Ko je imao 5 i 5s dali je velika razlika u hardveru i opšte u korišćenju, moja drugarica hoce da uzme iphone 5 ili 5s pa me pita dali vredi dati razliku za 5s?
Ja iskreno nemam pojma sigurno da je bolji 5s ali dali vredi tih para razlike?
Za hardver nemam pojma, ali je osetno brzi u radu. Fotke su bolje na 5s. Diapleji mislim da su isti. Baterija je jaca na 5s (ovo sam negde procitao al nisam poredio i proveravao).
E sad, razlika u ceni postoji. Ja se nisam dvoumio jer mi je ispalo kako jeste, i svakako da je 5s bolja opcija mada ce i 5 zavrsiti posao.
za razliku u ceni od 100-120e vredi uzeti 5s jer je svaki apple uredjaj za klasu ispred onog prethodnog... to se cesto ne vidi osim na papiru ali posto nije cena drasticno veca, ja bih isao na 5s... normalno, ako njoj nije puno da da 520-540eur za 5s...
Pa reci cu joj onda da uzme 5s, ma jok ima ona keša, imala je do sada 4s pa kaze doslo vreme da se menja...msm da ce čak i danas da ga uzme javicu njene utisle...
Ima 5, imam 5s. Ima razlike. Skener otiska prsta, bolja kamera, dva procesora od kojih je jedan za bateriju dobar, bolji blic... Ima promena dosta, ko ne zna i gleda na prvi pogled neće primetiti, ali kada se uzme u ruku i koristi...
Jaka je cena, 650e ide 64GB. Ali je bitno da je ona zadovoljna tj. prezadovoljna. Eh, odavno nisam imao takav osećaj. 5s zna to da uradi. Da imam više para upio bih još 2 kom 5s da stoje, ako apple zablja nešto sa većim ekranima (ne svidi mi se za korišćenje kao 5s, zbog veličine).
weska88 napisao:Kupila ova moja drugarica beli 5s nov sa garancijom radnje 32gb 70400din kaze da je prezadovoljna...jbt ja nikada nebih dao tolike pare za telefon...
preskupo al jbg ako imas para ni ne mislis o tome.Drugar ode u Bg da se provoza,prodje pored Porsche salona,udje unutra i naruci Panameru 4s.Onako usput.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
kada se donese telefon iz inostranstva zakljucan na iCloud,telefo je kraden jer kada se upali pise broj telefona,kada bi se otkljucao da li bi mogao da se nadje i dali bi mogao da se normalno koristi bez nekih posledica?
Tako zakljucani ne mogu se otkljucati a i da mogu - mogu da se nadju cim se ukljuci ako je onaj stari vlasnik prijavio kradju... Pisali smo o tome negde u apple sekciji, potrazi
Jailed? Mislis da mu je uradjen JB pa sa Cydie da se instalira?
Ako na to mislis, ja sam imao JB par dana, pa sam ga digao na 7.1.1, a sad cekam 8 da se pojavi za koji dan. Kakvih problema imas sa instaliranjem?
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.