iPhone 3G

iPhone (1st, 3G/S, 4/4S, 5/5C/5S, 6/6+)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
iOS
Odgovori
Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

e evo nasao sam ima i kod nas...iGo My Way! Najbolje od svega je što su i odlične mape Srbije tu!
Brzina GPS pozicioniranja, kvalitet mapa, neverovatna baza gradova i ulica, glasovne komande na srpskom, 3D modeli značajnih objekata, samo su neke od fantastičnih mogućnosti ovog navigacionog software-a.

Pokretanjem ovog software-a, vrlo brzo ćete biti locirani jer iGoMyWay može precizno da locira preko samo jednog satelita! Kako se sve mape nalaze u samoj aplikaciji, korišćenje je moguće i bez dometa mobilnog operatera i nije neophodno nikakvo preuzimanje podataka (WiFi, EDGE, GPRS, 3G).

Sama aplikacija je vrlo intuitivna za korišćenje; proizvođač je dosta pažnje posvetio korsničkom interfejsu. Glasovna navigacija na srpskom jeziku (Nevena v1.1.64210) je savršena. Tu su i veliki dugmići i ikone za lako snalaženje u toku vožnje.

iGo je postavio nove standarde kada su u pitanju navigacije na mobilnim telefonima. Uz iGoMyWay na iPhone-u, ni jedna druga navigacija Vam neće biti potrebna.

Trenutno su dostupne mape za Evropu i Severnu Ameriku. Za instalaciju kompletnih mapa Evrope je potrebno oko 2GB slobodnog prostora na iPhone-u 3G ili 3GS

videcu ima jos vremena,ali ovo sto sam procitao obecava...
:D
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Kad isprobate javite, pošto iPhone nije multitask fon, kako se ponaša sa igricama i ovakvim malo zahtevnijim aplikacijama kad treba obaviti telefonski poziv ili otkucati SMS ili nešto slično. Kako su te stvari rešene?

valdevit, veličina fajla može da zavara. Ja ga imam na TyTNu i mogu ti reći da su mape odlične. Ništa lošije od Garminovih, a intuitivnost softvera je u odnosu na pomenutog, nebo i zemlja.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

Znaci po svemu sudeci morace da padne jedan iPhone umesto HTC-a :). Svaka cast za opis Andrijano .
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2006. 18:06

Post od Vincent »

Andrijano, koliko se plaća iGoMyWay? Da li si ga nabavio preko App. Store-a? Odličan opis aplikacije, k'o da studiraš marketing :).
madness99, :D. Jadni HTC! :)
Pozdrav! :wink:
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Vincent, IGO kosta legalno sa mapama Evrope 120€. Naravno da ga je nabavio preko App. Store-a, kako drugacije? :wacko: :lol: :lol: :D :oops: :P :P 8)
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2006. 18:06

Post od Vincent »

miodrage, nisam dovoljno upoznat kako sve stvari funkcionišu sa iPhoneom... :P Mislio sam da može kao na ostalim OS-ima da se preko kompjutera instaliraju aplikacije. Skup program...
Pozdrav! :wink:
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!

niksto90
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 26. Nov 2008. 00:26

Post od niksto90 »

miodrage, ovaj link sto sam postavio je naravno besplatno...

Vincent, naravno da moze preko kompa, ovaj link sto sam postavio je besplatno

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Andrijano »

E ovako,ovaj gore opis nisam ja napisao,nego sam ga iskopirao,ali moram da priznam da lepo objasnjava,inace vincent studiram ekonomiju,marketing,tako da ucim da prodam zamrziovac eskimu :D

igo je besplatan skinuo sam ga sa ovog linka sto je niksto90 ostavio,inace radi stvarno super posto je moj ortak instalirao na njegov 3g,zauzima oko 2gb u telefonu,a skidanje je 1.5gb tj fajl,radi super ima i glas koji navodi zenski,a ima fora i da se stavi neki drugi,primetio sam da nekad kad idemo kolima malo brze,ipak kaze skreni tu i tu,a mi upravo prosli,tako da nekad kasni inace,mozda je to problem koji moze da se otkloni. Meni se sad zavrsilo skidanje ali ne mogu da instaliram posto mi je iphone na 2.2 softveru,a mora da bude 3.0,a trenutno necu da prebacim na 3.0 jel opasno manje traje baterija,bar je to slucaj kod mog druga.

valdevit
Banned
Pridružio se: Pon, 25. Apr 2005. 09:33

Post od valdevit »

kod mene je sasvim obrnut slučaj sa tim 3.0,baterija mi traje pola dana više nego na 2.2,al zato imam bag koji sam već ovde pomenuo,al nemože i jedno i drugo,zar ne :? 8) :P

niksto90
Novajlija
Novajlija

Post od niksto90 »

Ja cim sam uzeo telefon odma sam update-ovao na 3.0, tako da ne znam koliko bi mi trajala baterija sa 2.2. Inace sad nema sanse preko 2 dana da izdrzi...

