po meni je to sumanuto. Uredjaj mora da radi ono sto je namenjen da radi, da radi po svojim specifikacijama, i da svom vlasniku zadovoljava potrebe.
Mozemo mi ovde da se prepucavamo do besvesti, i prepucavacemo se, jer evo ja prvi smatram da je Android los sistem, i uredjaje sa pomenutim cak ni ne gledam. To je opet moj problem naravno.
Svaki uredjaj ima mane, pitanje je koja je kome prihvatljiva.
Pisati kako je neko lud ako da cifru ovoliku ili onliku za nesto, ili da je hardver zastareo i los u najmanju ruku ne piju vodu. Sta koga boli jetra za sta ja ili Pera, Mika Tantula dajemo nase novce? Za nas je to dobra kupovina i tacka. Sto se hardvera tice - e pa je8o vas hardver, on je najmanje bitan u celoj prici, bitan je softver koji ga pokrece i kako to sve ukomponovano radi. Dzaba procesor sa 32 jezgra, 128 GB RAM, i sta ti ja znam sta ako uredjaj u radu stuca. Ako uredjaj sa 2 jezgra, i slabijom kamerom i manje RAMa radi bolje od jaceg pandana, onda ostaje jedino krivca traziti u onome sto pokrece taj hardver, a to je softver.
Znate svi dobro na sta aludiram, zapitajte se!
Za kraj, mislim da su novi iPhoni vrlo dobri uredjaji, cene su ocekivane, meni se licno ne svidja izgled novog iOS-a, (ne svidja mi se jos od 7).
Mozemo mi ovde da se prepucavamo do besvesti, i prepucavacemo se, jer evo ja prvi smatram da je Android los sistem, i uredjaje sa pomenutim cak ni ne gledam. To je opet moj problem naravno.
Svaki uredjaj ima mane, pitanje je koja je kome prihvatljiva.
Pisati kako je neko lud ako da cifru ovoliku ili onliku za nesto, ili da je hardver zastareo i los u najmanju ruku ne piju vodu. Sta koga boli jetra za sta ja ili Pera, Mika Tantula dajemo nase novce? Za nas je to dobra kupovina i tacka. Sto se hardvera tice - e pa je8o vas hardver, on je najmanje bitan u celoj prici, bitan je softver koji ga pokrece i kako to sve ukomponovano radi. Dzaba procesor sa 32 jezgra, 128 GB RAM, i sta ti ja znam sta ako uredjaj u radu stuca. Ako uredjaj sa 2 jezgra, i slabijom kamerom i manje RAMa radi bolje od jaceg pandana, onda ostaje jedino krivca traziti u onome sto pokrece taj hardver, a to je softver.
Znate svi dobro na sta aludiram, zapitajte se!
Za kraj, mislim da su novi iPhoni vrlo dobri uredjaji, cene su ocekivane, meni se licno ne svidja izgled novog iOS-a, (ne svidja mi se jos od 7).
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Lepo si ovo pojasnio miodrage.
Nemam sta dalje da dodam posle ovog tvog posta...
Nemam sta dalje da dodam posle ovog tvog posta...
Huawei
- Baraba
Sem da Joca sa eksurzije dođe sa ip6. Rasptivao se za apple radnje, ima sve info, ostaje još da ga pazari i podeli sa nama utiske 

- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
Hahaha neka hvala, da je N4 pa i da razmislim.
A što ga ti ne uzmeš?

- bata bogdan
- Banned
Uzeće ga...vec je naručio da mu kupim i posaljem...hoce da uzme za probu da vidi kako se savija...
Huawei
Igrao se malopre.
Klasican Apple model sa velikim ekranom.
Lepo lezi u ruci,kamera je odlicna,bez obzira sto ima 8mpix.
Cena sitnica,980e.
Klasican Apple model sa velikim ekranom.
Lepo lezi u ruci,kamera je odlicna,bez obzira sto ima 8mpix.
Cena sitnica,980e.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- Baraba
Ja nisam tražio apple radnje. Ti jesi. Seti se samo koliko si meni pisao na pp i raspitivao o iphone, koliko si na oglasima tražio 5s... Ono, nemoj sad da se vadiš, jer finansije nisu problem.Joca-Samsung napisao:Hahaha neka hvala, da je N4 pa i da razmislim.A što ga ti ne uzmeš?
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Apple pominje cifru...miodrage napisao:Ljudi, savijanje ili ne... budimo realni, desava se i desilo se kod jednog malog broja korisnika, Apple pominje cifru od 9 komada.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
^ 'nuff said. Samo sto neki jos uvek uzimaju za ozbiljno to sto Apple kaze. 

- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Samo pominje cifru od 9 komada?! Da li verujes u to?miodrage napisao:Apple pominje cifru od 9 komada.
Mozemo, naravno. Gledao si poredjenje Nexus 5 vs iPhone 6? Pa on ga je sašio na dalviku.miodrage napisao:Mozemo mi ovde da se prepucavamo do besvesti, i prepucavacemo se, jer evo ja prvi smatram da je Android los sistem, i uredjaje sa pomenutim cak ni ne gledam.
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
- bata bogdan
- Banned
Evo video clip sto sam u ponedeljak snimio na brzinu
Iphone 6 plus
https://m.youtube.com/watch?v=X9O9doNv9BQ
https://m.youtube.com/watch?v=Ts2n3pgdoGg
Iphone 6
https://m.youtube.com/watch?v=yCD9vJO1rvE
Iphone 6 plus
https://m.youtube.com/watch?v=X9O9doNv9BQ
https://m.youtube.com/watch?v=Ts2n3pgdoGg
Iphone 6
https://m.youtube.com/watch?v=yCD9vJO1rvE
Huawei
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
Kakve veze imaju sada 5S i 6? Raspitivao sam se za 5S ne za 6, i to sam naveo jedan jedini razlog zbog kojeg bih ga probao. A i cenim da bi za ulazak u iOS svet i više nego dovoljan bio 5S.Baraba napisao:Ja nisam tražio apple radnje. Ti jesi. Seti se samo koliko si meni pisao na pp i raspitivao o iphone, koliko si na oglasima tražio 5s... Ono, nemoj sad da se vadiš, jer finansije nisu problem.
A to što sam se raspitivao za Apple radnje je bilo čisto informativno, ako budem stigao da svratim u neku od njih.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Zile: mogu da gledam zilion poredjenja i svega, za mene nikad nijedan Android nece moci da pridje na svetlosnu godinu iOS-u ili WPu. Naravno, imaj na umu da sam ja jako ostrascen i nerealan, te stoga nisam merodavan za razna poredjenja 

Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Dobro, dobro....Vidim, zamrzeo si ga, ali dobro je sto jos uvek volis iOS pored WP-a 
Ali dobro kod mene je sve obrnuto.

Ali dobro kod mene je sve obrnuto.
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Neko pomenu da se iP6+ ispresavijao pri normalnom koriscenju. Ako pod normalnim koriscenjem podrazumevamo drzanje telefona u ruci, kucanje poruka, pozive, internet pretragu itd., kako je onda moguce tako saviti telefon?
Ali, ako je telefon navodno bio u dzepu (sto je veca verovatnoca), kolika je to sila bila u pitanju pa da se telefon bas toliko savije, ako znamo za onih 35kg, potrebnih da se telefon savije?
Kako su ti ljudi uopste sedeli, a da im telefon nije smetao? Uopste ne branim suntavi Apple, ali meni u celom tom slucaju neke stvari ne stimaju.
Ali, ako je telefon navodno bio u dzepu (sto je veca verovatnoca), kolika je to sila bila u pitanju pa da se telefon bas toliko savije, ako znamo za onih 35kg, potrebnih da se telefon savije?
Kako su ti ljudi uopste sedeli, a da im telefon nije smetao? Uopste ne branim suntavi Apple, ali meni u celom tom slucaju neke stvari ne stimaju.
Green, pa u principu nije toliko tesko da se desi da ga savijes. 5.5'' u plice farmerke(kakve se sad nose) ne moze da stane u prednji dzep, nego ide u zadnji. I sad zamisli nekoga prosecne tezine od 80kg koji tresne dupetom u sediste auta. Tacno ce ga nabiti na pola 
miodrage, naravno da me ne interesuje dal ce ko dati pare, pa i ja sam totalni gadget freek
. Ali racunam da nekad nije lose dati komentar suprotan magijskom marketinskom uticaju gadgeta, cisto da se cuje i nasa strana.

miodrage, naravno da me ne interesuje dal ce ko dati pare, pa i ja sam totalni gadget freek