iPhone 6 Plus
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Re: iPhone 6 Plus
Da, 6+ je skoro pola cm uži, što ga čini težim za rukovanje.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
veca duzina, manji ekran - eto zbog cega je 6+ bolji od Nouta 4.
nije da ne bih voleo da ga probam, ali stvarno je prevelik za svojih 5,5 inca.

nije da ne bih voleo da ga probam, ali stvarno je prevelik za svojih 5,5 inca.

- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Da li su oni normalni???
Koja smo mi jadna država, a cene su kao da imamo najbolji standard zivota u Svetu... Ccc...
Koja smo mi jadna država, a cene su kao da imamo najbolji standard zivota u Svetu... Ccc...
Huawei
- 1808
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
- :: Smartphone
Očekivao sam neke slične uslove, ali su ovi prevazišli sva očekivanja. 

- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Šta je problem? Prodaju se osmice, dižu se krediti, odustaje se od letovanja i eto novog telefona. Trend se mora poštovati. I Galaxy su preskupi za naše uslove, pa se furaju kao besni 

Kako bi voleo da moze da se digne buna, bojkot, strajk, da vecina prekine da koristi postpaid, raskine ugovore sta god, da bagra pocrka. Oni stvarno nisu normalni 

12 godina na forumu!
- Dexter
- Expert
- Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
- :: Samsung S21+
Evo i komplet cenovnika u Telenoru : http://www.telenor.rs/sr/Privatni-koris ... aker=Apple
Ne razumem što bi neko kupovao iphone i bilo koji skuplji telefon u telenoru, osim ako mu firma ne kupuje, ili ima neki ogroman paket, kada je u prodavnicama i po oglasima nov telefon neuporedivo jeftiniji. Uostalom, to je moglo i do sada da se kupi, na ovom sajtu su izlistane prodavnice i cene, a ima i na kp od naših "uvoznika" i to sa Apple garancijom.
Sve ovo je moglo i do sada i ne razumem oko čega sva drama. Ok, nije bilo prave garancije i carrier support-a, ali za razliku u ceni vredi rizikovati.
Sve ovo je moglo i do sada i ne razumem oko čega sva drama. Ok, nije bilo prave garancije i carrier support-a, ali za razliku u ceni vredi rizikovati.
- Dexter
- Expert
- Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
- :: Samsung S21+
Ima ljudi koji ne zele da rizikuju.
Bitno da ima izbora, pa ko sta voli neka izvoli.
Bitno da ima izbora, pa ko sta voli neka izvoli.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Pa i do sada je ovlašćeni servis bio Macola. Jedina razlika je što će sada biti Apple prodavnica. Garancija se svakako kod njih vezuje za sam telefon tj na osnovu IMEI broja je proveravaju. Inače se garancija mogla i može ostvariti u bilo kojoj zemlji.
I dalje ne vidim zašto bi neko davao ovolike pare (osim ako nije preko firme) za telefon koji može kupiti skoro pa za upola manje para.
I dalje ne vidim zašto bi neko davao ovolike pare (osim ako nije preko firme) za telefon koji može kupiti skoro pa za upola manje para.
...u HR je uz paket od 2400din, rata za aparat 1600din (sto je ukupno 4000mesecno) plus jednokratno 300eur (36000din) za sam aparat...
ja skoro i placam 4000 mesecno paket tako mi nije puno za ip6 16gbdati jos 300e...
ja skoro i placam 4000 mesecno paket tako mi nije puno za ip6 16gbdati jos 300e...
Који је то пакет 4000 и 300е? Уз онај од 3500 је близу 600е.
nisam otvarao t mobile hr, procitao sam na b92...
paket je neki xxl nesto i kosta 2400... imas tu mesecnu ratu za sam uredjaj 1600din (100kn) plus jednokratko 36000din...
paket je neki xxl nesto i kosta 2400... imas tu mesecnu ratu za sam uredjaj 1600din (100kn) plus jednokratko 36000din...
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Telenor postavio cene: http://www.telenor.rs/sr/Privatni-koris ... -telefoni/
Navali narode!
Cena uređaja bez ugovorne obaveze: 110.000 (iPhone 6 Space Grey)
Navali narode!
Cena uređaja bez ugovorne obaveze: 110.000 (iPhone 6 Space Grey)
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
620eur plus paket 2000mesecno?! pa to je zvanicna cena za sim free uredjaj skoro svuda 
a note 4 uz iste pakete po 5 i vise hiljada manje?! preterase ga...

a note 4 uz iste pakete po 5 i vise hiljada manje?! preterase ga...
Hoce i operateri da se ovajde preko ove ciljne grupe, sto da samo apple dere...
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
iLuka, radi poređenja (na brzinu sam ovo izvukao): http://www.vodafone.it/portal/Privati/T ... --Vodafone
paket 29 EUR, telefon (opet iP6
) 300 EUR+10 EUR mesečno tokom trajanja ugovora.
inače u tom paketu su minuti i poruke neograničeni
paket 29 EUR, telefon (opet iP6

inače u tom paketu su minuti i poruke neograničeni

"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Telenor ce od mene samo mesecnu pretplatu i to dok mi ne istekne ugovor, a posle odoh u MTS, imaju pakete koji mi vise odgovaraju.
a za Ajfon, ako bih hteo, za par meseci bih od jednog lika iz Nemacke mogao da ga dobijem za oko 450e, bez garancije, naravno.

a za Ajfon, ako bih hteo, za par meseci bih od jednog lika iz Nemacke mogao da ga dobijem za oko 450e, bez garancije, naravno.

brate, sta su ti "osmice"?El Laki napisao:Šta je problem? Prodaju se osmice, dižu se krediti, odustaje se od letovanja i eto novog telefona. Trend se mora poštovati. I Galaxy su preskupi za naše uslove, pa se furaju kao besni