iPhone 4S
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Re: iPhone 4S
luca, jasno da postoji. Kreni u pretrazivanje AppStore-a i Cydie, naci ces brdo aplikacija koje rade to. Za ovih metar dana sam vec malo ispao iz stosa, pa sam pozaboravljao imena aplikacija.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
-
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
- :: iphone 5s 32gb
iPhone 4S
ubaciovao sam neke dodatke i sad u zadnje vreme imam problem kao da mi se ram napuni i npr samo me izbaci iz igrice. imam osecaj kao da mi ostanu upaljene app u pozadini. jel ima neka app da mogu da cistim ram i da vidim otvorene procese?
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Ako imas JB, onda nadji u Cydiji WeeKillBackground for Notification Centre. Ja sam tu aplikaciju zloupotrebljavao, mislim dnevno da sam je koristio cca 20-ak puta. Kako nesto radi, samo povucem Nc dole, kliknem ovo i ne boli glava.
Sto se punjenja RAMa tice, predlazem ncRAM - jos jedan tweak za Notification Center iz Cydie, sa kojim ces znati tacno koliko RAMa imas. Otprilike jednom u 2-3 nedelje, nije lose da uradis full reboot telefona, da malo pobijes sve sto je u pozadini sto cak nije ni registrovano kao proces, a kao i kod windowsa, hoce djubre da se nakuplja vremenom, pogotovu ako instaliras svega i svacega.
Na kraju, idealna stvar bas za resavanje tog djubreta, iz Cydie skini iCleaner, i jednom mesecno pusti da uradi posao, meni je na iPadu ocistio skoro 3 GB kod prvog startovanja!
Sto se punjenja RAMa tice, predlazem ncRAM - jos jedan tweak za Notification Center iz Cydie, sa kojim ces znati tacno koliko RAMa imas. Otprilike jednom u 2-3 nedelje, nije lose da uradis full reboot telefona, da malo pobijes sve sto je u pozadini sto cak nije ni registrovano kao proces, a kao i kod windowsa, hoce djubre da se nakuplja vremenom, pogotovu ako instaliras svega i svacega.
Na kraju, idealna stvar bas za resavanje tog djubreta, iz Cydie skini iCleaner, i jednom mesecno pusti da uradi posao, meni je na iPadu ocistio skoro 3 GB kod prvog startovanja!
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
darkonda, ako koristiš SBSettings, imaš u okviru njega mogućnost da ti prikazuje slobodan RAM u statusbaru, a i opciju "Processes" pomoću koje možeš da vidiš šta je aktivno od aplikacija i da čistiš RAM.
● PRAVILA FORUMA ●
-
- Mobil stručnjak
Miškoni, imam taj SBSettings nego mi je bas trebalo nesto kao sto je WeeKillBackground for Notification Centre da jednim potezom cistim sve otvoreno

kako se ovo radi?miodrage napisao:Otprilike jednom u 2-3 nedelje, nije lose da uradis full reboot telefona, da malo pobijes sve sto je u pozadini sto cak nije ni registrovano kao proces, a kao i kod windowsa, hoce djubre da se nakuplja vremenom, pogotovu ako instaliras svega i svacega.
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Stisnes power dugme dok se ne pojavi slide to power off, uradis power off, sacekas 30-ak sec, i upalis telefon.
-
- Mobil stručnjak
iPhone 4S
a tooo
pa ja tako svako vece, drzim ga ugasenog nocu.
nego i dalje je problem tu. posle svezeg reatarta igrice rade savraeno, cim se ceo dan loristi telefon onda krene da zeza. udjem u asvalt 7 on krene da ucutava i samo me izbaci, takodje i sa drag race. jel moguce da ga neki od ubacenih tvikova zezaju, da mu pune ram?

