E hvala
Miodrage puno,jedno mesec dana sam razmisljao sta,kako..stalno neko donosi,I kod jednog ortaka na moru sam se bas izigrao sa njim I kad sam se vratio u Bgd,jednostavno nisam mogao,a da ga ne kupim.
E sad posto sam imao 2,pa 3g,pa 3gs,prelazak sa 3G na 3GS je bio pravi boom,tj. Drug je doneo iz usa 3GS,a ja sam imao 3G I to je bilo mnogo brze,sve u stvari isto,ali radi sve brze bar za 2-3 sec.u najosnovnijim funkcijama brze,a za neke aplikacije I po 16 sec. brze.Kada sam uzeo 3GS,sve u svemu cinilo mi se kao da I nisam zamenio mobilni jer sve je identicno,samo brze,srecom izasao je I ios4 odmah pa sam ga stavio I tada je iphone po meni I dobio pravo znacenje mog nekog telefona,kako sam zamisljao,tj.ima sve sto mi je potrebno,apsolutno bas sve.Ubedjen sam I danas,jer dok ovo kucam pored sebe imam 4 I 3GS(jos koji min),da je u sustini sto se tice softverskog dela to isto,naime oni su sa 3G na 3GS smanjili vreme,npr,otvaranje poruka sa 3sec na 1 sec I to je stvarno ok,sad kazu da je ovaj brzi za 30 procenata,to stoji sad umesto za 1 sec otvara za 0.6666..sec,slozicemo se neprimetno I sasvim nepotrebno smanjenje vremena tj to mu je skoro isto,a za druge aplikacije da li se ceka 12 sec ili 9 npr pa I to, I sada kakva je poenta onda uzeti iphone 4(da zanemarimo kameru),softver identican,ali tu je hardver!!!Znaci to je bukvalno,npr preci iz mecke c klase u mecku s klasu I to onu redizajniranu,to je savrsenstvo.Cini se kao da je ceo mobilni ekran,tj kad samo koristim 4 onda se covek navikne,ali kad imam pored I 3GS (brisao sam neke podatke sad sa njega) I kad treba da se uzme 4-ka u ruke,cini se kao da je ekran od ivice do ivice,prosto neverovatno! Rezolucija..taman mislis nemoze bolje,oni ga odrade jos mnogo bolje! Slike,koje sam imao I u 3gs,a koje sam samo prekopirao na 4-ku su sada mnogo jasnije,boje su izrazenije,sve u svemu ima dosta razlike,prosto mislim da je ekran savrsenstvo.
Sto se tice signala,ja nisam imao probelam uopste,moram da se ogradim da ovde uvek imam skoro pun signal,posto imam wifi,ugasen mi je 3g I onda bukvalnoo kako god dag a dzrim,signal ne opada,ali kad ukljucim 3g I pritisnem obe antene,polako pocinje da opada signal,dodje cak sa punog,na jedu,dve crte,tako je bar kod mene.
IOs mi je 4.02,tako dag a nisam jailbreak-ovao,ali u svakom slucaju resio sam da ga podignem na ovaj novi 4.1,a to bi I tebi
Miodrage preporucio jer mi je rekao drug da se preporodio prosto
Marko NS uzmi nema sanse da se zeznes sa 4-kom:),javni da li si zamenio karticu u vipu.
http://yfrog.com/55re0p - baterija po meni ok traje,evo prvi dan,pun i posle jednog dana,price skoro sat i po,tridesetak sms-ova,2-3 mejla,i dosta surfovanja wifi-jem instaliranja igrica,malo i igranja i ostalio je bilo jos 8 posto,sasvim ok. klik na sliku,pokazace kakav je ekran u stavri
http://yfrog.com/f/55re0p/