iPhone 6 Plus

iPhone (1st, 3G/S, 4/4S, 5/5C/5S, 6/6+)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
iOS
Odgovori
miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Re: iPhone 6 Plus

Post od miodrage »

iPhone zvanicno stize 31.10. u Srbiju. Idemo Apple :D
Iskreno, ova vest me je bas obradovala, nadam se da ce sada zaista da dodje, ovo je potvrdjeno i na Apple sajtu, PCPress je potvrdio... pa da vidimo :D
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

fannY
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 01. Jun 2009. 21:31
:: Redmi Note 7

Post od fannY »

I mene jako, iako cu preskociti 6-icu i ici na 6s.Cackao sam 6-icu i odusevljen sam.Jedino ako note 5 bude neko cudo,nece pasti iphone.

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

Apple Press Info

https://www.apple.com/pr/library/2014/1 ... Month.html

Friday, October 31: Albania, Bosnia, Croatia, Estonia, Greece, Guam, Hungary, Iceland, Kosovo, Latvia, Lithuania, Macau, Macedonia, Mexico, Moldova, Montenegro, Serbia, South Korea, Romania, Slovakia, Slovenia, Ukraine and Thailand

Lepa vest ovoga puta i zvanično :)
16 godina na forumu MOBILNISVET

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Haha e sad cemo videti koliko ljudi stvarno ceka da kupi iphone i nosilo bi ga,ali zbog cimanja i garancije nije htelo to da uradi i bilo prinudjeno da nose one jeftine plasticne samsung uredjaje,koji nisu usisivaci,a prodavani za velike pare. I samo se nadam da ce uskoro iphone biti najnormalnija pojava kao i svuda na ulicama Evrope,konkretno u Nemackoj na ulici nemas coveka da sretnes,a da nema iphone.
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

bata bogdan
Banned
Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
:: Huawei X2 7.0 LTE
:: Huawei M2 10.1 LTE

Post od bata bogdan »

Pitanje je kakve ce cene da budu kod nasih operatera uz ugovor...
Huawei

1808
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
:: Smartphone

Post od 1808 »

Andrijano napisao:...... I samo se nadam da ce uskoro iphone biti najnormalnija pojava kao i svuda na ulicama Evrope,konkretno u Nemackoj....
Naravno da će biti, jer narod i ovde ima veoma visok standar (kao u Nemačkoj), tako da će svi odmah pojuriti da kupe novi iPhone. :D

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Andrijano »

Sarkazam shvatam kao salu..ali kad bi ti mogao da poverujes koji su telefoni najprodavanjiji kod nasih operatera drugu bi pricu pricao. Sad ce ljudi imati priliku da biraju pa nek izvole bre,kako hoce. A ja sam ubedjen da ce se situacija drasticno promeniti u korist apple-a. A i poznato je da apple uvek vrti neku cifru od oko 50.000 uredjaja da bi usli na neko trziste,pa mali li je taj broj za jednu malu siromasnu zemlju.

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Andrijano, zavisi kolika će cena ovde biti i uz koje pakete...

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Andrijano »

Pazi malo skuplje od galaxy s5 ,m8 sigurno mora da bude,ali cenim da nece biti previse. A poenta je da se bas ti kupci i zamisle sta im je bolje. Jos ako dodje i app store sa iphone-om u,da konacno imamo i nas Srpski,gde ce nam kraj biti :D

bata bogdan
Banned
Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
:: Huawei X2 7.0 LTE
:: Huawei M2 10.1 LTE

Post od bata bogdan »

U DE cena sa ugovorom iPhone 6plus
Paket (tarifa) 63e
Uz doplatu 99e
T-mobile. De
https://www.t-mobile.de/apple-iphone/ip ... WT.svl=100
Huawei

zoreli
Moderator
Moderator

Post od zoreli »

Moja pretpostavka je da će uz tarifne pakete od 2.000 din. mesečno , doplata biti ne manja od 70.000 dinara.

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
:: iPhone 6 64gb SG
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

Videcemo , mene interesuje koliko ce biti uz najskuplje pakete , jer ja placam taj paket jako dugo i odgovara mi u potpunosti
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Ovo što zreli reče je najranije, ali je i preskupo. No dobro, verovatno će zasititi tržište pa će ih biti i po nešto nižoj ceni u oglasima.

