iPhone 4S

iPhone (1st, 3G/S, 4/4S, 5/5C/5S, 6/6+)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
iOS
Odgovori
fannY
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 01. Jun 2009. 21:31
:: Redmi Note 7

Re: iPhone 4S

Post od fannY »

Vladanaselje, kao i kod svih modela uvek ima neki falican.Samo ga dobro proveri i nemas brige. :)

joja89
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 29. Maj 2012. 11:38
:: Nokia E72
:: Nokia 6300

Post od joja89 »

pozdrav svima yelim sa vama da podelim radosnu vest,CRNO LUCE IZ APPLE je konacno moje... nasla sam od prijatelja 4S star 2 meseca kao nov,slusalice i papiri jos nisu ni otvoreni. E sada on je sim free i odlicno radi,kad sam ga kupovala uradjeno je vracanje na fabricko podesavanje. sve ok kao nov,ubacila sifre i skidam sa apple stora sve sto mi treba.
---imam samo par pitanja,nisam bas odusevljena sa baterijom,koliko bi trebala da traje? ja koristim whatsapp,viber i skype osim poziva i poruka,znaci da mi je non-stop konektovan,sto na wifi sto na mts. i ne moze dan da mi izdrzi. sta da instaliram ili sta da podesim da mi baterija traje duze.
---i jos me zanima da li je moguce da ne postoje smajliji pri kucanju poruka? nemam ni na whats appu ni sms-u.
sta da instaliram.
jos cu imati pitanja samo da se setim... necete me se lako resiti :wink:

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

...smajlija nema pa nema... to zavisi od same aplikacije... za bateriju, hm, pa ne znam, to zavisi od korisnika, najvise je jede taj kako ti kazes mts tako da je dan u pocetku koriscenja sasvim ok... kasnije ces ga manje koristiti pa ce i trajati duze...

joja89
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od joja89 »

ok,sad stvarno i cackam pa kontam da zato ne moze dugo da izdrzi... a videcu sutra kad ga skinem sa punjaca koliko ce pisati da ce izdrzati... znaci stvarno nema smajlija :( bas sam tuzna sada... a ako bi negde uspela neku drugu tastaturu da skinem da li bi mi to donelo smajlije mozda?

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

Za iphone ne postoji druga tastatura i taj vid kastomizacije :( i ja sam trazio... Cekaj, zar nemaju viber i whatsapp svoje smajlije unutar samih aplikacija?!

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Viber i Whatsapp imaju svoje smajlije. Emoji moze na 2 nacina, ili instaliranjem japanske tastature, ili nakon jb, preko sms delivery report
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

joja89
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od joja89 »

eeeeeeeeeeee pa meni i treba za whatsapp ali meni ni tamo ne postoje? za sms me bas i briga ali mi ovde treba. na viberu imam ali ovde ne...ili sam ja slepa pored ociju. hajde da mi neko kaze? gde se nalaze smajliji evo i slike moga whatsappa
e sad nesto ne mogu ovde da nakacim sliku? kako to da uradim

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Na whatsapp imaš smajlije tako što na dnu tastature, levo od space tastera imaš taster sa kao malim globusom. Pritiskom na njega menjaš jezike tastature. Pritiskaš njega dok ti se umesto slova na tastaturi ne pojave smajliji.

fannY
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 01. Jun 2009. 21:31
:: Redmi Note 7

Post od fannY »

Mozes i da ga dugo drzis,pa da izaberes Emoji ako ih imas skinute.

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

Sliku mozes da dodas na sajt ovde tako sto prvo okacis na sajt dodaj.rs pa onda copiras link "pregled sa slikom" ili kako vec pise, zaboravio sam, pa paste-ujes ovde...

joja89
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od joja89 »

evo sad vi meni recite gde je meni globus na whatsappu ovo je moja slika...
http://www.dodaj.rs/?1u/JA/2Nl4PWII/fotografija.png

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

Ja kad kliknem na onu gore olovkicu da pisem trazi mi da izaberem koga zelim i onda dobijem tastaturu sa globusom

joja89
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od joja89 »

e kod mene to ne postoji... neverovatno ... ibas meni da se desi koja obozavam smajlije... ok prebolecu i to,veca mi je briga sto bateriju ne mogu da namolim da izdrzi jedan dan... :cry: jos sam htela da pitam gde se nalaze opcije za kameru,ono najjednostavnije,kako da ugasim ton slikanja,kakoo da podesim rezoluciju ili pixele sta vec sve moze? koja je najbolja folija za ekran i ledja da porucim da kupim ili mi savetujete mozda neki bamper ili futrolu? skinula sam wallpapershd ako se tako yove ali ne mogu nesto da ga postavim kao pozadinu ne znam sta se dessava,koliko sam videla imam par slika koje idu fabricki

