iPhone 6

iPhone (1st, 3G/S, 4/4S, 5/5C/5S, 6/6+)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
iOS
Odgovori
Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Re: iPhone 6

Post od Baraba »

Alsap, u tom komentaru mislim na prednju kameru, naravno da sam probao dok sam imao 5s... napisao sam iz svog iskustva. Koliko mi je zadnja kamera bila dobra, toliko me prednja nervirala.

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

iLuka napisao: ok, verujem da nisi jer si imao obe marke tj note 3 i 5s, ako se ne varam...

sta konkretno mislis pod tim, ''kompletniji uredjaj''? ozbiljan sam, nije provokacija.
iLuka nemam ja problem sa operativnim sistemima tipa iOS vs Android , u toku mesec dana koristio sam iP5 i Note 3 , ajd što mi je smetao mali ekran na petici ali to nema veze sa operativnim sistemom jer i iP5 i Note 3 rade perfektno. Kad sam rekao kompletniji mislio sam na to da za iste novce (iP6 i Note4) opet dobijem veći ekran i to QHD , bolju kameru 16MP u 16:9 formatu + OIS , S Pen olovčicu i najverovatnije opet duže trajanje baterije , to je moje mišljenje. A nisam rekao da neću kupiti "šesticu" (verovatno hoću :) ) , samo ne znam da li običnu ili plus verziju ... da vidimo kad dođe zvanično 31.10.
16 godina na forumu MOBILNISVET

prestigem
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 05. Sep 2014. 10:46
:: S4

Post od prestigem »

Stize sutra o toku dana, treba pregurati dan, zaspati od uzbudjenja i docekati ga sutra :D ;)
Uzeo sam Space Gray varijantu, stize iz Nemacke 699e u Store-u, dvoumio sam se da li taj ili silver/beli ali sam na kraju prelomio ovako, ne znam ni sam zasto...
Nego, jel ima nekih glasina kako ce se u Telenoru kretati cene bez ugovornih obaveza (da se kupi free)?

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

U Telenoru je cena bubreg, jetra, desno oko, levo uvo, i donja vilica. Plus pretplata od koje kosa sedi momentalno ;)
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

16 godina na forumu MOBILNISVET

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

miodrage napisao:U Telenoru je cena bubreg, jetra, desno oko, levo uvo, i donja vilica. Plus pretplata od koje kosa sedi momentalno ;)
Ha, ha, ha :lol:

dachakragujevac80
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
:: Iphone 11 pro

Post od dachakragujevac80 »

Nikad nisam razumeo ljude koji nose telefon u zadnjem džepu svojih pantalona,i uopšte bilo kom džepu,isto kao što ne razumem i one koji nose novac i lična dokumenta u džepu van novčanika! Ne vidim neku veliku prepreku da se leti nose torbice,a zimi da se stavi u jaknu!

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Ja telefon drzim u dzepu poslednjih 11 godina, sta tu ima da se ne razume? :roll:
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

dachakragujevac80
Expert
Expert

Lobachewsky, Ne razumem! 8)
Poslednja izmena od Ninolina u Sub, 18. Okt 2014. 16:00, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Nemoj da citiraš post koji se nalazi odmah iznad tvog. Podrazumeva se da na njega odgovaraš. Pročitaj pravila Foruma.

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
:: Xiaomi Redmi Note 4

Post od El Laki »

Ne valjda u zadnjem? Prednji naravno, sve vreme.

bata bogdan
Banned
Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
:: Huawei X2 7.0 LTE
:: Huawei M2 10.1 LTE

Post od bata bogdan »

Nismo svi isti i sta tu ima da se ne razume... Svako nosi telefon gde lično njemu odgovara.
Huawei

prestigem
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 05. Sep 2014. 10:46
:: S4

Post od prestigem »

I ja ga nosim u dzepu. Ako je mogao da mi stane S5 i ovaj ce moci :) Eventualno ako su plice farmerke onda u ruci, ali torbicu u zivotu ne bih mogao da nosim :shock:

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

El Laki napisao:Ne valjda u zadnjem? Prednji naravno, sve vreme.
Prednji naravno, u zadnjem licno nikada nista nisam drzao iz nekog tripa, mozda zato sto sam kao klinac gledao neki film kako dzeparosi u nekoj guzvi kradu novcanike iz zadnjih dzepova :D
A imam i torbicu koju nosim u 99% slucajeva, ali nekako kljuceve i telefon uvek nosim u dzepovima, ne u istom naravno :) Te dve stvari volim da su mi tu... ostalo i ne mora.
prestigem napisao:Eventualno ako su plice farmerke onda u ruci, ali torbicu u zivotu ne bih mogao da nosim :shock:
Eto, svi smo razliciti, ja ako obucem sorc, trenerku ili nesto slicno sa nepouzdanim dzepovima, natrpam sve sto imam u torbicu. Ali jedino tada telefon i kljucevi idu u torbicu :)
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

dachakragujevac80
Expert
Expert

Ne razumem iz prostog razloga,jer kako se savijaš,čučiš,sediš,ako ti je telefon u bilo kom džepu! Meni lično smeta! :wink:

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
:: Xiaomi Redmi Note 4

Post od El Laki »

Jednostavno, iz mog iskustva, nosim normalne farmerke i telefon u džepu ne smeta pri šetanju, sedenju, penjanju uz stepenice... Jedino kad moram da čučnem, onda ga izvadim iz džepa. Za sve drugo, ne smeta. Na nekim užim farmerkama bi smetalo verovatno, ovako nema problema. Juče sam čak trčao na bus dobrih 300m sa telefonom u džepu. :D

artifex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
:: Poco X3 NFC

Post od artifex »

Prednji desni dzep mi je rezervisan za telefon(ko hoce da me pokrade zna gde da posegne :D) Kad je toplije vreme i kad se nose sorcevi i bermude nosim torbicu,u svim ostalim situacijama telefon mi je u dzepu i nikakvih problema nemam sto se tice hodanja, sedenja itd :)

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Takodje telefon uvek drzim u prednjem desnom dzepu, a u zadnjem desnom novcanik. Nikad mi nije smetao, a ako osetim da ce da smeta, samo ga izvadim.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

Eto, ja ne razumem kako mozete tel. da nosite u desnom dzepu. :D
Meni je uvek, ali uvek iskljucivo bio u levom. Iz desnog bi mi trebalo pola sata da se ispetljam dok ga izvadim (mislim na telefon :lol: ).
Ovo je bilo cisto da se pridruzim offtopicovanju. :D

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
:: iPhone 6 64gb SG
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

Ja sam paradox.. Nosim telefon u prednjem desnom dzepu a pricam iskljucivo "na levo uvo" .. Probao sam sa nosi m u levom, nema sanse.. Kao da nije tu...
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --

Drakenzen
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 08. Dec 2013. 23:54
:: 00

Post od Drakenzen »

Sta ti je stvar navike. :lol: Ja sam samo jednom u zivotu nosio telefon u dzepu od jakne i tad sam naglo seo i telefon mi se podbio pod rebra koliko je dugacak, nevernovatan bol. Od tad telefon nikako u dzep. :uhuh:

Odgovori