iPhone 4

iPhone (1st, 3G/S, 4/4S, 5/5C/5S, 6/6+)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
iOS
Odgovori
Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Znam znam,naslusao sam se i ja tih prica oko signala i kako izlazi nov iphone,mislim da su to obicne gluposti,elem,nocas kasno mi je stigao iphone 4,sim free,i mogu reci prvi utisci su fantasticni,kako god da ga drzim ni jednu crtu mi ne skida,zivim u centru verovatno je ovde signal malo bolji,imao sam problem sa karticom,zato sto sam sekao napamet,a onaj cip je bas velik na mojoj kartici iako je nova,tako da sam morao da je isecem sve do cipa,onda nije radilo,i mislio sam da sam ipak zakacio malo i karticu,a onda sam procitao,posto je postolje za micro sim od metala,treba staviti malo selotejpa na karticu gde naleze i sa jedne i sa druge strane i proradilo je :D . Ko ima onu sa malim cipom,ovaj problem nece imati,tako da kad budem imao vremna oticicu da izvadim onu sa malim cipom,kupiti ono za secenje sto se prodaje i odraditi to kao covek :D
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Andrijano, bravo care. Cekam da za par dna napishesh neki review o telefonu, kako radi i sve to. E da, sa kojim ti je firmware-om stigao? Obavezno testiraj navigaciju, iBlueNova, SBSettings i sl....
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

miodrage,

Navigacija radi perverzno dobro :D Signal hvata u roku od 1-2s maximum, samo da izadje novi iGO, posto 1.22 malo secka i koci.

Ja sam prezadovoljan telefonom, Desire i Galaxy S ne mogu da se mere sa ovim, jedino HD2 :D
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

Marko_NS
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 08. Maj 2009. 18:06

Post od Marko_NS »

uzecu u vipu microsim ako mogu da zamenim, da se ne bih cimao sa secenjem. valjda ce mi dati, postpaid korisnik sam. ja im dam ovu karticu, oni meni isti broj, isto sve samo micro.
iPhone 4.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Ne vidim razlog da ti to odbiju Marko, ali svakako nam napishi sta i kako je bilo, i krajnji rezultat.

Marko_NS
Mobil fan
Mobil fan

Post od Marko_NS »

okej, veceras uzimam iphone 4 96% i menjam u vipu karticu za microsim. jedva cekam, nadam se da ce mi izdrzati bar godinu dana. :cry:
iPhone 4.

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Marko_NS napisao: nadam se da ce mi izdrzati bar godinu dana. :cry:
Hoce,samo ga drzi nezno. :lol:
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

E hvala Miodrage puno,jedno mesec dana sam razmisljao sta,kako..stalno neko donosi,I kod jednog ortaka na moru sam se bas izigrao sa njim I kad sam se vratio u Bgd,jednostavno nisam mogao,a da ga ne kupim.
E sad posto sam imao 2,pa 3g,pa 3gs,prelazak sa 3G na 3GS je bio pravi boom,tj. Drug je doneo iz usa 3GS,a ja sam imao 3G I to je bilo mnogo brze,sve u stvari isto,ali radi sve brze bar za 2-3 sec.u najosnovnijim funkcijama brze,a za neke aplikacije I po 16 sec. brze.Kada sam uzeo 3GS,sve u svemu cinilo mi se kao da I nisam zamenio mobilni jer sve je identicno,samo brze,srecom izasao je I ios4 odmah pa sam ga stavio I tada je iphone po meni I dobio pravo znacenje mog nekog telefona,kako sam zamisljao,tj.ima sve sto mi je potrebno,apsolutno bas sve.Ubedjen sam I danas,jer dok ovo kucam pored sebe imam 4 I 3GS(jos koji min),da je u sustini sto se tice softverskog dela to isto,naime oni su sa 3G na 3GS smanjili vreme,npr,otvaranje poruka sa 3sec na 1 sec I to je stvarno ok,sad kazu da je ovaj brzi za 30 procenata,to stoji sad umesto za 1 sec otvara za 0.6666..sec,slozicemo se neprimetno I sasvim nepotrebno smanjenje vremena tj to mu je skoro isto,a za druge aplikacije da li se ceka 12 sec ili 9 npr pa I to, I sada kakva je poenta onda uzeti iphone 4(da zanemarimo kameru),softver identican,ali tu je hardver!!!Znaci to je bukvalno,npr preci iz mecke c klase u mecku s klasu I to onu redizajniranu,to je savrsenstvo.Cini se kao da je ceo mobilni ekran,tj kad samo koristim 4 onda se covek navikne,ali kad imam pored I 3GS (brisao sam neke podatke sad sa njega) I kad treba da se uzme 4-ka u ruke,cini se kao da je ekran od ivice do ivice,prosto neverovatno! Rezolucija..taman mislis nemoze bolje,oni ga odrade jos mnogo bolje! Slike,koje sam imao I u 3gs,a koje sam samo prekopirao na 4-ku su sada mnogo jasnije,boje su izrazenije,sve u svemu ima dosta razlike,prosto mislim da je ekran savrsenstvo.
Sto se tice signala,ja nisam imao probelam uopste,moram da se ogradim da ovde uvek imam skoro pun signal,posto imam wifi,ugasen mi je 3g I onda bukvalnoo kako god dag a dzrim,signal ne opada,ali kad ukljucim 3g I pritisnem obe antene,polako pocinje da opada signal,dodje cak sa punog,na jedu,dve crte,tako je bar kod mene.
IOs mi je 4.02,tako dag a nisam jailbreak-ovao,ali u svakom slucaju resio sam da ga podignem na ovaj novi 4.1,a to bi I tebi Miodrage preporucio jer mi je rekao drug da se preporodio prosto
:D
Marko NS uzmi nema sanse da se zeznes sa 4-kom:),javni da li si zamenio karticu u vipu.
:D

