iPhone 6

iPhone (1st, 3G/S, 4/4S, 5/5C/5S, 6/6+)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
iOS
Odgovori
Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Re: iPhone 6

Post od Azimuth »

prestigem, jel stigao taj telefon ili se i tebi savio i zapalio? Daj neki info iz prve ruke. I daj neke fotke u svim uslovima, po danu sad kad je suncano, uvece po mraku, u sobi, prednja i zadnja kamera itd.

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
:: Samsung Beleška 10
:: Široka Noklica

Post od Evindzer »

http://www.phonearena.com/news/Apple-iP ... eg_id61893

ne znam da li je ovo samo neka senzacionalisticka izmisljotina, ali ako je istina, onda sa novim Ajfonima nesto svakako nije u redu. :o

prestigem
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 05. Sep 2014. 10:46
:: S4

Post od prestigem »

Azimuth napisao:prestigem, jel stigao taj telefon ili se i tebi savio i zapalio? Daj neki info iz prve ruke. I daj neke fotke u svim uslovima, po danu sad kad je suncano, uvece po mraku, u sobi, prednja i zadnja kamera itd.
Stigao covece, i odmah prvi dan peh - Da ne verujes.
Izasli to vece u klub i ja kao, nemam ni foliju, ni bamper, nikakvu zastitu pa da ga ne drzim na stolu da se ne prosipa pice. I stavim ga na zvucnik pored muzike. Pogledam posle par minuta on dole, pao direktno na display (od basa kako je lupao, pao on i neka casa pored). U trenutku sam se otreznio, podignem ga i nista. Bukvalno bez ogrebotine, a pao je muski, sigurno sa nekih metar i po na patos i to direkt na display... :shock:
Uglavnom, ekstremno sam zadovoljan telefonom za sada. Kamera je fantasticna (okacicu veceras neke slike), touch je veliki upgrade u odnosu na prethodne telefone- savrsen i neverovatno precizan - Pre njega sam nosio S5 i bio zadovoljan ali ovo je definitivno nivo iznad... O brzini se vec sve zna, ne vredi ni pricati - Gledam jutjub, kliknem pa guglam, odem na appstore, saltam kontakte, stavim nesto da se skida, i ne oseti se nista, nikakvi bagovi i sl.
Tek se upoznajemo pa ne znam sta bih jos napisao. Mozda bih kao jedinu manu (recimo u odnosu na S5) naveo sto mi nekako klizi iz ruke , Samsung mi je nekako mnogo bolje lezao zbog onog poklopca na poledjini, ali opet zbog toga delovao manje premijum nego iPhone.

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Evindzer »

http://www.technobuffalo.com/2014/10/20 ... fiscal-q4/

i tako.. nista neocekivano, ako mene pitate. i pored svih senzacija o savijanju. :roll:

molder79bgd
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 17. Okt 2014. 22:02
:: Nokia e7
:: Samsung S3

Post od molder79bgd »

Sumnjam da je toliko bolji od S5.Ipak ima manji ekran od S5,e sada koliko je brzi i bolji to su sigurno promili u pitanju.I ja se mislim da li da uzimam iphone 6,ima ga nov sa apple garancijom u vakum pakovanju za 665 eura,ali mislim da ce mu brzo pasti cena na minimim 600 eura z anov kada pocnu iz Telenora da se prodaju.
A gledam i Note 4,koji je bolji od iphonea 6 a malo skuplji(ima ga Gigatron ali nisam zvao z acenu).

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

Iphone 6 u mts-u za 2000din mesecno je 60000. A note 4 uz isti paket - 73000! Malo li je 13000?! :)

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Ali je to ipak realna razlika u korist zverke iz note sekcije ;)
Note IV N9100 dual

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Pa jeste, treba ga porediti sa 6+ i isto memorije :)

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

da, da, sorry, o tome nisam razmisljao... razmisljam ovih dana da li da dam 600+e za mobilni telefon pa sam malo odlutao :)

inace, 110000 za sim free :lol: :lol: :lol:

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
:: iPhone 6 64gb SG
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

Ja sam poslao mail Telenoru... Popust na paket + iphone 6 (po ceni koja jeste).. Ako pristanu, super... Ako ne, sta da se radi
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

Do koje cene bi isao? Ja nikad nisam davao vise nego sada za novi ip5s, pa sam malo razmisljao ili da uzmem na paket ili da cekam da padne cena... Mene bi na paket izasao 500 okruglo... To bi dao u kesu...

