Ti se ne raunas. Imas takav stav i to je to. Isto tako svako od nas moze da kaze da nece to i to jer prosto ima averziju od brenda/OS-a/pakovanja ili cega vec. Zamisli da npr ja kazem da mi se na Ajfonu ne svidja klik klak tastar za vibraciju sa strane jer eto prosto me podseca na prekidace iz '90, a i nemas treci klik da samo utisas bez vibracije vec za to moras nesto drugo da kliknes. Glupo je, zar ne?
Treba biti objektivan. Razumem da se neko odusevi svojim novim telefonom, ali ajde da pricemo otvoreno. Da li ti radi senzor bez da moras JB da uradis? Da li ti radi tethering na 7.1? Pojavio se JB, ali koliko sam procitao, jos uvek ga nema za 5s. JB je pandan rutovanju, ali sa tom razlikom sto kod mene konkretno nema potrebe za rutovanjem da bi mi neki od ugradjenih senzora radio. A i tethering mi radi. To je realno poredjenje.
Da ne bude da samo pljujem pod Ajfonu, ima toga sto mi se svidja kod njega. Npr materijali ali ne i tezina uredjaja.
Nema sumnje da je 5s trenutno najbolje od Ajfona, ali je daleko od savrsenog. Isto to vazi za Note 3, najbolje iz Androida ali uvek moze bolje i vise. WP je jos u pelenama, pa nije vredan pomena