Lobachewsky, e hvala puno, nigde nisam nasao ovako konkretan odgovor.
Izasle su i cene, sim free u Nemackoj i Francuskoj, (znaci verovatno i u vecini evropskih zemalja) 680 evra, pa ko voli nek izvoli.
telep napisao:Tacty, Procitao sam na jednom forumu gde neki lik kaze da je telenor vec dobio nano sim zbog nokia, e sada znam da je bilo nokia nano sim i apple nano sim, ne znam sta je postalo standard.
nema od ta posla ništa, to puštaju buve verovatno oni koji planiraju da prodaju iphone5 za 1200 evra u prvom talasu. u našim mrežama ne planiraju nano sim kartice sve dok tržište to ne bude zahtevalo, a to znači da možda i neće baš skoro...nemaju mreže potrebu za tim i neće se sigurno upuštati u taj trošak da bi neko šetao iphone5...koji oni usput i ne prodaju...
Cekaj,ako sam dobro skontao poturili su cetvorku,a ljudi se tripuju da je petica?
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Behemoth napisao:Cekaj,ako sam dobro skontao poturili su cetvorku,a ljudi se tripuju da je petica?
Da, dali su im stari model i rekli da je to nova petica, a vrsni poznavaoci tehnike su dali sud. Toliko o hajpu koji se stvara bespotrebno, i onda mi ovde raspravljamo o fajl šeringu i necem drugom, pa ovi jedva setaju ulicom.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Dobro ljudi, ovo jeste tragicno, ali moramo da ostavimo bar malo prostora tome da je ovo mozda iscenirano, tj namestaljka, imaju Ameri dosta ovakvih fora.
Adams, Nije trgično što ne znaju koji je model (ne bi nigde na svetu našao puno ljudi koji bi provalili, ipak je to samo za ljubitelje) ali tragično je to što oni već vide poboljšanja i opravdanja za kupovinu, jbg kada im ispiraju mozak decenijama.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
ma ne mislim na svercere, bas me briga za njihove cene, nego u evropskim radnjama gde prodaju sim free telefone...koja ce mu sad biti zvanicna cena posto se pojavio novi model...
Sasvim prigodan komentar na video, koji btw ima i najvise "thumbs up":
humans doing what they do best, being ignorant sheep
I ne, nije u pitanju namestaljka, jer su amerikanci poznati po tome kao idealna nacija za poigravanje psihom. To ti je kao placebo lek, popijes obojenu vodu i um ti stvori efekat da ti je zaista bolje...
Tacty, mislim da cena 4S nece nesto znacajno pasti s obzirom da ce iP5 biti prakticno neupotrebljiv kod nas jer nemamo kako da napravimo nano sim kartice jer neko rece da ne moze vise ni da se sece.
Neka me neko ispravi ako gresim.
Cim se bude pojavio kod nas iPhone 5, pojavice se i nano sim kartice. Trenutno ih nema, ali rekli su ako bude trziste zahtevalo da ce dobiti. Kod Telenora je moj drugar pitao i rekli su mu da su spremne, samo se ceka potraznja.
mladen_bgd napisao:Cim se bude pojavio kod nas iPhone 5, pojavice se i nano sim kartice. Trenutno ih nema, ali rekli su ako bude trziste zahtevalo da ce dobiti. Kod Telenora je moj drugar pitao i rekli su mu da su spremne, samo se ceka potraznja.
malo si to pogrešno razumeo. kad tržište bude zahtevalo ne znači da će oni sad da se bave karticama za telefone koje oni i nemaju u ponudi, al eto da učine žiki koji ima iphone5 pa naruče jedan komad, nego kad kod njih budu stigli telefoni koji će zahtevati nano sim kartice. a osim iphone5 tih telefona nema na vidiku, čak ni nove lumie ne koriste nano sim. ne kažem ja da ih neće biti ali ne bih računao da će to biti brzo...
To je apsurdno skroz, ako ne budu imali nano sim kartice jer ih ne podrzava nijedan telefon koji oni imaju u ponudi.
Kada se bude pojavio iPhone 5 i krenula masovna prodaja, tada ce i oni trebati da izbace nano sim. Bez obzira da li imaju ili ne takve telefone u svojoj ponudi koji podrzavaju tu karticu. Jer ce se jednostavno korisnici sami pobuniti, dali su toliki kes za telefon i sada ih zeza provajder jer nemaju nano sim kartice u ponudi. I cekaju da dobiju neki telefon koji ih podrzava da bih izbacili. Logike bez...
ma da, ali znaš kako to kod nas ide. najpre treba da dovoljno ljudi kupi iphone5. to već zahteva neko vreme. onda moraju ljudi da krenu da ih gnjave. oni se verovatno neće obazirati dok je to na nivou jedan čovek dnevno. sigurno im se ne isplati da naručuju komad po komad. kad to bude masovno opet će proći neko vreme. onda će doći praznici. po mojoj proceni ako to bude pre nove godine silno će me iznenaditi...a to što su dali toliki keš neće ih previše uzbuditi, jer taj keš nisu dali njima nego su ga kupili negde a ne od operatera...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.