iPhone 6s

iPhone (1st, 3G/S, 4/4S, 5/5C/5S, 6/6+)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
iOS
Odgovori
dovla85
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 19. Nov 2014. 16:05
:: galaxy s4 i9506
:: nokia e72

Re: iPhone 6s

Post od dovla85 »

vakum bre :D hehehehehehe vazi. Hvala vam ljudi jos jednom. Sutra cu da ih pozovem posto nedeljom ne rade. kod njih na sajtu pise da ukoliko je uredjaj u garanciji mora da se donese i fiskalni racun, a ja to nemam. Imam samo reklamacionu izjavu mtsa sa pecatom

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Ne, treba ti ili fiskalni ili garantni list ili onaj papir (ugovor). Znaci jedna od te tri stvari, bilo koja. Ti imas garantni list, sa time ides i to je to. Nemas brige.
P.S. Gledaj da ides sto ranije, da bi odmah pretledali i sto pre tebi da stigne novi telefon.

Draco
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 25. Feb 2010. 13:32
:: iPhone 11
:: ???

Post od Draco »

dovla85, šta si uradio na kraju?
Mislim da za prvu godinu dok traje internacionalna garancija ne treba nikakav papir, bar kada se ide u ovlašćeni servis. Kada se nosi kod operatera i u drugoj godini garancije onda da.

dovla85
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 19. Nov 2014. 16:05
:: galaxy s4 i9506
:: nokia e72

Post od dovla85 »

Idem u cetvrtak, posto nisam iz Bg-a, a druga sam smena ove nedelje. Rekli su mi da ponesem garanciju.

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

Obavezno sve javljaj sta se desava :)

marko 0401
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 13. Sep 2006. 11:04
:: Z2

Post od marko 0401 »

iLuka napisao:Ili samo uradis forward :) ja mislim da nema copy paste :)
Ovo mi liči na klasičnog iphone-ovca (bez uvrede) ;)
Pa dok pišeš na ovom forumu, možeš (valjda) provjeriti da li ima copy/paste funkciju teksta (pitanje nije bilo striktno vezano za sms, nije to bila poenta čini mi se, poenta je copy/paste teksta).
A ako to ne može, onda stvarno.... :)
Ali neko, ko ga je dobro upoznao, reče da može. Napredni korisnik... :))

Ne poznajem dobro iOS, nisam koristio iphone duže od par sati nikada (i to za gluposti samo, tipa neka igrica, sms, poziv), interesuje me kako se iOS slaže sa dropbox-om, office fajlovima (excel i word) i PDF-om?
Ako ne dropbox, neki drugi cloud pretpostavljam? Mada sam bas navikao na dropbox....

Pao sam u iskušenje (na kratko) da poručim iphone, ali za sada ipak android i dalje (upravo zbog toga što ne znam kako se slaže sa pomenutim aplikacijama/fajlovima koji su mi neophodni), ali eto da pitam, pa nikad se ne zna...

Dakle, editovanje excel fajla, koliko lako/teško sa iphone - a?
Dropbox, moze /ne moze?
Poslednja izmena od marko 0401 u Sre, 02. Mar 2016. 01:08, izmenjeno 1 put ukupno.

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

Super :) (opet cu biti sarkastican 8) )
Ja cu da uzivam u svojoj novoj reputaciji a ti ces sacekati odgovor ili ga verovatno neces ni dobiti...

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Kompletan office paket radi identicno kao i na androidu. Da li ces bas office koristiti ili neku od alternativa, to je na tebi, ja ih imam nekoliko pa ih menjam cisto eto jer mi se moze ;)
Dropbox i svi ostali cloud servisi rade normalno, nema nikakve razlike u odnosu na ono sto si do sada koristio.
Copy/paste radi normalno.

Slobodno pitaj sta god da te interesuje, a sto ne znam mozemo proveriti lako ;)

marko 0401
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 13. Sep 2006. 11:04
:: Z2

Post od marko 0401 »

@Azimuth
hvala! Znaci sve ipak radi na iPhone-u... ;)

@iLuka
Sta je super?
Sta je sarkasticno u tvom postu?
Koja je tvoja nova reputacija?
Zasto si mislio da nikada necu dobiti odgovor?