1808
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
:: Smartphone

Post od 1808 »

Andrijano napisao:Sarkazam shvatam kao salu...
Dobro si shvatio,... jer kako drukčije reagovati na ovaj tvoj optimizam bez pokrića koji te vidim i dalje drži. Ajde i da razumem nekako tvoje oduševljenje iPhone-om, ali ove procene koje daješ... :o

zoreli
Moderator
Moderator

Post od zoreli »

Kompanija Telenor danas je objavila da će u petak, 31. oktobra, u svoju ponudu uvrstiti iPhone 6 i iPhone 6 Plus, najnaprednije modele u dosadašnjoj istoriji iPhone-a. Svi koji žele mogu odmah da se prijave na listu zainteresovanih za uređaje iPhone 6 i iPhone 6 Plus, slanjem svojih podataka na adresu mailto:prodaja@telenor.rs (ime, prezime i mejl adresa), a rezervacija uređaja (pre-order) počinje od 24. oktobra putem Telenorovog sajta (link će biti objavljen naknadno).

http://www.telenor.rs/sr/O-Telenoru/Tel ... oru2/?pn=1

rock9855
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 15. Jan 2014. 20:23
:: MS Lumia 950
:: OnePlus 7T

Post od rock9855 »

Andrijano napisao:Haha e sad cemo videti koliko ljudi stvarno ceka da kupi iphone i nosilo bi ga,ali zbog cimanja i garancije nije htelo to da uradi i bilo prinudjeno da nose one jeftine plasticne samsung uredjaje,koji nisu usisivaci,a prodavani za velike pare. I samo se nadam da ce uskoro iphone biti najnormalnija pojava kao i svuda na ulicama Evrope,konkretno u Nemackoj na ulici nemas coveka da sretnes,a da nema iphone.

Ljudi uglavnom nece iphone zato sto nemaju para a ne zato sto nece da se cimaju oko garancije. Moze svako da prica ko sta hoce ali najvise 5% populacije moze da priusti sebi da za tel da 800e u keshu. A i ne zeli svako od njih iphone. pre par dana kupi drug ip5s malo ga procackao. Nije los tel ali je bolesno dati za tu igracku 500e koja je izasla pre vise od godinu dana. Meni je iskreno onaj ekran smesan od samo 4" (naviko na 6"). ip6+ mi deluje zanimljivo ali 1000e jbt. Kupis note4 za 500e i jos 500 mozes da trosis kako zelis. Jedino ako neko zeli da mu bude statusni simbol onda neka baca pare. Realno ne ocekujem da ce se drasticno povecati broj korisika iphona zato sto ima zvanicno predstavnistvo.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

rock9855, gresis. Upravo ce prodaja preko operatora uz najvece pakete drasticno da skoci. Gomila ljudi ce da pokupuje iPhone jer zaista trosi te max pakete, neki ce da ga furaju, neki da prodaju, za manje para, i samim tim ce broj korisnika da se povecava. Nije iPhone6 1000€, nominalna cena mu je 700€, ili i manje, a isto toliko su kostali i stariji iPhonovi kad su se pojavljivali.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

cgmiki
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 28. Nov 2004. 19:24
:: Galaxy S6 64GB

Post od cgmiki »

rock9855
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 15. Jan 2014. 20:23
:: MS Lumia 950
:: OnePlus 7T

Post od rock9855 »

Miodrage mislio sam na ip6+ gde se cena krece oko 1000. A ip6 16gb je oko 700 ali ne bih uzimao u obzir jel ima ogranicenu memoriju of 16gb bez sd slota sto je svakako premalo.

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
:: Samsung Beleška 10
:: Široka Noklica

Post od Evindzer »

https://www.youtube.com/watch?v=QZtEwpU9310

u redu da se svaki telefon moze iskriviti ako ga namerno krivite, ali ovo je vec previse. :shock: :o :blinky:
Poslednja izmena od Evindzer u Uto, 14. Okt 2014. 16:03, izmenjeno 1 put ukupno.

Odgovori