iPhone 6
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
Re: iPhone 6
Nisi trebao da pises ove postove...
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
neces valjda da das 1000e za telefon tj tvoj + 500+e?
jeste odlican ali je ipak telefon....

jeste odlican ali je ipak telefon....
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
Ne.. Razmisljam se da odem u Cirih fazon i da kupim.. Ili da trazim od nekoga preko.. Ili da sacekam kod operatera.. do juce me bolelo uvo.. danas.. hmm
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
Vredi 100e vise od 5s... Realno. Da je i samsung isto bih rekao, nisam pristrasan.
Ako imas nekog ajd da se iscimamo da posalje, davati ovde ove cene folirantske stvarno nemam nameru...
Dodji da ga testiras ako hoces, komsija mi je, dace ti... Zvao bih i barabu ali nemam neki alcatel za njega
Ako imas nekog ajd da se iscimamo da posalje, davati ovde ove cene folirantske stvarno nemam nameru...
Dodji da ga testiras ako hoces, komsija mi je, dace ti... Zvao bih i barabu ali nemam neki alcatel za njega

- 1808
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
- :: Smartphone
On se još uvek oduševljava sa N808, tako da nije to za njega....luca napisao:... Zvao bih i barabu ali nemam neki alcatel za njega

- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
Mogli bi u delti neko mini okupljanje posto izgleda da od zvanicnog nema nista..
759chf ili 626e je u cirihu... To je ok cena jer sam ja svoj platio 529e sa sve postarinom... Ja bih dao tih 100e vise za ip6...
- iKe
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
- :: S6 edge
- :: Nexus 7 2013
Valjda na tu cenu imaš i povraćaj poreza?
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
E pa da. Ne znam kako i koliko je kod njih, nikad nisam kupovao niti bio kod njih...
TO je realna cena, 626-pdv koja bi mogla da bude kod nas da ovi nasi nisu krvozedni bisMismeni...
TO je realna cena, 626-pdv koja bi mogla da bude kod nas da ovi nasi nisu krvozedni bisMismeni...
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
Uhh to je odlicna cena .. 626 eura.. Ja imam 64 gb 5s, mogao bi da ga utopim za 500, to je smesna doplata.. KAd idemo ? 

A karte? ako idemo mi po njih onda bolje da uzmemo ovde za 900. 

- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
Ma kolima idemo road trip
pisao sam ti tamo u temi 5s, updateovao sam na 8.0.2, ali nemam jos update za aplikacije..

250e za benzin, plus troskovi puta, plus doplata u odnosu na moj 5s... Mnogo, ne mogu toliko... 

- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
- Cooomi
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 23. Jul 2008. 16:28
- :: iPhone 13 mini
Koliko sam ja računao, 20% je PDV, telefon vas onda izađe ravno 500€ 
EDIT:
Pardon, PDV u švici je 8%... naviko sam na naš
Cena sa povraćajem je 576€

EDIT:
Pardon, PDV u švici je 8%... naviko sam na naš

- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
iLuka, tako znači, dobro
1808, bar me nešto oduševljava, što ne mogu reći za tebe. Dobro, Miodrag te uvek oduševi
Layne_Staley, jesi li ozbiljan za put?

1808, bar me nešto oduševljava, što ne mogu reći za tebe. Dobro, Miodrag te uvek oduševi

Layne_Staley, jesi li ozbiljan za put?
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
Pa sto da ne.. Ne bi mogao na nesto mnogo, cak bi mozda jednodnevno otisao, ali sto da ne
Zbog firme mi je frka..
Stoo, hoces samnom ?
Ja bi uzeo i 5s devojci, kapiram da je tamo jeftiniji bas

Stoo, hoces samnom ?

Opet bi dodavali preko 100e na svoje aparate a to mi se ne isplati. Zatrpan sam troskovima, samo izlaze od nekud...
Ma sacekajte ljudi da vidite da li ce Telekom da ga uvozi kod nas i pod kojim uslovima, sta vam znaci mesec dana cekanja. 

Nokia Lumia 1520
Ma ljudi sta vam je. Vi kao da ne znate da ce ga Telefon pustiti oko nove godine po smesnim cenama, ima da biju ko nece da uzme.