iPhone 3GS
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Nista - kazem imas 3 opcije: da ga koristis kao skupi iPod Touch, zatim da pokusamo da ga dignemo na BB 6.15, uz rizik da izgubis rad GPS-a, ali da sve ostalo radi, i 3 da ga prodas takvog kakav jeste.
daj mi dan-2 vremena da probam da nadjem to za 3gs sto sam citao pa da vidimo sta moze da se odradi.
daj mi dan-2 vremena da probam da nadjem to za 3gs sto sam citao pa da vidimo sta moze da se odradi.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
A pazi,brat mi kaze da ga je on digao na ios 5 mozda mu ima spasa ?? A reci mi kad dignem na 6.15 ostajem bez gps,a da li povratkom bb-a mogu da dobijem gps??? Sry sto pricam ovako laicki ali pocetnik sam iphone-a. Za symb znam vecinu kao i za andr ali ios slabo...
EDIt: Sad mi recite samo jos kad je proizveden mob...serial mu je qr1185eh***
EDIt: Sad mi recite samo jos kad je proizveden mob...serial mu je qr1185eh***
Appple Iphone 3gs (16gb) - Nokia 5530 Xpress Music
Zapljuskujes glupostima bez potrebe talasas oduvace te famas 7-4 kalas.
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Ne mozes da vracas BB jednom kad si ga podigao, u tome je i najveci problem, tj, za stare modele moze, za nove jok more 
Kako sam malo cackao po netu, za sada se samo najavljuje fix za GPS, i moguc eventualni downgrade BB-a na 5.13 koji moze da se otkljuca. Na tvom mestu, ja bih za sada uredjaj ostavio kako jeste, uradio mu JB i haktivaciju (ako do sada nije aktiviran, ili nemas originalnu karticu), i koristio ga kao iPod Touch, i dosta naucio o svemu (a ima puno veruj mi). Usput, da sada ne reklamiram, pratio bih neke relevantne sajtove i forume, i tu se takodje dosta informisao. I mozda u medjuvremenu se iznadje neko resenje.

Kako sam malo cackao po netu, za sada se samo najavljuje fix za GPS, i moguc eventualni downgrade BB-a na 5.13 koji moze da se otkljuca. Na tvom mestu, ja bih za sada uredjaj ostavio kako jeste, uradio mu JB i haktivaciju (ako do sada nije aktiviran, ili nemas originalnu karticu), i koristio ga kao iPod Touch, i dosta naucio o svemu (a ima puno veruj mi). Usput, da sada ne reklamiram, pratio bih neke relevantne sajtove i forume, i tu se takodje dosta informisao. I mozda u medjuvremenu se iznadje neko resenje.
E jbga,a taman sam se ponadao da ce nesto mozda resiti moj slucaj...a samo mi reci jos 1 stvar,ako i podignem ga na 6.15 i ostanem bez gps,da li ce mi raditi na vip karticu,posto sam vec uzeo navigaciju...tako da mi ne treba gps na mobu?? Nije JB i HAKT. a sta dobijam sa jb i hakt. ??? na njemu ima brdo aplikacija,igara itd,koje koristim i na kompu tako da sta znam...i da dodam imam zakljucanu sim karticu s koje je i mob bio...tj austrijsku orange
Appple Iphone 3gs (16gb) - Nokia 5530 Xpress Music
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Cekaj, iz ove price kontam da ti telefon ustvari radi sve osim osnovne funkcije (telefon i SMS)? Ako je ovo tacno, onda treba u iTunes da napravis backup svega, da uradis transfer purchases sa telefona na komp (cuvas aplikacije), ako ti jako trebaju poruke, i ostalo. Imenik predlazem da sacuvas preko aplikacije iDriveContacts (imas za dz u AppStore).
E onda skines redsn0w sa kojim radis JB i podizes BB na 6.15 http://jailbreakqa.com/questions/32462/ ... ions#32580
Kazem, s obziromd a si jos uvek iNovajlija, da ne kazem zurokljunac, iliti greenhorn, nemoj da budes netrpljiv, iscitaj malo tu i tamo. Nemoj da brzas odmah
E onda skines redsn0w sa kojim radis JB i podizes BB na 6.15 http://jailbreakqa.com/questions/32462/ ... ions#32580
Kazem, s obziromd a si jos uvek iNovajlija, da ne kazem zurokljunac, iliti greenhorn, nemoj da budes netrpljiv, iscitaj malo tu i tamo. Nemoj da brzas odmah

