iPhone 5S
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Re: iPhone 5S
Ne, smešno je što neke od vas istina lično pogađa. Uvredili ste se. Rekao sam da pitanja nisu samo sa drugih sajtova, neka su i moja, pitanja su za ono što ja koristim, to se vidi po tome što sam u nekim pitanjima pogrešio misleći da ios nema taj feature. Mogao sam da naređam još stotinak pitanja da sam hteo da kopiram.
Baš se većina ovih stvari ne može obaviti preko laptopa, pogotovo stvari vezane za tasker (always listening, autolaunch, autoremote, autocontacts, autoserch), lokacijske podsetnike (google now), poziv na glas, shell skripte (da korsitim shell skripte za input tap na menije u aplikacijama), VPN koristim za play store, LAN remote...
I da, ja sam amater u korišćenju androida, ljudi koriste stvari za koje ni ja nisam verovao da su moguće, recimo kontrola čitave kuće (svih električnih uređaja), glasom i sa druge lokacije, kontrola automobila uz odgovarajuće dodatke, tako da ima i više mogućnosti od onoga što mislite da ima.
Baš se većina ovih stvari ne može obaviti preko laptopa, pogotovo stvari vezane za tasker (always listening, autolaunch, autoremote, autocontacts, autoserch), lokacijske podsetnike (google now), poziv na glas, shell skripte (da korsitim shell skripte za input tap na menije u aplikacijama), VPN koristim za play store, LAN remote...
I da, ja sam amater u korišćenju androida, ljudi koriste stvari za koje ni ja nisam verovao da su moguće, recimo kontrola čitave kuće (svih električnih uređaja), glasom i sa druge lokacije, kontrola automobila uz odgovarajuće dodatke, tako da ima i više mogućnosti od onoga što mislite da ima.
Ovo su najnaprednije funkcije i bas prava odlika androida,ali ne verujem da ima vise od 0,1% korisnika koji sve ove opcije koriste zajedno.
Ja koristim mozda par,ako i toliko.
Ja koristim mozda par,ako i toliko.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Moguca je kontrola automobila i citave kuce i preko iPhona i WP uredjaja, uz odgovarajucu aplikaciju i za moje uslove preskup hardver. Stucajem okolnisti, pre 7 meseci sam renovirao kucu pa sam imao nameru da ubacim ovako nesto, kad sam video da mi samo za paljenje klime treba jos 500€, odustao sam od svega
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Moguće je, ali ne glasom, već unosom komandi ručno, nema programiranja i automatizacije vremena događaja, niti međuzavisnih događaja i makroa, nema nfc okidača događaja. Hardver jeste preskup, ali je mnogo dobra stvar ko ima vremena, para i volje da to instalira i podesi.
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
Pa ako si amater u koriscenju, zasto navodis apsoultno napredne osobine ?
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 14. Feb 2014. 17:58
- :: Samsung galaxy s 3
- :: iphone 4s
Posto iphone dolazi u srbiju(MTS) onda dobijamo i itunes i app store. I sad kada nih kupio iphone i napravio account na neku drugu zemlju da li to kasnije mogu da promenim na Srbiju? Nadam se da ste me razumeli

Mislim da nije moguće, ali neka neko potvrdi.
Mislim da ne mozes jer si vec registrovao taj username. O istom sam problemu razmisljao i ja.
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
Mozes da promenis na srbiju...
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
Mozes da izaberes koji god hoces store.
Ostaje isti user i pass?! Mislim da na isrbija rekose da mora novi... 

Bez problema može da se menja region. Ja sam šaltao svojevremeno između Austrije, Nemačke i US. Ne znam da li je to još uvek moguće, godinu ipo nisam zalazio na app store ili itunes.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Naravno da moze, sinoc sam promenio kumu sa USA na Croatia bez ikakvih problema.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Ne mora da znači da dobijamo app store. U Makedoniji se legalno prodaje iphone a nemaju app store. App koje si skino na USA nalogu, možeš da ih updatuješ samo na USA nalogu, ne na nekom drugom ako si promenio nalog, a možeš da imaš više naloga.
Evo i mene opet!
Samo da se nadovezem sto se tice naloga naravno da moze da se promeni,bilo bi glupo da ne moze... Moram ponovo da pohvalim 5s sa kojim sam prezadovoljan kako radi,sve kako treba bez seckanja bez bilo kakvih problema,stvarno nemam nista lose da kazem...

Zasto nekad na mogu da odbijem poziv (dovijem samo slajder) a nekad mogu (dugmici)?
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Na 7.1?
Baraba, u pitanju je ios 7.0.6 a cini mi se da je bilo isto i na ranijim verzijama.
cekaj, malo sam zaboravio... kad ti stoji na stolu, npr. i zazvoni, dobijes onaj slajd levo desno da se ili javis ili da odbijes, je l tako?
kako je kad ti telefon nije zakljucan, tj. nesto radis i u tom trenutku zazvoni? sta se pojavi onda?
kako je kad ti telefon nije zakljucan, tj. nesto radis i u tom trenutku zazvoni? sta se pojavi onda?
Definitivno je problem kada je tele zakljucan i tada ne mogu da odbijem poziv. Kada je otkljucan onda mogu.
Ima li resenja ili je to to?
Ima li resenja ili je to to?
Poslednja izmena od servent u Pet, 04. Apr 2014. 08:21, izmenjeno 1 put ukupno.