iPhone 6s
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Re: iPhone 6s
Vidi sa Azimuth-om, on je dobijao potpuno nov telefon, u vakuum pakovanju.
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Baraba a garancija nastavlja da teče stara ili se dobija nova?
Azimuth je dobio dva puta valjda novi
ko zna - zna 

- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
Da, i ja mislim da je 2 puta. Doktor. 

ja sam menjao sesticu zbog takozvanog "polumeseca" na prednjoj kameri.
Dobio sam drugi telefon, u cisto beloj kutiji, manjoj nego "redovnoj" tacno da stane telefon, kao sto je neko napisao.
Na teefonu je bila ona fabricka folija.
Dobio sam drugi telefon, u cisto beloj kutiji, manjoj nego "redovnoj" tacno da stane telefon, kao sto je neko napisao.
Na teefonu je bila ona fabricka folija.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Evo me 
Da, dva puta sam dobio nov u vakum pakovanju. Reklamirao u mts-u jer jedino tako se moze dobiti nov, a ne zamenski, i nova garancija. Ako se reklamira u iStyle ili negde drugde, brze se dobije drugi telefon, ali dolazi samo telefon i nastavlja se stara garancija u koju se upisuje novi imei broj.
Nemam pojma kako, ali znam da nisam jedini koji je dobio nove telefone. Sto se garancije tice, ako se reklamacija radi preko mts-a onda se dobija i nova garancija na novih 24 meseca sa imei brojem novog telefona.
Sa druge strane, znam i slucajeve gde su dobijali te zamenske telefone. To su isto novi telefoni, ali se ne dobija komplet pakovanje. Stizu sa fabrickom folijom u tom "retrail" pakovanju. Garancija ide isto nova kao i kad se dobija vakum pakovanje. U telefonima inace nema apsolutno nikakve razlike, ni fizicki ni ako proveris broj ciklusa baterije.

Da, dva puta sam dobio nov u vakum pakovanju. Reklamirao u mts-u jer jedino tako se moze dobiti nov, a ne zamenski, i nova garancija. Ako se reklamira u iStyle ili negde drugde, brze se dobije drugi telefon, ali dolazi samo telefon i nastavlja se stara garancija u koju se upisuje novi imei broj.
Nemam pojma kako, ali znam da nisam jedini koji je dobio nove telefone. Sto se garancije tice, ako se reklamacija radi preko mts-a onda se dobija i nova garancija na novih 24 meseca sa imei brojem novog telefona.
Sa druge strane, znam i slucajeve gde su dobijali te zamenske telefone. To su isto novi telefoni, ali se ne dobija komplet pakovanje. Stizu sa fabrickom folijom u tom "retrail" pakovanju. Garancija ide isto nova kao i kad se dobija vakum pakovanje. U telefonima inace nema apsolutno nikakve razlike, ni fizicki ni ako proveris broj ciklusa baterije.
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
Da li kaljeno staklo smeta 3D touch-u?
Ja nisam probao jer koristim obicnu najtanju foliju i sa njom je ok...
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
Na početku dok još uvek nije izašao mislio sam, kao i većina verovatno, da nije toliki upgrade u odnosu na 6. Međutim razuverio je makar mene u potpunosti. Nova kamera, novi procesor, duplo više radne memorije, 3D touch koji je stvarno neverovatan, odlično funkcioniše. Novi iOS je takođe odličan, baš su ga lepo sredili.
-
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 06. Feb 2013. 16:26
- :: Apple Iphone XS
- :: Apple Iphone 6s
Iphoneovci,jedno pitanje...jel ima iphone copy-paste opciju,ono kao kad ti neko posalje poruku,pa da kopiras tekst i posaljes drugom?
Ili samo uradis forward
ja mislim da nema copy paste 

iLuka, ima i forward (prosledjivanje) i copy (kopiranje) teksta. [emoji6]
-
- Novajlija
- Pridružio se: Sre, 19. Nov 2014. 16:05
- :: galaxy s4 i9506
- :: nokia e72
Drugari, uzeo sam 6s preko mts, tacnije kupio sam ga od momka u vakom pakovanju, ugovor glasi na njegovo ime. Imam problema sa ekranom, tacnije kada je bela pozadina primecuje se horizontalna linija kao nekakva fleka na ekranu, nije toliko iritantno ali se vidi
E sad da li to podlaze zameni i da li je neko imao slican problem. Hvala

ja nisam imao nikada reklamacije na uredjaj... sacekaj da se javi neko ko je imao ili zovi istyle i informisi se sam preko njih...
takodje mozes da pozoves call center mts-a i da pitas mada sumnjam da oni znaju bas detaljno da objasno takve stvari.
http://www.istyle.eu/rs/servis/
takodje mozes da pozoves call center mts-a i da pitas mada sumnjam da oni znaju bas detaljno da objasno takve stvari.
http://www.istyle.eu/rs/servis/
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Nema sta da ti objasnjavaju. Telefon u dzep, garantni list smotaj i pravac iStyle. To se ne popravlja, menja se telefon ako postoji problem 
To je ona pozitivna strana Epla, malo sta se popravlja, najcesce se menja komplet uredjaj.
Inace, okvirno se ceka 7 dana da dobijes novi telefon.

To je ona pozitivna strana Epla, malo sta se popravlja, najcesce se menja komplet uredjaj.
Inace, okvirno se ceka 7 dana da dobijes novi telefon.
-
- Novajlija
- Pridružio se: Sre, 19. Nov 2014. 16:05
- :: galaxy s4 i9506
- :: nokia e72
Hvala ljudi na odgovoru, garantni list imam, kutiju imam, ali ugovor ne glasi na moje ime
Da li mora nosilac ugovora da ode u radnju?

Ja mislim da ne mora ako imas sve papire... Najbolje ih zovi pre odlaska.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
U kakom pakovanju?dovla85 napisao:(...) u vakom pakovanju (...)

Uradi ovo što ti je Azimuth rekao, trebalo bi da ne bude problema, bar neki ljudi koje znam ih nisu imali..