iPhone 5S

iPhone (1st, 3G/S, 4/4S, 5/5C/5S, 6/6+)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
iOS
Odgovori
sergius
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 12. Jan 2014. 23:31
:: iPhone 6

Re: iPhone 5S

Post od sergius »

E ovako evo i mene i svakog dana se sve vise cudim sta su sve uspeli da ubace ubace u ovakvo kompaktno kuciste,definitivno je ovo nesto sto sam godinama trazio od telefona,a moram da napomenem da nisam uradio jailbrake niti planiram jer i ovako radi dobro i ima dovoljno cak i previse nekih podesavanja za moje potrebe...
Baraba, sto se tice kucanja i to mi je extra s obzirom da nema opciju za haptic fedback sve u svemu stvarno sam prezadovoljan,senzor za otisam prsta ili prstiju :lol: jer moze da se stavi vise otisaka da otkljucava sve radi odmah i momentalno... Sve u svemu jeste skup uredjaj ali vredi svaku paru...i ne bih vise da ga hvalim... :D
Sto se tice apdejta i to sam mu uradio sad je na 7.1 :D

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Još nisam video da se neko ovako oduševio note 3 ili sličnim uređajem, ovo može samo apple :)

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

Nisam shvatio čime se oduševio ...
16 godina na forumu MOBILNISVET

Nennad
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 23. Jan 2009. 19:01
:: LG G2

Post od Nennad »

Kako bi se tek oduševio da pređe na neki android. :lol:

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

Evo ih, mirodjije :lol:
samo da vidim, samo da vidim :lol:

sergius
Mobil fan
Mobil fan

Post od sergius »

iLuka, Ti verovatno znas ali moram da kazem da i ostali znaju baterija mi duplo vise traje nego na svim mojim bivsim telefonima(S2,S3,Nokia Lumia 920), i to sa istim koriscenjem,a moram da napomenem da su svuda ispljuvali trajanje baterije na iphone 5 i 5s. :P

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

Ja sam koristio 4, 4s, 5 i 5c i nikad nisam imao prituzbe na bateriju. Jednostavno je tako izbalansiran sistem da te ne boli glava oko gluposti. Ko tako razmislja, taj i kupuje apple. Nisam cuo da je neko ispljuvao bateriju...

sergius
Mobil fan
Mobil fan

Post od sergius »

Opet ce ispasti da vas davim i gusim ali ja sam stvarno PREZADOVOLJAN TELEFONOOOOOM :D

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

Nece, nece, slobodno pitaj sta ti treba, Layne Stanley i Baraba imaju iskustva sa 5s, vrlo rado ce ti izaci u susret :lol:

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Da, toliko je dobar da ga je Baraba zamenio sa S4 :lol:
Salu na stranu, cime si to toliko odusevljen? Daj mi nesto konkretno. Fluidnost danas ne pije vodu, takav je i moj Note 3. Baterija traje i traje kako na Note 3, tako i na S4 i G2, Note 2 itd.

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

^morao bi da koristis telefon i kroz koriscenje istog da to vidis, shvatis, osetis...

zoreli
Moderator
Moderator

Re: Одг: iPhone 5S

Post od zoreli »

Da to mu dođe isto kao kad imaš extra devojku odavde a drugar te ubeđuje kako su Pony indijanke iz Čiroki rezervata baš super (moraš to da vidiš, shvatiš, osetiš) :D

sergius
Mobil fan
Mobil fan

Post od sergius »

