iPhone 2G
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
MCone, rado bih ti pomogao, ali ono što je meni bilo obećano izgleda da neće raditi, a kad bih dao 500€ za iPhone, koliko god se on meni sviđao, trebalo bi u Lazu da me smestite. Za te pare je mnogo pametnije uzeti kompletan laptop, ili 4 nove gume i 4 nove alu felne (u mom slučaju).
Jedina nada je da se Lelekom ili Lelenor nešto dogovore i ošišaju nas na 2godine uz neki katastrofalno skup paket i opet bez kvalitetnog neta, za ovu 3G varijantu.
Jedina nada je da se Lelekom ili Lelenor nešto dogovore i ošišaju nas na 2godine uz neki katastrofalno skup paket i opet bez kvalitetnog neta, za ovu 3G varijantu.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
MCone, jedino što u Americi može da uzme je iPhone 3G. Jedino ako se baš tako potrefilo da je lik našao nekog ko je na takvoj AT&T tarifi da može da ga uzme, zadrži svoj stari i tebi ga da po nabavnoj ceni, a ti ga onda dobiješ i igraš se s njim ali još uvek bez mogućnosti da ga u potpunosti koristiš jer otključavanje još nije moguće. Tako da mislim da ne treba još bacati pare, zato što je pitanje da li će i biti. A ako si ubeđen da će ga jednom neko otključati onda ag uzmi i čuvaj dotle 

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
MCone krizira jbt...ahaha
Pa nije to kokain druze
Elem moz naci na ebay, coece jel te mrzi malo da googlas searchujes!?
evo npr :
http://cgi.ebay.com/iphone-2-0-unlocked ... dZViewItem
ovo ti je samo grub primer,prvo nasta sam naleteo... ali verujem da mozes da i povoljnije prodjes. Sve u svemu nov 2g nema u prodaji, samo polovan mozes naci.

Pa nije to kokain druze

Elem moz naci na ebay, coece jel te mrzi malo da googlas searchujes!?
evo npr :
http://cgi.ebay.com/iphone-2-0-unlocked ... dZViewItem
ovo ti je samo grub primer,prvo nasta sam naleteo... ali verujem da mozes da i povoljnije prodjes. Sve u svemu nov 2g nema u prodaji, samo polovan mozes naci.
Apple Iphone 4S, Nexus S 16gb, Nokia E71, Nokia 7110
- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
- Ripper
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pon, 27. Dec 2004. 20:01
- Kontakt:
Hmmm...znači ni u USA ni u Evropi nema iPhone 3G bez ugovora na 24meseca...
A običan iPhone više nigde ne može da se kupi nov...ni u USA ni u evropi... damn...
Ajde sada jedno konkretno pitanjce...
Misija: Kupiti iPhone 3G
Quest:pošto ima samo u T-mobile...(250€ uz najmanji paket i 24meseca obaveze) (AppleStore još nije otvoren) Jel postoji mogućnost da se potpiše ugovor i odmah raskine i kolko para je to? Jel bukvalno 24 (meseca) * 30€ (najniža tarifa) ili nešto manje?
P.S. Pretpostavljam da mi ne možemo tamo da potpišemo ugovor? Ili grešim?

A običan iPhone više nigde ne može da se kupi nov...ni u USA ni u evropi... damn...

Ajde sada jedno konkretno pitanjce...
Misija: Kupiti iPhone 3G
Quest:pošto ima samo u T-mobile...(250€ uz najmanji paket i 24meseca obaveze) (AppleStore još nije otvoren) Jel postoji mogućnost da se potpiše ugovor i odmah raskine i kolko para je to? Jel bukvalno 24 (meseca) * 30€ (najniža tarifa) ili nešto manje?
P.S. Pretpostavljam da mi ne možemo tamo da potpišemo ugovor? Ili grešim?
Ne možeš potpisati ugovor ako nemašbarem potvrdu boravišta za strance,odnosno bilu kakvu potvrdu da ostaješ duže u zemlji.A čak i ako potpišeš ugovor,pa ga raskineš,dužan si penale za raskinut ugovor,plus 24 meseca puta pretplata.Ja pitao u Tmobile radnji u Beču,predpostavljam da im je ista politika svuda.Doduše,ja sam pitao za neki sasvim drugi fon,ali to je u suštini to.
Madness je narucivao neke proizvode sa e-baya i slali su mu u Srbiju!
Tako i ti, ako nadjes neki i kupis ga (uz sve porebne peripetije oko kartica za placanje...) poslace ti ga u Srbiju!
Tako i ti, ako nadjes neki i kupis ga (uz sve porebne peripetije oko kartica za placanje...) poslace ti ga u Srbiju!
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●