nego i dalje je problem tu. posle svezeg reatarta igrice rade savraeno, cim se ceo dan loristi telefon onda krene da zeza. udjem u asvalt 7 on krene da ucutava i samo me izbaci, takodje i sa drag race. jel moguce da ga neki od ubacenih tvikova zezaju, da mu pune ram?
- skar
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
- :: nobody know
- Kontakt:
kako iskljuciti 3g na 4s?
uradjen je JB...bas mi spuca bateriju..
uradjen je JB...bas mi spuca bateriju..
- Miškoni
- Administrator
skar, ako si na iOS-u 6.x:
Settings->General->Celular->Enable 3G na off
Ako si na iOS-u 5.x:
Settings->General->Network->Enable 3G na off
Takođe, ako koristiš SBSettings ili NCSettings možeš da isključiš 3G.
Settings->General->Celular->Enable 3G na off
Ako si na iOS-u 5.x:
Settings->General->Network->Enable 3G na off
Takođe, ako koristiš SBSettings ili NCSettings možeš da isključiš 3G.
● PRAVILA FORUMA ●
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Одг: iPhone 4S
Imam jedno pitanje za vas. Pijatelj ima i4s zakljucan na svajcarsku mrezu, ali radi sa xsim karticom. Trazio je od mene da mu pidesim mobilni internet preko operatera, ali nisam mogao da nadjem opciju gde se unose parametri. Trazio sam na youtube gde se to unosi i pronasao tu opciju, celular data, ali na klipu lepo ima tu dodatno jedno polje gde se to unosi, ali na ovom telefonu uopste ne postoji to polje. Nije valjda problem u tome sto je tel zakljucan na svajcarsku mrezu?
Note IV N9100 dual
Settings- general- cellular- cellular data network (ispod cellular data). Tu imas polja za unos, kucaj na google, izbacice ti sigurno za tvoju mrezu. 

- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Ako nece, idi preko wifi mreze na unlockit.co.nz i resices problem. Vrlo cesto i cupanje kartice nazivo ume da pomogne 

- skar
- Mobil manijak
- Kontakt:
Miškoni,
kolega necemo se vredjamo
ta opcija na 4s ne postoji ...zato i pitujem !
kolega necemo se vredjamo

- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Koja je verzija ios?
- Miškoni
- Administrator
skar, postoji naravno, upravo gledam 3G dugmence na 4S 6.1.2.
Jedino ako si na 5.0x verziji, tu je falila 3G opcija ali je vraćena sa 5.1, ako me sećanje dobro služi. AT&T je tražio da se ta opcija ukine, pa ako ti je mob sa te mreže, ko zna... Moguće je i da se nešto zeznulo softverski. Pošto je odrađen JB, imaš svašta na raspolaganju za 3G uključ/isključ.

Jedino ako si na 5.0x verziji, tu je falila 3G opcija ali je vraćena sa 5.1, ako me sećanje dobro služi. AT&T je tražio da se ta opcija ukine, pa ako ti je mob sa te mreže, ko zna... Moguće je i da se nešto zeznulo softverski. Pošto je odrađen JB, imaš svašta na raspolaganju za 3G uključ/isključ.

● PRAVILA FORUMA ●
- skar
- Mobil manijak
- Kontakt:
4s na 6.1.2
fleshovacu ga ponovo,sa swiscom je mreze...sunce mu poljubim...veceraske cu da ga iznjakam,il ako ima sa cydie da se odradi,dajte predlog
fleshovacu ga ponovo,sa swiscom je mreze...sunce mu poljubim...veceraske cu da ga iznjakam,il ako ima sa cydie da se odradi,dajte predlog

- Miškoni
- Administrator
skar, predlog je SBSettings, NCSettings, imaš gomilu svičeva za sve i svašta. A možeš i Siri lepo da zamoliš da ugasi 3G...

Kažeš da je sa Swiscom mreže, da li je trajno otključan ili koristiš neku karticu? I to može da bude uzrok.
Ako već budeš ponovo radio fleš, pre JB-a obavezno proveri da li postoji opcija za 3G, čisto da budeš miran.

Kažeš da je sa Swiscom mreže, da li je trajno otključan ili koristiš neku karticu? I to može da bude uzrok.
Ako već budeš ponovo radio fleš, pre JB-a obavezno proveri da li postoji opcija za 3G, čisto da budeš miran.
● PRAVILA FORUMA ●
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Evo sad idem kod tog prijatelja pa cu da probam to sto ste mi rekli pa vam javljam da li je upalilo. Isao sam ja tacno tu gde ste napisali ali uopste ne postoji ta opcija da se kuca kao sto sam na youtube video i kao sto kazete. Javljam se kasnije
Note IV N9100 dual
- Miškoni
- Administrator
toda81, ja sam to drugaru na četvorci rešio tako što sam mu poslao kompletno zapakovan "Carrier Bundles" folder sa mog telefona. Doduše, isti nam je FW bio pa nije bilo problema. Pregazio je sve kod njega, reboot i voila! 

● PRAVILA FORUMA ●
i ja gledam na 4s, 6.1.2, citam direktno sa njega sta sam napisao... kako je moguce da ne postoji neka opcija u samom aparatu? e, svasta...