iPhone 6

iPhone (1st, 3G/S, 4/4S, 5/5C/5S, 6/6+)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
iOS
Odgovori
Draco
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 25. Feb 2010. 13:32
:: iPhone 11
:: ???

Re: iPhone 6

Post od Draco »

iLuka napisao:
draco, meni su nudili u komercijalnoj banci bas da otovrim tu vrste kartice, ne moze svaka da placa... ne znam sta ti imas od tih kartica? :)
Имам Visa Elektron и MasterCard Maestro. Могу ја њима да плаћам али giftcard :)

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Mozes da placas ali na exyu prodavnicama. Na usa nece da moze. Napisao sam vec ;)

dachakragujevac80
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
:: Iphone 11 pro

Post od dachakragujevac80 »

Znam da je o tome vec bilo reci ovde,ali da ne skrtarimo,a i treba mi hitno :D : kako da restartujem telefon,tj.vratim na fabricka podesavanja,a da mi se sve posle vrati u telefon!? Hocu malo da ga osvezim,posle ovog poslednjeg updatea,ni zbog ceg drugog!? ;)
Pretpostavljam da ce imenik i kalendar da se vrati jer mi je povezan preko google naloga,ali me interesuje recimo za muziku i slike,aplikacije...

edit:
jel vracam na ovo RESET u podesavanjima?

oxigen
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 04. Dec 2008. 21:41
:: Samsung galaxy Note8

Post od oxigen »

dachakragujevac80, prelistaj samo par stranica unazad :) mislim da nemas potrebe za resetom ja sam radio ali iz razloga zanimalo me da vidim kako to funkcionise kada se radi na iphone. Nakon kompletnog reseta mob ce ti biti kao kada si ga prvi put upalio
nadam se da sam pomogao barem malo :wink:
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white

dachakragujevac80
Expert
Expert

znam druze,ali kad udjem u general setings i odem na reset,jel pritisnem ovo pod dva "erase all content and settings"?

oxigen
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od oxigen »

dachakragujevac80, da druze to pritisnis i onda opet yes i td prati uputstva

dachakragujevac80
Expert
Expert

odradio,sve mi je vratio,ali mi nema dogadjaja iz kalendara koji su mi bili povezani preko gmail naloga! kada odem u moje kalendare nemam uopste gmail dogadjaje! :|

edit: uspeo sam sve da vratim,kada sam se povezao na itunes ;)

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

...apsolutni rekord baterije - juce od 7h ujutru do sada, 21:29h, ostalo mi je 23% baterije...juce mi je spalo samo na 77% za ceo dan :lol:

dachakragujevac80
Expert
Expert

ja kada nisam u zoni 2G mreze,kada ne koristim viber i igram igrice,bez problema dan i po,sa viberom u 2G mrezi,ni pola dana!

oxigen
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od oxigen »

iLuka, to kada si za ceo dan imao 77% jer to bio ceo dan u standbay rezimu ili kako??

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

Stvarno nisam skoro uopste koristio telefon, jesam nesto malo samo... Obicno mi od 7h traje do 23h uvece i istane mi oko 25-30%... To mi je neki prosek :) imam nekih obaveza ovih dana pa ne cackam mnogo telefon ;) ali ovo je bas rekord!

sergius
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 12. Jan 2014. 23:31
:: iPhone 6

Post od sergius »

Sto se tice baterije moram da napomenem da sam za sada zadovoljan,nisam nesto odusevljen,ali u danasnje vreme za mobilni telefon je to ok,eto juce sam bio na nekoj svadbi ceo dan od 10ujutru do 12 uvece ,a slikao sam i snimao bas dosta(moram da napomenem da tek sada vidim kako pravi stvarno extra fotke i video snimke,znaci ne verujem kolicni telefon, a razvaljuje kako slika i snima,a i zvuk me odusevio,jedino jos nisam prebacio na kom pa da vidim kako to izgleda tamo!) i baterija mi je ostala na 36%,ali moram da napomenem da nisam imao nijedan jedini razgovor u toku dana,imao sam doduse par sms poruka i na whats app isto.

iKe
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
:: S6 edge
:: Nexus 7 2013

Post od iKe »

sergius, to je sasvim dobar rezultat, šta više za bateriju tog kapaciteta odličan.