http://yfrog.com/55re0p - baterija po meni ok traje,evo prvi dan,pun i posle jednog dana,price skoro sat i po,tridesetak sms-ova,2-3 mejla,i dosta surfovanja wifi-jem instaliranja igrica,malo i igranja i ostalio je bilo jos 8 posto,sasvim ok. klik na sliku,pokazace kakav je ekran u stavri :D
http://yfrog.com/f/55re0p/
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Andrijano, puno ti hvala na iscrpnom izvestaju, milo mi je da ti se svidja novi i4. Ja na njega necu da prelazim za sada, zadovoljan sam sa svojim 3G, i imam unutra 3.1.2, koji ipak jos necu da menjam. Cekam da vidim kako ce da se pokaze taj 4.1 jer ako kochi jako, ostajem ja na onome sto provereno radi.
Ali koristi sada malo telefon, pa napishi utiske kad se malo slegnu, kada vidis kakva je baterija, i tako. Iskreno me cudi toliko trajanje baterije kod tebe, jer ja 3G mogu da ubijem za oko 8h. Verujem da 4 mogu da ubijem za max 12h (igrice su chudo jel da? :) )

conta
Banned
Pridružio se: Uto, 14. Sep 2010. 20:39

Re: iPhone 4

Post od conta »

ljudi da se razumijemo nije iphone problem...svakome se desi propust pa i njima...imali su ga svi proizvodjaci.....problem je onaj trust mozgova na celu sa onim likom koji nas uce kako cemo da drzimo telefon i kaze da je problem do softwera...pohlepni mocrosoft koji hoce da zaradi na svemu i svacemu ali bar napravi proizvod i prodaje ga za normalni cijenu poceo...ali ovo sto radi aplle je stvarno katastrofa...te ne moze ako nije preko itune,ne moze melodija za zvono ako nije kupljena preko njihove prodavnice,ne moze app bez koju oni odrede...

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

conta, ma sve se moze, treba samo znati i umeti :D

madness99
Expert
Expert

Post od madness99 »

Ajde da ispadnem seljak :)

Kada udjem na forum i krenm da kucam text, kada je duzi ili ima quote desava mi se da ne mogu da skrolujem. E sad, da li postoji neki nacin za normalan skrol ili mora ona debilna lupa koja je uzasno spora?

conta
Banned
Pridružio se: Uto, 14. Sep 2010. 20:39

Post od conta »

miodraze...tacno tako....nije to do njega sto prica nego do onih koji ga slusaju....kratka objasnjenja su zakon...eto vidis i tvoje objasnjenje nije dugo a postigao si efekat

Marko_NS
Mobil fan
Mobil fan

Post od Marko_NS »

Au, ja tek sad vidim da se nisam javio. Kupio sam ga pre pet dana, zamenio karticu u vipu, sve radi. Ne znam sta da kazem, mora se osetiti ta izrada i videti taj ekran. kamera je neverovatna (za hdr koristim pro hdr, mnogo bolje od appleovog hdra).

android heeew? heeeell knaww gurl i aint gon be returnin to thaa sh1t anytime soon. ki!

ftfun.com - sajt za spajanje ljudi preko facetimea. skroz je zanimljivo. :)

kvalitet prikaza je odlican. :blinky:
iPhone 4.

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Marko_NS napisao:android heeew? heeeell knaww gurl i aint gon be returnin to thaa sh1t anytime soon. ki!
Rece neko i otisao u "legendu"... :roll:

Evo ga jos jedan kandidat, spreman da prihvati onu Apple "religiju" ;)

Desire je jos uvek na tronu! :D

Marko_NS
Mobil fan
Mobil fan

Post od Marko_NS »

Porucio sam besplatan bumper, stize i u srbiju. trebalo bi da stigne oko 5. oktobra, najkasnije 10. Jedva cekam. Uzeo sam obican, Apple, crni.
iPhone 4.

zvezdarac
neaktivan nalog
Pridružio se: Ned, 16. Jul 2006. 09:07

Post od zvezdarac »

Marko_NS, jedno pitanjce?Sto bamper?Pa iPhone 4 ne gubi signal bez njega,scrach je resistant,crash resistant. Nemoj mi reci da je samo zato sto je dzabe pa je i babi milo?Mislim mnogo je bre ruzan sa tim bamperom.
N70 v 5.0609.2.0.1

madness99
Expert
Expert

Post od madness99 »

I ja sam narucio free bumper, bas iz razloga sto je free :)

PS: Gospoda sa Desireom, kako bese onaj vas 720p snimak? 18-19fps? :D

Pogledajte sta je pravi 720p bez blica ;)

http://www.youtube.com/watch?v=nY6og2yJZTY

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

I sta kad Desire pocne da zeza? A da, nemate servis, tj. imate ali kao da ga nemate jer je to veliki trosak ako ne mogu da poprave... Izem ti ovlascenje :D

Marko_NS
Mobil fan
Mobil fan

Post od Marko_NS »

zvezdarac, zato sto stvar od 800 evra treba cuvati. Ne pruza maksimalnu zastitu ali je free. Zasto da ne?

madness99, :D
iPhone 4.

Odgovori