iLuka, koliko je to trajalo ili si morao da restartujes?
Inace zvuk je dosta slabiji posle 10.1.1. update-a, na 10.0.1 je bilo dosta jace, ne znam za slusalice.
Pa ne znam da li si koristio neko vreme ovu prvu verziju iz kutije,ili si odmah uradio update,ali kad pustis neku pesmu ili bilo sta drugo smanji ga na 1 crtcu i gotovo da se uopšte ne cuje dok zvučnik ne stavis na uho,ali bukvalno je tako dok je pre update a i na jednoj crti moglo jasno da se cuje,ja mislim da sam cak negde i na netu to procitao
slikano je losijim aparatom u skoro potpunom mraku...
inace, pomislio sam najvise na tebe kad sam ovo kacio jer se nisam bas slagao da je spoljasnjost toliko bitna ali ovo je stvarno previse cak i za apple...
Ajd na prvi pogled što su isti, nego što i kad se zagledaš ne možeš uočiti razliku sa prednje strane. Tek sa zadnje, osim natpisa, možeš razlikovati po kameri i tim antenama. Sa donje strane možeš lako razlikovati zbog 3.5mm i zvucnika/mikrofona.
Meni lično jedan te isti, praktično identičan, oblik baš bode oči i nemam utisak kao da imam drugi telefon. Ne znam, mišljenja sam da ne vredi te razlike u novcu u odnosu na 6s pa čak i 6. Mora tu neka veća razlika u performansama i obliku da se pravi, definitivno.
E sad me stvarno nervira ovo home dugme,malo mi prst bude mokar nema sanse da ga ocita,obrisem ga, opet nece, moram i dugme da brisem,a ne pricam o tome da operem ruke pa uzmem telefon,isto kad je napolju bas hladno pa valjda se ruke smrznu nece da ocita ili koji je vec razlog,treba da brisem prst, pa telefon da bih ga otkljucao...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.