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

trebalo bi proveris u general-settings-keyboard sta ti tu pise... ja imam 3 tastature serbian, serbian latin i english... mislim da od toga zavisi...
za kameru imas takodje u settings pa photos and camera (iOS7)...

sto se tice folija, bumpera, ok,stavi ali ja bih stavio samo folije, dovoljne su... imas ih na svakom trznom centru, boljim radnjama pogradu itd... za apple je veliki izbor...

wallpaperstavljas tako sto u galeriji izaberes sliku koju hoces i u okviru nje imas opciju set as wallpaper... sto se tice fabrickih - settings-wallpapers pa izaberes

:)

joja89
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od joja89 »

ok Luca hvala lepo,nasla sam globus ali u njemu samo hrvatski i srpski,nema veze moze da se zivi i bez smajlija.... a zanima me jos ovo volela bi da napravim jedan folder gde cu da stavljam sve aplikacije koje mi trebaju a retko ih koristim malo mi je glupo da imam 4 strane aplikacija da glavnom ekranu? kako to da uradim? i jako mi tesko ide ovo sa iTunes-om...skontala sam kako muziku da prebacim i to radim pomocu kabla a kako da pomocu wifi sinhronizujem komp i iphone pa da poskidam ili stavim slike,filmove,muziku ili vec sta mi treba?

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Folder praviš jednostavno tako što jednu aplikaciju na homescreenu prevučeš preko druge. To će automatski kreirati folder sa te dve aplikacije u njemu i izaći će ti opcija da daš ime tom folderu. Kasnije samo prevlačiš ostale aplikacije u taj folder i to je to.

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

sto se tice itunes-a, moja ti je preporuka da za sva prebacivanja, azuriranja svojih fajlova itd koristis program koji se zove iTools...
inace kada se konektujes na iTunes, imaces na pocetnoj strani opcije za sinhronizaciju koje mozes malo da prilagodis sebi kao i opciju gde i sta da ti ''bekapuje'' kada spojis telefon na iTunes...

joja89
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od joja89 »

ok,razumela sam sve ali opet mi nisu jasne neke stvari,da li se mob povezuje sa mojim laptopom i bez kabla(jer vidim kad upalim iTunes da on vec tada sinhronizuje nesto), i ako nije tako da li ,kad god povezem mob i racunar on mora da sinhronizuje,i gde on to cuva sve? jer sutra ako mi se desi da mi ukradu mb da lu je to sacuvano negde sinhronizacijom ili me da prostite zajebavaju ?

Freyr
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 14. Avg 2004. 09:57
:: iphone 4

Post od Freyr »

^ Hehehe,koja kraljica :-D
ja verujem da se sav info cuva u 'oblaku' da bi mogla da sinhronizujes tel na bilo kom racunaru,naravno,nakon sto uneses svoje podatke. Ta logika mi se cini zdravorazumskom :-) ali ne mogu da tvrdim posto nisam nikada koristio. Kako bi iko mogao dodatno da te zajebava nakon sto ti je ukrao telefon?

Nevezano za sve ovo,meni treba info iz prve ruke- kakve su performanse 4s sa novim iOS 7.0.3? Ima li lagova,kakav je browsing?
12 godina na forumu!

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

na ip5 nema laga, ispravljena je i onadosadna trazicija izmedju deska i nekog od foldera... naravno uz ukljucenu opciju reduce motion...
ocekuje se JB, a na 4 i 4s prijavljuju blagi lag ponekad sto je za apple ipak presedan...

@joja89 - kada pokrenes itunes a da nisi spojila telefon, nema nacina da ti nesto sam sinhronizuje mada ipak pogledaj kakva su ti podesavanja u settings-itunes&appstore... ako imas win 7 kompu, pogledaj u folderu libraries pa picture i nadji sta ti treba...
itunes ne mora da sinhronizuje kada se povezes, napisao sam ti da pogledas podesavanja na itunes kada spojis telefon, pitace te sta i kako zelis...

inace, svaki backup radi na itools, udjes u opciju tools pa ces videti foldere sa backup-om...

opcije na samom itunes -

Slika

Odgovori