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Evindzer »

evo savrsene alternative 6-tici: "D NoFon" - nije skup, a i ne savija se! :lol: :lol: :lol:

https://www.kickstarter.com/projects/no ... ed-nophone

prestigem
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 05. Sep 2014. 10:46
:: S4

Post od prestigem »

Imam jedan problem muci me vec danima i ne znam kako da ga resim...
Kad sam uzeo telefon nisam imao kod sebe kred. kartice nikakve a hteo sam sto pre da se registrujem na store, i registrovao sam se na onu foru preko itunes-a gde ne trazi karticu..
Posle sam napravio icloud mail i to postavio kao glavni mail, medjutim sad kad god mi radi neki update trazi mi da se verifikujem preko onog itunes mail-a koji i ne postoji (niti moze da se verifikuje, neki hotmail mislim da je u pitanju).
I sad ne znam sta da radim - Ne mogu da ga iskljucim jer prakticno i ne postoji taj mail i trazi ga samo kad radi update (kad skidam nesto na storu trazi mi onaj icloud mail).
Ima li resenja? Resavao sam to tako sto uzmem i obrisem aplikacije pa ih ponovo instaliram ali nije to resenje...

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Napravi novi iTunes nalog, sa pravim mailom, i nemoj da pravis gluposti iduci put.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

http://mondo.rs/a740168/Mob-IT/Vesti/Po ... tobra.html

Vau, definitivno krupnim koracimo trčimo ka Evropi i svetu, dobili smo iPhone sada imamo i ultragiga eklsuzivnu prodaju istog samo minut iza ponoći :ohmy: :ohmy: konačno mogu da se formiraju iRedovi da bi iZaluđenici mogli da daju svojih 700+ evra, razume se uz tarifni paket bubreg+jetra, i da dobiju uređaj koji ima sve moguće tehnološke inovacije iz 2012 godine i to u 2014 godini, mislim, šta reći, Vau :ohmy:

Baš me zanima koliki red će da naprave iMaloumnici u četvrtka u ponoć na Terazijama da bi priuštili sebi novo iČedo......
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Zile995
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
:: Xiaomi Redmi Note 4X
:: HTC M8 | Galaxy SII

Post od Zile995 »

iTerazije vauuu :lol:

Ali iskreno novi iphone6 ima izuzetno dobar CPU i GPU. Nije za potcenjivanje.
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0

znemanja
Moderator
Moderator

Post od znemanja »

Zile995, Ne kažem da nema, ali 99% ljudi kupuje iPhone samo zbog brenda a ne zbog hardvera, a cena za taj hardver je previsoka, da je duplo jeftiniji opet bi bio skup shodno onom što nudi.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Evindzer »

znemanja napisao:http://mondo.rs/a740168/Mob-IT/Vesti/Po ... tobra.html

Vau, definitivno krupnim koracimo trčimo ka Evropi i svetu, dobili smo iPhone sada imamo i ultragiga eklsuzivnu prodaju istog samo minut iza ponoći :ohmy: :ohmy: konačno mogu da se formiraju iRedovi da bi iZaluđenici mogli da daju svojih 700+ evra, razume se uz tarifni paket bubreg+jetra, i da dobiju uređaj koji ima sve moguće tehnološke inovacije iz 2012 godine i to u 2014 godini, mislim, šta reći, Vau :ohmy:

Baš me zanima koliki red će da naprave iMaloumnici u četvrtka u ponoć na Terazijama da bi priuštili sebi novo iČedo......
:lol: :D :lol: genijalno :lol: :D :lol:
nesto nece da mi se otvori ovaj link sa monda, ali ako naprave takvu akciju, kladim se da ce biti prilicno ljudi na toj ponocnoj rasprodaji. :wacko:

znemanja
Moderator
Moderator

Post od znemanja »

Evindzer, Razmišljam da odem, imaću cirkus predstavu i to besplatno, redovi iMonkey koji poslušno rade sve ono što im se kaže samo da bi dobili iPoslasticu :D

P.S. Večeras mi je sarkazam, izgleda, pod punim gasom :)

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Evindzer »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
znemanja, nema veze, stvarno mislim da se niko na forumu zbog malo sale nece ljutiti.

ja bih licno voleo da probam 6+, jer je fablet, a ja volim velike ekrane, a i jer nikad na duze nisam koristio iOS. medjutim, ne pada mi na pamet da dam tolike pare za telefon, pa da imam i mnogo veca primanja.

a sa druge strane, svako kupuje ono sto voli - ako moze da priusti. svejedno da li kupili 6-ticu, N4, Neksus 6 ili nesto cetvrto, kupujemo ga za sebe, iz svojih tazloga (makar i pogresnih :? ), svojim novcem (valjda :wink: ) i za svoje potrebe.
imam kolegu na poslu koji je uzeo 5s i koristi mu samo za pokazivanje. takodje, moj jedan rodjak koji zivi u Frankfurtu uzeo je sebi i zeni isto 5s jos davno, a koristi ga najvise za pozive i poneki sms. neki drugi ljudi svoje Ajfone sigurno koriste mnogo potpunije.

Odgovori