iPhone 7
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Re: iPhone 7
Azimuth, Pretrazio sam ceo komp i gde god je bilo nesto sa iTunes sam obrisao, instalirao najnoviju verziju, pojavio se pocetni ekran kao i prvi put kad sam instalirao i onda opet obavestenje kako ne moze da ucita sadrzaj telefona. Ali me ovaj put nije pitao na telefonu sa ono trust. Je l se ti direktorijumi nalaze jos negde ili je dovoljno ovo kako sam ja obrisao?
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Pročitaj na netu, how to delete iTunes, ima tačan redosled koraka koji moraš da ispoštuješ, bez toga ne ide.
Poslato sa najboljeg telefona današnjice
Poslato sa najboljeg telefona današnjice
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
miodrage, Sve sam uradio kako pise i opet nista, moracu sutra da uradim restor.
@nestorC, malopre je izasao novi update za itunes 12.5.3 pa probaj njega sta ce ti pokazati... mada nisam nikada cuo da verzija softvera ima veze sa tim bagom koji navodis...
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
To ima veze samo sa iTunes i ničim drugim. Izguglaj koje sve foldere pravi i gde se nalaze. Sve ih obriši posle deinstalacije iTunes. Restart kompa, pa ponovo skini iTunes i onda poveži telefon.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
pa verovatno ali me buni zasto mu onda trazi restore aparata a ne trazi mu npr update itunes-a itd? 

- Azimuth
- Moderator
Zato što je iTunes verovatno bio na poslednjoj verziji ili je isključio update, a povrljavio je usput sa library i eto problema 
E moj Apple funboy, moraš naučiti neke stvari [emoji14]

E moj Apple funboy, moraš naučiti neke stvari [emoji14]
Taj deo mi nije bio jasan, kako moze da pobrljavi library? Sta se desi?
Sent from my iPhone using Tapatalk
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
iLuka, da ubacuje gomile stvari preko iTools i sta ti ja znam sta (ja sam to radio) i kad ga prikljucis na iTunes on je gotov i misli da je aparat na izdisaju, pa zeli da ide od nule.
Nije ovo nista neobicno. iPhone trazi:
1. da sve radis sa njim preko iTunes
2. da radis kako znas i umes, i da imas veliko znanje kako da se iz mogucih govana iscupas. (ima zilion objasnjenja na netu, da ne kazem koju sam ja gomilu procitao za tih 4 godine koliko sam imao iPhone)
Nije ovo nista neobicno. iPhone trazi:
1. da sve radis sa njim preko iTunes
2. da radis kako znas i umes, i da imas veliko znanje kako da se iz mogucih govana iscupas. (ima zilion objasnjenja na netu, da ne kazem koju sam ja gomilu procitao za tih 4 godine koliko sam imao iPhone)
Ja trenutno u telefonu imam preko 5800 slika, muzike oko 700 pesama plus decijih pesmica oko 100... aplikacije koje koristim i sve to radim preko itunes i nikad mi nije pokazao gresku ni za jedan telefon koji imao do sada...
kada radim restore ili update isto idem uvek preko itunes, backup obavezno (traje malo al' Boze moj...)
kada radim restore ili update isto idem uvek preko itunes, backup obavezno (traje malo al' Boze moj...)
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
iLuka, ali jesi ikad uabcio jedno 200 aplikacija preko iTools, i jedno 1200 pesama preko istog itd.? E o tome se radi. Ja to jesam radio, pa znam kako je i(fuckin)Tunes reagovao. I dalje ga smatram najimbecilnijim parcetom softvera ikad napravljenim
ja sam zbog sporog rada (ali to je do mog kompjutera najvise) iskljucio auto sync pri pokretanju aplikacije dok u drugim situacijama lepo radi...
Nasao na Apple support kako i sta i sve tako uradio i opet isto, probacu jos jednom a ako ne uspe videcu za restore, posto sam nasao app za offline slusanje muzike, ne moram ni da slusam preko ove njihove. Ali bas bezveze sto mora restore da se radi...Azimuth napisao:To ima veze samo sa iTunes i ničim drugim. Izguglaj koje sve foldere pravi i gde se nalaze. Sve ih obriši posle deinstalacije iTunes. Restart kompa, pa ponovo skini iTunes i onda poveži telefon.
@iLuka tu verziju iTunes i imam, sad cu opet da probam
stavi ti telefon na itunes, pre toga rucno sacuvaj negde sve sto imas osim aplikacija i uradi restore pa cemo videti...
- Azimuth
- Moderator
Tada će mu gotovo sigurno proraditi, ali je poenta da zaobiđe restore 

Izgleda da nema zaobilazenja, osim neka fora da se brise neki file u iphone-u a to mi se bas ne radi, tako da ajde i taj restore da uradim, ali iskreno sam malo razocaran, za 2 godine na G3 ne znam da sam jednom uradio factory reset, a ovde posle nepune 2 nedelje moram da ga radim, jos sam bio u fazonu da iPhone i nema tu opciju, sta ce mu kad radi i posle nekoliko godina kao prvog dana, al dobro, nije nista strasno 
EDIT:
Uradio sam restore i sad je sve ok, hvala na pomoci

EDIT:
Uradio sam restore i sad je sve ok, hvala na pomoci

Ti moras da uradis restore i update na zadnju verziju telefona i tako ce se aparat i itunes "sjediniti", sto kaze Miodrag, taj softver trazi da sve preko njega radis... zato treba i najmanji update uraditi preko itunes pa set as new a backup ili rucno ili preko itunes pa vratis...
jednostavno, tako najbolje rade obe strane
jednostavno, tako najbolje rade obe strane

iLuka, ti ovako za svaki update koji izadje radis restore i vracas posle backup? 

Pa ne ali svaki update koji izadje radim preko itunes-a 

Dobro je, rekoh ne cimas se valjda toliko svaki put, posto apple relativno cesto izbacuje