Evo i jednog prilično opsežnog testa kamera : Apple, HTC, Nokia, Samsung, Sony against Canon
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime

oxigen
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od oxigen »

Iphone 6 je zaista extra mob,sada posle ajfona samsung mi je nekako skroz plastican mada to je individualno. Ono sto mi se najvise dopada kod ajfona jeste to sto nema bagova sve radi skroz glatko i bez kocenja,meni je to sve iskreno jos uvek cudno posto dok sam imao android instalirao sam razne romove i non stop cackanje oko optimizacije. Baterija je extra dan izgura ladno i ako se koristi,kamera je perfektna zaista eto toliko to su neka moja zapazanja posle od prilike 2nedelje koriscenja iphone 6

sergius
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 12. Jan 2014. 23:31
:: iPhone 6

Post od sergius »

oxigen,ne mogu a da se ne nadovezem na tvoje izlaganje o iphone 6,tj.konkretno o samsungu kako je plastican...u pravu si i nisi... :unsure: mislim samsung vise nije plastican ako mislimo na flagship modele s6 i edge :wink:
Meni se konkretno vise dopada ekran i kamera na ajfonu poprilicno je izostrena slika i boje su dosta prirodnije i to mi se mnogo vise dopada nego kod samsunga,pa cak i kod S6... Mene samo zanima da li je kod ekrana presudan ppi u nekoj meri i koliko ljudsko oko moze da primeti tu neku razliku kod recimo ip6 i S6?

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Neko je pitao kako da skine video sa YouTube, ali pojma nemam gde je postavljeno pitanje, pa cu zato ovde odgovoriti.
Elem, YouTube je zabranio da se skida sadrzaj, zato je ta opcija izbacena ili ugasena na mnogim aplikacijama...osim na
https://itunes.apple.com/us/app/video-d ... 15407?mt=8

oxigen
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od oxigen »

Azimuth, ja sam pitao vidim link sto si postavio to je app koja se placa,da li ima nesto tako besplatno :)
Zanima me jos ovo danas sam vozio bicikli dosta dugo i primetio sam da ona fabricka app zdravlje ima opciju za merenje pri voznji bicikla ali ne znam kako se ukljucuje i da li uopste radi?ako moze neko da pomogne kako se aktivira opcija za voznju bicikla?? Vidim takodje da ima merac za potrosene kalorije prilikom setnje ili trcanja ista prica ne znam kako da je aktiviram??znam da postoji dosta app na app store ali reko sto da skidam ako vec sve postoji u toj fabrickoj app.

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Za bajs je Strava odlicna aplikacija. Dobijes pored svih podataka jos i mapu kuda si sve isao. Naravno, implementira se i u samu Health aplikaciju da mozes da imas kompletan uvid u sve svoje aktivnosti i stanje organizma.
Ovo za kalorije nemam pojma, pretpostavljam da ti treba ili neka od onih narukvica ili da uneses tipa sta si jeo itd.

Sto se tice ove aplikacija sa linka, nedavno je bila besplatna. Prati samo, bice opet ;)

oxigen
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od oxigen »

Evo prikaza trajanja baterije uvek ukljucen 3g dosta razgovora poruka surfa jednom recju ne stedim ga ni malo

Slika

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Drustvo, ako neko ima problem sa prednjom kamerom, ako se pomerila malo pa se vidi tzv polu mesec, bez obzira uticalo to na sliku ili ne, ima pravo na zamenu telefona.
Ovo je info od pre par sati koji su dobili ovlasceni serviseri ;)

Odgovori