- Sava Savanović
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 20. Avg 2006. 14:09
- :: RedmiNote3Pro
Pozdrav miodrage druze,citam i vidim da se dosta razumes u iphone.Imam 3gs 32giga,donet iz svajcarske bio je zakljucan i imao je na sebi 4.2.1 (8c148a) i bb 05.15.04..Citajuci zakljucio sam da ga nemogu otkljucati ,jedino da dignem bb 06.15,sto sam uradio i pokajao sam se,greska!E sad molim te reci mi da li posroji mogucnost da se spusti bb na nize,vidim da je bilo price ali nista konkretno od toga!I imam problem na ovaj bb mi se tel nekad sam restartuje zvoni pa se ugasi i tako strasno!Sve sam radio preko redsn0w_win_0.9.6b5,e pa ako ima pomoci javi se ili daj savet da ostane na bb 06.15 aloi da bude stabilan!Hvala ti unapred
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
ok, brojeve preko SIM managera u telefonu sve prebaci na telefon. SVI kontakti MORAJU da budu upisani u formatu +381xxxx
Odes takodje u settings general international i stavis region format SERBIA.
Ukoliko ti ovo ne resi problem, instaliras Caller ID & Fix for iOS5 sa Cydie, ali ova metoda pre svega ovoga pali u 99% slucajeva.
Odes takodje u settings general international i stavis region format SERBIA.
Ukoliko ti ovo ne resi problem, instaliras Caller ID & Fix for iOS5 sa Cydie, ali ova metoda pre svega ovoga pali u 99% slucajeva.
- Vanzemaljac
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 04. Maj 2010. 18:18
- :: Samsung Galaxy S III
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Vanzemaljac, baterija može da se isisa (doslovno) za nekih 4 sata, a može da izgura i 6-7 dana ako ga ne pipaš. Standardno računaj da će morati da se puni svako veče, kao i na većini današnjih pametnih telefona.
Mane su da nećeš moći da koristiš bluetooth za transfer podataka, iTunes paket za sinhronizaciju sa kompjuterom je nekima užasan, nedostatak uobičajenog "mass storage" moda i još po nešto ali ne toliko bitno da bi bilo istaknuto. Doduše, nekima ni ovo nisu nedostaci jer postoje načini da se manje-više sve zaobiđe.
Prednosti su krajnje subjektivne, kao i mane - ili će ti se dopasti kako je sve to Apple zapakovao, ili neće. Zavisi i sa čim se poredi.
Predlažem ti da pročitaš žestoko suprotstavljanje mišljenja u temi iPhone, za i protiv, možda ćeš pronaći odgovore na sva pitanja.
Planiraš da uzmeš nov ili polovan?
Mane su da nećeš moći da koristiš bluetooth za transfer podataka, iTunes paket za sinhronizaciju sa kompjuterom je nekima užasan, nedostatak uobičajenog "mass storage" moda i još po nešto ali ne toliko bitno da bi bilo istaknuto. Doduše, nekima ni ovo nisu nedostaci jer postoje načini da se manje-više sve zaobiđe.
Prednosti su krajnje subjektivne, kao i mane - ili će ti se dopasti kako je sve to Apple zapakovao, ili neće. Zavisi i sa čim se poredi.
Predlažem ti da pročitaš žestoko suprotstavljanje mišljenja u temi iPhone, za i protiv, možda ćeš pronaći odgovore na sva pitanja.

Planiraš da uzmeš nov ili polovan?
● PRAVILA FORUMA ●
- Vanzemaljac
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 04. Maj 2010. 18:18
- :: Samsung Galaxy S III