Evi, pogledao sam celih 5 minuta i tu stao. Inače, način na koji lik predstavlja unboxing stvari žestoko iritira. Ali, pošto znamo da se budale i idioti cene, ne čudi činjenica o 8 miliona subscribers-a.
A to što mu Apple nije poslao besplatan iPhone, ne znam razlog i ne interesuje me. Ima kreten dovoljno sredstava da kupi 100 modela. Najviše se bogati bune zašto nešto nisu džabe dobili.
Unboxing therapy kanal sam relativno skoro počeo da pratim jer sam video da ima 8M + pretplatnika i mislio sam da je u pitanju nešto dobro. Međutim svaki video je zestoko smeće, lik se ponaša kao da je u nekom rijaliti programu i da mu je posao da baca jeftine fore. Nista novo i zanimljivo ne može da se sazna iz njegovih snimaka.
Ovaj njegov unboxing iP X izgled ka da je u procesu odvikavanja od konzumiranja teških droga.
Uopste gledanje bilo kakvog sadrzaja na YT mi predstavlja tesko gubljenje ionako dragocenog vremena, a ovakve majmune kakve navodite (nisam cak ni ukljucio) po meni treba odmah likvidirati i ne dozvoliti da razmnoze svoj genetski materijal.
Ima na YT dosta edukativnog materijala (npr. Vsauce ili Kurzgesagt), ali ovo su samo majmuni koji mlate pare time što će da se glupiraju pred kamerom (kaže neko ko je sabskrajbovan na PewDiePie kanal [emoji38] ), a to masa voli... Jbg.
Batak napisao:Ako hoces realan review pogledas Flossy-ja i nema greske. Crnja je lik.
Slažem se, crnja je odličan. Mačka mu je ekstra, kad šeta i njuška po stolu. znemanja, potpuno tačno. Lik je žešća majmunčina. Ima i gorih pacijenata, ali ovaj je ubedljivo najpopularniji.
hahaha necu
ja cu ovaj za sirotinju...
mada ima razlike kad se gleda note i X... samsung uvek ima taj ''premaz'' plavkaste nijanse... apple to nema... ne znam kako to regulisu...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.