iPhone 5S
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Re: iPhone 5S
Naravno da ne mozemo, porediti Yuga i Ferrari je u najmanju ruku smesno.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Hahahha ne prestajes 
ne mogu da de setim ali mi nije logicno da dobijanje nekih aparata kod operatora utice na cene na crnom trzistu. Te zemlje od kojih smo dovozili su vec imale kod operatora sve te uredjaje pa se nasi nisu nesto proslavili sa nabavnim cenama. Jedino, mozda da prosto kolicina apple aparata kod nas za neki mesec obori cene... Ne znam, nagadjam...

ne mogu da de setim ali mi nije logicno da dobijanje nekih aparata kod operatora utice na cene na crnom trzistu. Te zemlje od kojih smo dovozili su vec imale kod operatora sve te uredjaje pa se nasi nisu nesto proslavili sa nabavnim cenama. Jedino, mozda da prosto kolicina apple aparata kod nas za neki mesec obori cene... Ne znam, nagadjam...
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
miodrage, tvoja duša je otrovana, nadam se da je protiv otrov ios i apple, da se vratiš na pravi put
iLuka, prati situaciju sa S5 kada se pojavi kod nas, operateri su ga najavili i može da se rezerviše, na crno ga nema. Pojaviće se na crno sa nekom basnoslovnom cifrom a onaj ko je kupio preko operatera prodaveće ga za manju cifru. Što više bude bio kod operatera više će mu padati cena. Šta je za operatera da naruči 1000kom S5, 500kom proda na ugovor a 500kom na kombinaciju, kao da samsung može da iskontroliše koliko je ugovora sklopljeno sa S5 i da ga zanima, kažu svih 1000kom je na ugovor otišlo i zdravo. Odatle eto novih S5 sa operatera kod nas koji obaraju cene.

iLuka, prati situaciju sa S5 kada se pojavi kod nas, operateri su ga najavili i može da se rezerviše, na crno ga nema. Pojaviće se na crno sa nekom basnoslovnom cifrom a onaj ko je kupio preko operatera prodaveće ga za manju cifru. Što više bude bio kod operatera više će mu padati cena. Šta je za operatera da naruči 1000kom S5, 500kom proda na ugovor a 500kom na kombinaciju, kao da samsung može da iskontroliše koliko je ugovora sklopljeno sa S5 i da ga zanima, kažu svih 1000kom je na ugovor otišlo i zdravo. Odatle eto novih S5 sa operatera kod nas koji obaraju cene.
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Baraba, moja je dusa slobodna i peva od srece, za Apple sam rekao da sve zavisi od sada WP8.1 i iOS8 pa ko vise i bolje ponudi. Za sada leakovi iOSa ne obecavaju 

@miodrage - priznaj da bi se maaalo vratio na iOS i taj osecaj drzanja apple-a u ruci 
@baraba - nismo se razumeli
ja sam pricao o cenama na crno kod nas tj na kupimobilni.com, konkretno... tu su skoro sve radnje...
ovde po oglasima se prodaju kroz raznorazne kanale aparati a najvise je tih sa mreza pa spuste cenu jer im ne treba telefon ili ga operateri direktno prodaju (znam za telenor-kombinacije konkretno)...
cene u radnjama tesko da ce reagovati...

@baraba - nismo se razumeli

ja sam pricao o cenama na crno kod nas tj na kupimobilni.com, konkretno... tu su skoro sve radnje...
ovde po oglasima se prodaju kroz raznorazne kanale aparati a najvise je tih sa mreza pa spuste cenu jer im ne treba telefon ili ga operateri direktno prodaju (znam za telenor-kombinacije konkretno)...
cene u radnjama tesko da ce reagovati...
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
iLuka - sto da ne, ja volim iOS, ako naprave nesto sto mi vise bude trebalo i radilo posao, uzecu ga. Protiv Applea i iOSa nemam nista, ja sam anti-Androidas
anti-androidas?! od kad?! pa zar mi nisi rekao da je S3 samsung odlican aparat, onomad?
...ccc, kako ti menjas misljenje...

...ccc, kako ti menjas misljenje...

- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Vidi, S3, S4, i sada S5 su dobri aparati, stavise odlicni ako zanemarimo jeftinu plastiku, ali samo hardverski. Softverski znas sta mislim o njima, i nemoj da me vuces za jezik.
Generalno, za potkajlati vrata i slicno su fantazija

Generalno, za potkajlati vrata i slicno su fantazija

E pa ovako drugari,iphone 5s je odjednom nestao po prodavnicama,nigde ga nema,a od ovih sa kupujem prodajem ne
smem nista da
uzimam na nevidjeno,jos kad sam video neke kopije 5s najezio sam se kako su odradjene...
Sacekacu malo pa cu videti sta mi je ciniti...
smem nista da
uzimam na nevidjeno,jos kad sam video neke kopije 5s najezio sam se kako su odradjene...

Sacekacu malo pa cu videti sta mi je ciniti...

Velika je nestasica iphonea u Bgd odjednom. Ima veze sa dolaskom applea u Srbiju. Samo jedna radnja ima 5c, npr... Sacekaj malo, mozda i cene padnu 

iLuka, a zamisli mozda se preprodavcima vise ne isplati ni da ih uvoze,mozda ce cena stvarno da padne ili im je frka da
ih uvezu a da ne znaju da ce ih prodati pa da im posle ne stoje i da ne mogu da izvuku lovu...
ih uvezu a da ne znaju da ce ih prodati pa da im posle ne stoje i da ne mogu da izvuku lovu...

- Baraba
Možda čekaju da vide šta će se desiti, prema tome će i formirati cene. Kod nas na oglasima nov iPhone 5s je najjeftiniji u okruženju a i dosta šire, bar do sada je bio.
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Jasno da cekaju. Imas 2 resenja - ili povedes sa sobom nekog experta (recimo Barabu), pa kupis preko oglasa, ili cekas (ja sam ti predlozio drugu varijantu)
Nasao sam jedino preko kupujem prodajem neki lik prodaje 5s nov EU model vakum pakovanje apple garanija godinu dana
i navodno daje garanciju neke prodavnice 550eur,mada mi je nesto to sumnjivo...
A na koju foru su kod nas kod preprodavaca najeftiniji? pa za koliko ih oni i gde onda nabavljaju?
Gledao sam u Svabiji i u Svici su po 700eur u zvanicnoj apple prodavnici bez ugovora!
i navodno daje garanciju neke prodavnice 550eur,mada mi je nesto to sumnjivo...
A na koju foru su kod nas kod preprodavaca najeftiniji? pa za koliko ih oni i gde onda nabavljaju?
Gledao sam u Svabiji i u Svici su po 700eur u zvanicnoj apple prodavnici bez ugovora!
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Pa kao i ostali telefoni. Uporedi cene u zvaničnim prodavnicama i u oglasima/malim prodavnicama. Uzeti preko operatera pa otkljucani. Postojali su sajtovi gde si mogao da kupis unlock kod, valjda to fercera još uvek. To mi je jedino logično objašnjenje a da je legalno.
e ovako...
za 5c... u toku je veca korekcija cena i izbacivanje jeftinije varijante 5c od 8GB jer se nije bas pokazao u prodaji... zasto-ne znam. aparat je odlican
za 5s jos nema info ali sumnjam da je zbog dolaska apple-a kod nas pa cekaju nove cene...
iz telekoma jos uvek nista ne javljaju. zvanicni info.
za 5c... u toku je veca korekcija cena i izbacivanje jeftinije varijante 5c od 8GB jer se nije bas pokazao u prodaji... zasto-ne znam. aparat je odlican

za 5s jos nema info ali sumnjam da je zbog dolaska apple-a kod nas pa cekaju nove cene...

iz telekoma jos uvek nista ne javljaju. zvanicni info.

- Baraba
Zar nisu demantovali verziju od 8gb za 5c?
evo ceo dan pisu o tome... @iphone_news 

iLuka, Sto se tice 5s ima li kakvih najava hoce li cene da skoce ili ce da padnu?
Bas sam nasao kada da kupujem AJfon!
Bas sam nasao kada da kupujem AJfon!

- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
sergius, pa zato ti lepo govorim da sacekas, toliko te svrbi da kupis iPhone da si spreman da puknes i vise para?