Zasto te nista ne razumijem, da li je to zbog toga sto ja koristim android a ti iOS, da li je jaz izmedju nas zaista toliko veliki.... :D :D

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

@Azimuth, imam ja pitanje da mi proveriš[emoji14]Može li iritantni zvuk prilikom slanja poruka na viberu da se ugasi? :D

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

To je do vibera, nije do ios-a, znas i sam al podbadas ;)
Ali za tebe ima da moze da se ugasi :D

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Na Androidu može da se ugasi zvuk prilikom slanja poruka. :D
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

1808
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
:: Smartphone

Post od 1808 »

Baraba napisao:....Može li iritantni zvuk prilikom slanja poruka na viberu da se ugasi? :D
iPhone nije za švalere. :lol:

vla-do
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Nov 2008. 02:06

iPhone 6s

Post od vla-do »

1808 napisao:iPhone nije za švalere. :lol:
Samo mala ispravka. Nije za Viber švalere, dok u SMS-u se već "raditi". [emoji3]

Baraba, staviš ga u tihi mod i šalješ i primaš poruke bez problema. [emoji6]

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Kakve su ovo insinuacije i podle laži? Hoćete da kažete da @Ninolina ima š jer može da ugasi zvono odlaze poruke na viberu? C c c. Sram vas bilo :D [emoji14]

blackwhite
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 06. Feb 2013. 16:26
:: Apple Iphone XS
:: Apple Iphone 6s

Post od blackwhite »

Iskreno ,jako jako sam blizu da predjem na iphone i ios ...ali me bas te bizarne stvari brinu da cu me odbiti ..recimo imao sam prilike na iphone 4 (cini mise) da ne znam kako da obrisem imenik ili kontakt ,ili da sacuvam kontakt..tako neka glupost ...pa me to sve jako brine i odaljava od iosa ..iako kazem jako me privlaci dizajn i kvalitet telefona ...

Pa eto sad i to sa zvukom vibera ,i to za imenik ...jel moze da se obrise ceo imenik lagano ,ili opet mora da se predje 4 5 prepreka da bi to odradio?

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

skines aplikaciju sa app store za brisanje imenika odjednom i - obrises ga...
drugo, sve kontakte koje imas u bilo kom telefonu sinhronizujes sa gmail-om i tada postaje apsolutno ne bitno koji aparat imas, da li ga prodajes, menjas itd... uradis sync sa gmail-om neposredno pre prodaje npr i tada uradis factory reset ili restore ako imas iphone i - cao...

zvuk odlaznih poruka na viberu se ne moze ugasiti u aplikaciji ali pritisnes silent dugme na samom aparatu i on ce samo vibrirati bez tona... naravno i to vibriranje se moze ugasiti, naravno...

novak
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 04. Jan 2009. 06:09

Post od novak »

Ja to gledam na drugi nacin. Puno mi je bitnije da u svakodnevnom radu sve radi k'o podmazano jer pitanje je da li cu ikad imati potrebu da brisem cijeli imenik.

Brisanje kontakta: Ides na edit pa na dnu ima opcija delete. Sa dodavanjem kontakta nisam imao problema. Po meni je mana sto nije bilo opcije da selektujem kontakte koje zelim da obrisem vec moras pjeske. Ne znam jel se sta promijenilo.
Imas eto opciju da instaliras aplikaciju za brisanje komplet imenika. Ja ne volim dodatne aplikacije za neke osnovne stvari, al et...

blackwhite
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 06. Feb 2013. 16:26
:: Apple Iphone XS
:: Apple Iphone 6s

Post od blackwhite »

znaci,ima omanja procedura ..pa po kom vam je onda kriterijumu iOS tako jednostavniji od Androida?
KAd su te osnovne i proste stvari tako komplikovane..eto raspitujem se ,cackam i nailazim da proste stvari na iphoneu deluju komplikovano ...kao sto je recimo i postavljanje melodije zvona ,treba procedura kao da sam komponujes pesmu ..
Po tome svemu Android je dosta bolji za koriscenje?! :?

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

mozda si pomesao jednostavnost i fluidnost u radu... mada, po meni, a imao sam mnogo android-top modela, sve je na strani iOS-a... mozda je to i stvar ukusa ne samo potreba i navika...

postavljanje melodije traje par sekundi, prosto koliko treba kompjuteru da odradi svoje... ubacis i galeriju itunes-a uradis sync sa telefonom i to je to...

Odgovori