zoreli, iLuka, U pravu ste obojica,stvarno ga trebas koristiti par dana i videti razliku u brzini,displeju i ostalim stvarima koje ovaj najbolji na svetu telefon poseduje u odnosu na ostale smatfonove,reci ce svako ok video sam iphone 5 ili 5s ima ga drugar, ili ko vec, lepo izgledaju ali su nista posebno... i verujte mi da takvi ljudi mnogo grese u prebrzom donosenju zakljucka,evo ja svakog dana otkrivam nesto novo sto ima duplo bolje od recimo mojih predhodnih telefona koje sam imao,evo danas sam i zvanicno zakljucio da 5s ima signal svuda gde ga sa predhodnim telefonima nisam imao i to me stvarno odusevljava,znam da na poslu gde radim uvek slab signal jer sam u malte ne u rupi :lol: uvek sam imao jednu crticu na mrezi a sa ovim imam cak 3-4 ili je vip na kojoj sam inace mrezi kroz ovih par dana pojacao signal sto je malo verovatno... sve u svemu mob je toliko dobar i jos uvek se cudim kako su sve uspeli da ubace u ovako malo kuciste a da sve vrhunski obavlja,plasim se da nije radioaktivan jbt :D

zoreli
Moderator
Moderator

Re: Одг: iPhone 5S

Post od zoreli »

Pa dobro , lepo je kad je čovek zadovoljan :)

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Cak ni ti nisi toliko odusevljen sa note 3 :D

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Svi smo mi odusevljeni sa Note 3 samo sto smo skromni pa necemo na sav glas ili horski da vam udaramo po ceznji :P

Salu na stranu, svako uzima telefon spram svojih potreba. Ako si zadovoljan onda super. :wink:

sergius
Mobil fan
Mobil fan

Post od sergius »

Hahaha! Note 3! :lol: Pa to nije telefon to je TV! Hahahahaha! Naravno salu na stranu to jeste mocan uredjaj ali mogu da skapriam ljude kojima treba za posao da koriste toliki fablet tipa tradjevinski inzenjeri,slikari,kojekakvi dizajneri i sl. I onda lepo izvade olovicicu iz njega pa krenu da crtaju,pisu i td... Ali ja nikada ne bih mogao da nosim toliki telefon niti mi treba toliki ekran... Sve sto mi treba ja imam na 5s. I vise od toga...

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
:: Samsung & Apple
:: Spajamo nespojivo :D

Post od Joxy »

Tako je Azimuth, ! :D
sergius, ne bih bas tako pricao da sam na tvom mestu, kada bi imao prilike da ga koristis na par dana uverio bi se i sam, ali ne kazem da to isto ne bi vazilo za mene i 5s recimo... :wink:

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Evo ja mogu glavu na panj da stavim da mi ni Note3 ne bi promenio misljenje. Ali to sam samo ja, 1520 pre svih, potom ostatak :)
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Ti se ne raunas. Imas takav stav i to je to. Isto tako svako od nas moze da kaze da nece to i to jer prosto ima averziju od brenda/OS-a/pakovanja ili cega vec. Zamisli da npr ja kazem da mi se na Ajfonu ne svidja klik klak tastar za vibraciju sa strane jer eto prosto me podseca na prekidace iz '90, a i nemas treci klik da samo utisas bez vibracije vec za to moras nesto drugo da kliknes. Glupo je, zar ne?
Treba biti objektivan. Razumem da se neko odusevi svojim novim telefonom, ali ajde da pricemo otvoreno. Da li ti radi senzor bez da moras JB da uradis? Da li ti radi tethering na 7.1? Pojavio se JB, ali koliko sam procitao, jos uvek ga nema za 5s. JB je pandan rutovanju, ali sa tom razlikom sto kod mene konkretno nema potrebe za rutovanjem da bi mi neki od ugradjenih senzora radio. A i tethering mi radi. To je realno poredjenje.
Da ne bude da samo pljujem pod Ajfonu, ima toga sto mi se svidja kod njega. Npr materijali ali ne i tezina uredjaja.
Nema sumnje da je 5s trenutno najbolje od Ajfona, ali je daleko od savrsenog. Isto to vazi za Note 3, najbolje iz Androida ali uvek moze bolje i vise. WP je jos u pelenama, pa nije vredan pomena :P

Odgovori