iPhone 5S
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Re: iPhone 5S
Nije to nikakva nauka.Imas sve na isrbija objasnjeno.
Ljudi kupujem 5s u prodavnici 2 godine garancije,kazu da je kupljen u EU i sim free je i hermeticki je zatvoren,e sad me zanima da li je
ukljucena opcija Find my
Iphone i kako da znam da li je to ukljuceno tj ako jeste kako se to iskljucuje?
Imate li jos neki savet za mene
novopecenog
jabucara?
ukljucena opcija Find my
Iphone i kako da znam da li je to ukljuceno tj ako jeste kako se to iskljucuje?

novopecenog
jabucara?

Uzmi i ne misli. Ako je u folijama, ne preteruj
sve je ok. 

- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Pa pogledaš u meniju, Baraba ti je postavio slike gde se nalazi. Što se isključivanja tiče, to može uraditi samo onaj ko zna šifru sa kojom je aktivirana ta opcija.
E sad, ako je u vakuum pakovanju, nije otvoren, onda bi trebao da je nov telefon i da nemas problema sa tom opcijom.
Koliko ce te to zadovoljstvo koštati?
E sad, ako je u vakuum pakovanju, nije otvoren, onda bi trebao da je nov telefon i da nemas problema sa tom opcijom.
Koliko ce te to zadovoljstvo koštati?
Azimuth, 540eur. Nov 5s! Iako iskreno jos nisam drzao mob u ruci niti sam ikada koristio iOS tako da nisam ni
svestan sta kupujem
,uzecu ga pa cu
videti kako mi odgovara...u najgorem slucaju ako mi se nesto ne dopadne iOS ili ako se ne snadjem kroz metar dana i da
ga stavim u oglase nesto
kontam da cu uzeti makar 500eur.
svestan sta kupujem

videti kako mi odgovara...u najgorem slucaju ako mi se nesto ne dopadne iOS ili ako se ne snadjem kroz metar dana i da
ga stavim u oglase nesto
kontam da cu uzeti makar 500eur.

Ja sam prvi u redu za kupovinu ako budes prodavao 

iLuka, Drzim te za rec,mada se nadam da necu morati... Kazu ovi iz prodavnice da mi daju 2godine garancije!
Veruj mi kad budes ukljucio telefon pricacemo kakvi su utisci 

iLuka, Samo me brine to trajanje baterije svi kukaju da manje drzi nego na obicnoj 5ici 

za to ne znam, ja sam stao na ip5, nisam jos imao 5s ali mislim da nije logicno da baterija bude losija nego na prethodnom modelu tj ip5...
javice se kolega @layne stanley pa ce ti reci misljenje...
javice se kolega @layne stanley pa ce ti reci misljenje...
iLuka, Pa ni meni nije logicno da traje krace
A @layne stanley-a nema nigde da se javi u zemlju je propao...
A sta mislis koju boju da pazarim da li beli ili crni,ja sam se opredelio za crni jer mi je nekako vise muski ali mi se ledja telefona vise svidjaju na belom...
Uopste sve vise kapiram,doduse tako mi se i cini da je iphone kompletan telefon stavljen u najmanje i dosta kvalitetno
kuciste za razliku od danasnjih smartfon telefona i da mu je i zbog toga i tako visoka cena...

A sta mislis koju boju da pazarim da li beli ili crni,ja sam se opredelio za crni jer mi je nekako vise muski ali mi se ledja telefona vise svidjaju na belom...
Uopste sve vise kapiram,doduse tako mi se i cini da je iphone kompletan telefon stavljen u najmanje i dosta kvalitetno
kuciste za razliku od danasnjih smartfon telefona i da mu je i zbog toga i tako visoka cena...

- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
sergius, ti lepo uzmi zlatni, i stavi 2 zlatna zuba, pusi tompuse, vodi 2 ultra plavuse sa sobom i budi baya na kvadrat 
Sto se baterije tice, iako nikad nisam posedovao 5s, ali znajuci kako Apple radi, nema sta da se brines, 7-24h ce da ti izdrzi glat i da ostane jos 20-ak% i to uz poprilicno akanje uredjaja. Verovatno prvih 2-3 dana ce trajanje baterije dok ne sredis sistem i ubacis vecinu aplikacija, biti krace, ali nakon toga ce da bude opustencija, i to uz sve servise stalno ukljucene. Nema potrebe da gasis WiFi, GPS, 3G, push i ostalo.
E sad, necu nista da te nagovaram ili odgovaram, ali razmisli jos jednom o onome sto sam ti rekao - sad po meni se ne isplati uzimati iPhone. Sacekaj, sacekaj da ga dobiju operatori kod nas, pasce cene, ako sacekas izlazak novog uredjaja, ovim postojecim ce jos da padne cena... Ja bih tako postupio, jer mi je uvek cilj da za najmanje para izvucem najvise sto mogu. Naravno, ako si ti prelomio, i resio da sad uzmes iPhone, onda uradi tako, i uzivaj. Jedino, mozes da se zeznes, jer za kojih 6 meseci izlazi nov uredjaja koji ce verovatno biti hardverski superiorniji, pa da ti posle bude krivo...

Sto se baterije tice, iako nikad nisam posedovao 5s, ali znajuci kako Apple radi, nema sta da se brines, 7-24h ce da ti izdrzi glat i da ostane jos 20-ak% i to uz poprilicno akanje uredjaja. Verovatno prvih 2-3 dana ce trajanje baterije dok ne sredis sistem i ubacis vecinu aplikacija, biti krace, ali nakon toga ce da bude opustencija, i to uz sve servise stalno ukljucene. Nema potrebe da gasis WiFi, GPS, 3G, push i ostalo.
E sad, necu nista da te nagovaram ili odgovaram, ali razmisli jos jednom o onome sto sam ti rekao - sad po meni se ne isplati uzimati iPhone. Sacekaj, sacekaj da ga dobiju operatori kod nas, pasce cene, ako sacekas izlazak novog uredjaja, ovim postojecim ce jos da padne cena... Ja bih tako postupio, jer mi je uvek cilj da za najmanje para izvucem najvise sto mogu. Naravno, ako si ti prelomio, i resio da sad uzmes iPhone, onda uradi tako, i uzivaj. Jedino, mozes da se zeznes, jer za kojih 6 meseci izlazi nov uredjaja koji ce verovatno biti hardverski superiorniji, pa da ti posle bude krivo...
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Baraba je postavljao tamo u temi njegovo trajanje baterije na 5s. Mislim da je izvlačio više od 24h što je skroz ok autonomija.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Baterija vise traje na 5s od 5, iz licnog iskustva. Zbog dosta stvari, pisao sam o dva procesora u 5s i zasta je zaduzen jedan...
miodrage, jednu plavusu vec imam i ta jedna pa mi je preko glave,
jos da se snadjem za 5s,a za zube cu lako...
I baya sam u najavi
Salu na stranu,ali ne bih rekao da ce cene nesto drasticno pasti pa cak i ako iphone bude dosao kod nas kao sto se najavljuje,a sto se tice ajfona 6 koji isto treba da izadje kod nas ce biti provereno 1000eur,a nisam bas toliko lud da dam tolike pare za telefon,i ovo pa je od mnogo kume!
Sto se baterije tice nadam se da ce mi izdrzati od ujutro do uvece i to mi je sasvim dovoljno...

Sto se baterije tice nadam se da ce mi izdrzati od ujutro do uvece i to mi je sasvim dovoljno...
Dolazak apple-a kod nas nece uticati na cene na crnom trzistu. Bice veca ponuda jer ce se u prodaju ukljuciti i operatori pa ce ljudima biti "bolje i sigurnije" zbog rata i fiskalnog racuna da kupe takav uredjaj...
izlaskom ip6 ce doci do korekcije cene ali tek krajem godine...
izlaskom ip6 ce doci do korekcije cene ali tek krajem godine...
iLuka, Slazem se sa tobom,ali svakako kada bude izasao s6 bice papreno skup i preko,a tek kad bude stigao kkod nas bice jedno 100.000din smem odma da se kladim...
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Ako apple dodje onda ce imati sim free da se kupi kod operatera za neku identicnu cifru kao preko. Tad preprodavci nemaju poentu, osim ako neces da cekas ispred radnje 

Pa ajde da vidimo samsung s4, kako su se kretale cene pre i posle pojave kod operatora? Nisam pratio cene jer me nije zanimao uredjaj ali ko jeste neka kaze da li je drasticno smanjena cena? 

Baraba, iLuka, Mislim da svi sad nagadjamo sta ce biti.. 
Ne mozemo uporedjivati iphone i samsung telefone...

Ne mozemo uporedjivati iphone i samsung telefone...