Poznato je da apple uredjaje koriste VIP licnosti, pa se vi mozda osecetate manje vrednim, ali ja mislim da ne treba da brinete zbog toga, svako korisi sistem koji mu najvise odgovara! Znaci nemojte da se zbog toga nevirate, drugarski savet

Brate mili.... Idi leči se!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!gorang napisao:Poznato je da apple uredjaje koriste VIP licnosti, pa se vi mozda osecetate manje vrednim
A je l'? Hoćeš da kažeš da su svih 375 000 programa isključivo za zabavu? Još mi je čudnije što te reči dolaze od nekoga ko je koristio iOS. Vidi, meni telefon bez jailbreak - a sasvim fino završava posao kao telefon, komunikator, web browser, Google Chat klijent, email klijent, SSH klijent, Dropbox klijent, e - reader, RSS reader, QR code skener, muzički plejer, navigator i još brdo drugih primena. Ako su sve to beskorisni programi, onda ne znam stvarno...lesa0208 napisao:Kamiondzija, Ima vise programa ali nisu korisni sve sto je korisno nalazi se na cydi al ti posto si rekao da nemas jailbrake na telefonu nemas ni korisne programe sve ono sto se nalazi na itunsu su mi programi zabave... Tako da za ovo sam definitivno upravu...
Od jedne tipicne ovce se nista drugo ne cekuje, sem da i dalje bleji...gorang napisao:Druze, ja takvima kao sto si ti moram stvari da objasnjavam u pricama, jer ti ocigledno dosta toga ne mozes da shvatis!!! Mada, dobro je, trudis se sto je za svaku pohvalu, mozda na kraju od tebe nesto i bude!
Nego, ti si ocigledno onaj tip osobe, koji do podne mrzi sebe a od podne ceo svet oko sebe, pa evo ti jos jedan drugarski savet: Pre nego sto dodjes ovde na forum, bilo bi dobro da popijes neki lek...