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Andrijano »

E a jel moze neko da mi stavi link kako da prebacim sa 2.2 na 3.0 ako nije problem moze i na pm,ako ovde nesme zbog linkova..

niksto90
Novajlija
Novajlija

Post od niksto90 »

Andrijano, imas u iTunes-u kad povezes iPhone, Check for updates ili tako nesto, on nadje poslednju verziju softvera i sam sve instalira nema nista komplikovano. E sad ako ti je telefon skinut sa mreze, odnosno ako je bio zakljucan pa ga ti otkljucavao ne bi ti preporucio to da radis. A ako nije bio zakljucavan nikad onda radi slobodno, s tim sto posle moras opet da radis jailbreak...

valdevit
Banned
Pridružio se: Pon, 25. Apr 2005. 09:33

Post od valdevit »

stvar je veoma laka:
1.skineš odgovarajući softver,koji je težak oko 250 mb
2.skineš redsn0w
3.pokreneš itunes shift+restore
4.izabereš fajl koji si 1. skinuo
5.pokreneš redsn0w
6.opet kad ti bude tražio nešto,izabereš 1.fajl
5.posle svega toga otvoriš cydia i ubaciš link ultrasn0w (guglaj,jer ovde nemogu da ga postavim)
6.restart

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

Andrijano ima ora kako da se stvari koje naprimer traze 2.2.1 da se instaliraju na druge verzije samo trebas da izmenis 1 fajl i kome pise neophodna verzija 8) Uostalom zasto je tesko prodati eskimu frizider? :) Procitao sam na netu da i oni koriste frizidere ali u totalno drugoj nameni-Da im se NE zamrzne hrana 8)
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Andrijano »

niksto90,ne moze kod mene tako,mora standardo otkljucavaneje sa redsn0w-om,a koje sam sinoc uradio i stavio 3.0,bio kod ortaka i sredili smo,mada smo imali malih problema,ali posle jedno sat vremena se sredilo,problem je bio sto sam skinuo bio redsn0w 7,a najnoviji je 8 i nije onda negde na pola zabaguje,ali reseno je i mogu reci da je do sada 3.0 najveci pomak,mnogo mi se svidja,jedino sto sam primetio da bateriju stvarno dere,ali treba mi neko vreme da sagledam malo na duzem testu. Inace pokusao sam i na moj iphone da instasliram igo,ali dodje do kraja i nece,a posto treba vremena sve ono da se ucita pokusacu ponovo uskoro pa javljam,a da vedevit,hvala na pomoci i upustvima, dimi dobra fora za eskime,nema sta :)
:D

bkns
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 25. Avg 2009. 04:10

Post od bkns »

ljudi bolje nemojte stavljati 3.0 software, wi-fi signal postaje jaaako los! :smutny: danas u gradu jedva da sam mogao da nadjem neki wi-fi signal dok je moj drug na nokiji hvatao brdo signala... jako veliko razocarenje... ako neko zna kako ovo moze da se sredi neka javi...

serbian-boss
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 21. Apr 2009. 21:11

Post od serbian-boss »

bkns, mozda nije u pitanju 3.0 software,ja mislim da ti se nesto drugo desilo...mozda si rukom zaklonio wi-fi antenu :lol: :wink: meni se to desavalo na Nokia 5800 XM dok nisam provalio gde se nalazi ta antena (jer kad ga uhvatim cekom sakom tacno je pokrijem) i onda sam se nervirao sto imam slab signal sve dok nisam provalio 8)

niksto90
Novajlija
Novajlija

Post od niksto90 »

bkns, to 100000% nije do 3.0 software-a!
mozda je bkns, u pravu, mozda zaklonis antenu... Pa ja imam 3.0.1 software i hvata sve zivo...

serbian-boss
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od serbian-boss »

niksto90, pa to je jedino logicno objasnjenje za njegov problem,a vec mi se to desavalo na drugim tel. to bi bio veliki propust za ljude iz apple-a da su napraili takav bug :wink:

serbian-boss
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od serbian-boss »

e jel zna neko kako da promenim da mi ne bude crna pozadina na IPhone-u ?bas je bezveze.... :D neam pojma,ovo mi je prvi IPhone :oops:

Odgovori