iPhone 6
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Re: iPhone 6
Jel menjao neko bateriju na i6 i uopste na novijim modelima i5/i5s?
Kod gospodje je na i6 baterija osetno pustila. Ako ne laze ibackupbot, imala je 490 ciklusa punjenja, a kapacitet pune baterije je pao na 1190mah.
Poslao sam mejl istyle-u da pitam da li ulazi u garanciju (internacionalnu), ili cu morati da platim punu cenu (u SAD $79, ovde ko zna koliko).
Kod gospodje je na i6 baterija osetno pustila. Ako ne laze ibackupbot, imala je 490 ciklusa punjenja, a kapacitet pune baterije je pao na 1190mah.
Poslao sam mejl istyle-u da pitam da li ulazi u garanciju (internacionalnu), ili cu morati da platim punu cenu (u SAD $79, ovde ko zna koliko).
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Cudno da ima toliko ciklusa. Ispadne da skoro pa dva puta dnevno puni telefon. Cuklus se racuna kada jednom napuni od 0 do 100%, ili dva puta od 50 do 100% ili bilo koja druga kombinacija. Nije svako nabadanje na punjac ceo ciklus.
Najbolje bi bilo da odneses telefo u iStyle i poneses cokoladu, zavrsice ti tamo odmah sve. Odrade dijagnostiku i znaces na cemu si. Ako je opao kapacitet, onda ili cesce punjenje ili menjanje baterije/telefona.
Najbolje bi bilo da odneses telefo u iStyle i poneses cokoladu, zavrsice ti tamo odmah sve. Odrade dijagnostiku i znaces na cemu si. Ako je opao kapacitet, onda ili cesce punjenje ili menjanje baterije/telefona.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Azimuth, šta je fora sa čokoladom ?
- Azimuth
- Moderator
Ljudi pale na cokoladu ako hoces da zavrsis sve odmah dok si tu u servisu
Bez cokolade moras da cekas red 

Uzeo sam ga u SAD bukvalno drugi dan kad je poceo da se prodaje tako da jeste imala toliko ciklusa. Punjen je dosta puta 2x dnevno i sada npr preko noci opadne baterija za 15% u standby.
Pogledacu koliko kosta da se zameni original ili da prodam telefon.
Pogledacu koliko kosta da se zameni original ili da prodam telefon.
Za mesec dana si "potrosio" bateriju? Ja mislim da iphone bez servisiranja i zamene bilo cega moze da se koristi minimum 2 godine...
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Prvo bih uradio restore. Onda isprobao kalibraciju baterije, pisao sam o tome. Meni je pomagalo.
- Azimuth
- Moderator
Ali kad radis restore, nikako nemoj bekap da vracas.
Inace, baterije bi morale daleko vise ciklusa da izguraju pa da spadnu na toliki kapacitet.
Inace, baterije bi morale daleko vise ciklusa da izguraju pa da spadnu na toliki kapacitet.
Iluka, nije mesec dana vec godinu dana. Uz normalno koriscenje moze da traje 2 godine ali ko koristi dosta telefon ne moze. Meni je na i5 posle godinu i po dana vrisnula baterija (bilo 760 ciklusa), pa sam ga prodao.
Svraticu da istyle da vidim koliko kosta zamena. Svejedno sam narucio zamensku za $14.
Svraticu da istyle da vidim koliko kosta zamena. Svejedno sam narucio zamensku za $14.
Cena original baterije sa zamenom 14790din. Skoro pa duplo vise nego u SAD.
Koja krađa.Baterija košta max 5$ u proizvodnji.
Jbg, to je cena. Naruce, plate carinu i poreze, malo se ugrade u cenu baterije + cena zamene i to je to. Standardna prica svih vecih imena gde bateriju nije moguce zameniti bez otvaranja uredjaja. Nije Apple izuzetak.
Je l' mogu ovde da postavim pitanje za kalendar u iphone6
Hehhehe da ne omasim temu
Kako da namestim da datumi koje sam upisala u kalendar,prethodnih meseci i sada mogu da ih pronadjem?
Sada u novembru ja ne vidim ni jedan datum koji sam obelezila, u septembru, avgustu, maju...Sve je prazno!

Hehhehe da ne omasim temu

Kako da namestim da datumi koje sam upisala u kalendar,prethodnih meseci i sada mogu da ih pronadjem?
Sada u novembru ja ne vidim ni jedan datum koji sam obelezila, u septembru, avgustu, maju...Sve je prazno!
Naravno da mozes ovde 
Evo sad sam proverio - meni sve stoji i dalje, svaki mesec unazad, sve je vidljivo... One tackice mi stoje i kada ih otvorim tj taj datum - pise sta je i pisalo...

Evo sad sam proverio - meni sve stoji i dalje, svaki mesec unazad, sve je vidljivo... One tackice mi stoje i kada ih otvorim tj taj datum - pise sta je i pisalo...
pogodila sam temu hihihi
e tih tackica ja nema uopste!Ni u jednom prethodnom mesecu...

e tih tackica ja nema uopste!Ni u jednom prethodnom mesecu...
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Ako nisi syncovala sa nalogom, na prethodnom telefonu, to je izgubljeno. Ako je syncovano, MORA da se pojavi, ponekad mu treba 10-ak min...
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Pogledaj sta ti stoji pod settings - mail contacts calendar pa pod sync nize dole pod calendars...
Hmm 6icu imam pa vec 4 meseca sigurno...I ne znam iskreno kako je bilo kada sam je uzela. Ali mi se sada cini da kako udje u nov mesec, da je prethodni obrisan....
Eto ne moraju biti datumi koje sam obelezila na prethodom telefonu, ali bih u decembru da imam obelezene, bitne datume iz novembra, oktobra, septembra...od kada sam presla na ovaj telefon
Pod sync mi pise "All Events"
Eto ne moraju biti datumi koje sam obelezila na prethodom telefonu, ali bih u decembru da imam obelezene, bitne datume iz novembra, oktobra, septembra...od kada sam presla na ovaj telefon
Pod sync mi pise "All Events"
Je l imas neki period pod tim sync, ja sam na 9.1 mozda imam neku opciju vise ako ti nisi digla sa 9.0.2... Meni stoji tu 1 month back... Mada bi i all events trebalo da radi posao...
Takodje pogledaj sta stoji pod default calendar, koji nalog...
Takodje pogledaj sta stoji pod default calendar, koji nalog...