iPhone 5S

iPhone (1st, 3G/S, 4/4S, 5/5C/5S, 6/6+)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
iOS
Odgovori
iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Re: iPhone 5S

Post od iLuka »

Hahaha evo ga ovaj doktor :)
Azimut, pa jeste skoro isto ali kad imas robotica ne mozes da se dopisujes sa @miodrage i da ti @layne plati kafu :)

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Moram da pohvalim snimke u 120FPS:
Slika

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

Sta je tu cudno? Apple kad napravi... :) toliko je dobar aparat da je prosto dosadan...

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
:: iPhone 6 64gb SG
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

Tako je kad stavis u slo mo, jer on u stvari ne usporava video, tj ne snima u slow motion, vec kasnije softverski koriguje.. Ortaci nisu mogli da veruju 120 fpsa
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --

Chobby88
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 12. Jun 2012. 22:27
:: LG Nexus 5X

Post od Chobby88 »

Oppo odavno ima opciju za 120 fps,secam se da je neko pisao o tome.

vla-do
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Nov 2008. 02:06

Post od vla-do »

Baraba, čitam po netu da se pojedini žale na slabiji zvučnik. Koje je tvoje mišljenje i5S naspram i5?

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

5s ima jači zvučnik za zvono, glasnije se čuje sagovornik u slušalici, zvuk mp3 na dobrim sluškama je malo bolji od htc one - mislim da sam ovim dovoljno rekao. Da se slabije čuje od 5 prvi bih zamenio 5s za 5 i ovde to napisao, ako nešto mrzim onda to mrzim. Ako se sećaš baš pre kupovine 5s sam se raspitivao i jačini mp3 na sluškama, da li su tačni testovi koje sam kačio da je bolji od htc one... Čitao sam i ja da se žale, samo treba ispratiti na koje verzije se žale ili su uzeli neku pušku. Moj model je ME296C/A (International - Canada). Treba izbegavati zaključane (otključane sa xsim, rsim i ostalim) i sa mreže, samo fabrički sim free (factory unlocked) sam uzimao i nikad problema.

ps. verzije:
http://leimobile.com/iphone-5s-model-numbers/

Ovo vidiš Settings - General - About:
Slika

Ili na kutiji piše na nalepnici gde je imei, gornji levi ugao i prvo što piše je oznaka gore koju vidiš sa SS, imaš i ispod Model A1533.

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Kad apple kaže 120fps :oops:

Slika

Slika

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
:: iPhone 6 64gb SG
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

O da.. i ja sam to, verovao ti ili ne, odmah proverio kada sam video da moze da snima u 120 fpsa :D
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --

vla-do
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Nov 2008. 02:06

Post od vla-do »

I delovalo mi bezveze, ali rekoh da pitam. :)
Dok isprobam i proverim sve što si pisao do sada, izaće novi iPhone. :lol: q

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

U većoj rezoluciji 1920x1080 snima 30fps MPEG4 Video (H264).

sergius
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 12. Jan 2014. 23:31
:: iPhone 6

Post od sergius »

Veliki pozdrav za vlasnike i postovaoce velike jabuke :) Naime hteo sam nekoga od vas sa foruma da mi malo objasni neke stvari vezane za iphone 5s,naime vlasnik sam od skora Nokia Lumie 920 i jos uvek se razmisljam da li da je zamenim za iphone 5s,jer mi je teska i glomazna, inace telefon je extra,samo me te dve stvari muce... E sad sta sam vas hteo da pitam je to sta znaci kad se iphone jailbrejkuje i da li je moguce preko njega slati slike video klipove muziku i td preko blututa na druge mob,jer mi je to vrlo vazno i mnogo me kopka koliko 5s moze da izdrzi na bateriji,moja koriscenja su tokom celog dana 3g kad sam na poslu 8h,wi fi kad sam kod kuce ili negde drugde gde mogu da se nakacim whats app,facebook,20-ak sms poruka,1sat poziva i eventualno ako procitam neke vesti i to onako usput... :lol: I zanima me da li se generalno ovaj mob. kvari i da li bi trebalo obratiti paznju na garanciju od strane prodavca novog ili polovnog bilo koje vrste...?

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

pozdrav... :)
garanciju ces dobiti ako budes uzimao u nasim radnjama (ako zelis javi se na PP da ti dam par saveta)...

ako budes uzimao preko oglasa sa apple garancijom, nov neaktiviran, tu garanciju mozes da ostvaris u bilo kojoj zemlji EU... naravno vodi racuna da bude model iz EU jer ima i modela iz azije, mada mislim da je i sa njima stvar oko garancije ista :)

sto se tice bluetootha, moze da radi sa drugim uredjajima ali samo ako telefon jailbreak-ujes i ubacis programe koji to omogucavaju, konkretno ranije je radio air blue sharing ili tako nesto, zaboravio sam, nisam ga dugo koristio...

ja ti ne preporucujem jailbreak jer ipak ima razlike u radu samog aparata posle njega... nije tesko uraditi, brzo ce biti gotovo i mozes kasnije da ga ''obrises'' kroz restore na itunes i vratis na ''fabricka'' podesavanja...

baterija, kako god okrenes, sa 3G i wifi ceo dan, koliko god poruka, poziva itd, moci ce da izgura minimum ceo dan tj oko 15,16h dnevno, koliko smo budni, jelte...

ako kupujes polovan 5s, obrati paznju na temu koju je nas kolega @baraba posavio ovde u sekciji apple :)

sergius
Mobil fan
Mobil fan

Post od sergius »

http://www.telegraf.rs/hi-tech/988641-k ... i-u-srbiji

Znaci i dalje ce biti povoljnije kupiti kod nasih preprodavaca ili po nekim radnjama nego otici u mts vip ili telenor. :lol:

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

Naravno da ce biti povoljnije, kao sto je uvek i bilo... Nisu oni dzabe poceli da svercuju sve i svasta iz EU kod nas ;)

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Ne mora da znači. pogledaj koliko je S3 ili S4 kod operatera, koliko je na oglasu i u radnji.

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

Operatori formiraju cenu u odnosu na cene uvoznika dok je u radnjama znas vec koja procedura...

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Slična procedura je i sa kupljenim preko operatera, garancija uvoznika sa vip, mts...

sergius
Mobil fan
Mobil fan

Post od sergius »

Haahaha :lol: ma da li je moguce da u prodavnici gde sam gledao 5S nisu imali neki izlozeni model da mi pokazu vec su im svi hermeticki zapakovani,al ajde i to nekako mogu da razumem,ali da mi za prebacivanje telefonskih brojeva iz imenika traze 2000din+jos 2000din za otvaranje naloga na app store-u to jos ne mogu da verujem,mislim jel to bas tolika nauka da moram njima da platim da mi oni to urade :angry: nesto kontam jel me oni prave debilom da ja to necu znati da uradim ,mislim ima raznih ljudi... :lol:

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

Prave te debilom pa ako prodje-prodje... Ne pristaj ni na sta kod nasih servisera i prodavaca...

Odgovori