iPhone 6

iPhone (1st, 3G/S, 4/4S, 5/5C/5S, 6/6+)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
iOS
Odgovori
Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Re: iPhone 6

Post od Azimuth »

Valjda zbog cene i odnosa korisnika prema brendu. Kod Androida toga nema, ljudi vole sistem ali nema puno onih koji su verni nekom brendu.
Elem, da se vratim na temu.
Ekran je bolji zato što je veći ili ima i bolji odziv, osetljiviji itd? Kakav je na suncu? Da li je bolja vidljivost u odnosu na 5s?
Ajde to za bateriju proveri, meni je to ogromna mana bila na 5s, na pola dana mi se gasio telefon.
Da li su unapredili i senzor otiska prsta tj da li je osetljiviji i koliko prstiju se može registrovati? Kakvi su dugmići sada? Da li imaju lufta ili su utegnuti?
Biće još pitanja, smaraću te, pa budi spreman na to :D

nonickname
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2012. 02:53
:: lumia 625

Post od nonickname »

kakvo je sad stanje sa caller id? jel moze bez +381 ili bez jailbreaka?

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
:: iPhone 6 64gb SG
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

Moze bez +381.. barem kod mene (5s, 8.1) :)
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --

nonickname
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2012. 02:53
:: lumia 625

Post od nonickname »

jos kad bi ios8 mogao na iphone 4 :roll:

Minimalni broj karaktera koji morate uneti je 60.

vla-do
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Nov 2008. 02:06

Post od vla-do »

Baraba napisao:...daješ im na važnosti ovakvim komentarima, pokazuješ da se zanimaš... svakako ih reklamiraš :D
Upravo tako. Ja za ove gluposti nisam ni znao, da ih on sad nije postavio.
Ni ja ne simpatišem Apple, ali pratim skoro svu tehniku, pa i iPhone. :)

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Priznajem, upravu ste, lako idem od ekstrema do ekstrema i kada me nešto iznervira burno reagujem čak iako su to sitnice. Nije mi bila namera da nikog uvredim svojim postovima, izvinjavam se ako su postovi nekog zaista uvredili.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

luca napisao:apple iz nekog razloga bode oci ljudima, ja ne znam zasto...
Ova recenica mu dodje kao neki vrhunac :lol: :D
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

Agresivan marketing utice razlicito na ljude. Neki ce ga prihvatiti ili jednostavno ignorisati, dok ce drugi stvoriti odbojnost prema tome sto se reklamira.

Pa i sami znate da kad 500 puta cujete na tv-u ili radiju jednu istu reklamu to pocne uzasno da vas iritira... Ista stvar! Koji god sajt - iPhone! Forum - iPhone! Casopis - iPhone! Drustvena mreza - iPhone!

Eto, meni licno uzasno ide na q*** Djokovic! Covek ni kriv ni duzan, ali jbn gde god da se okrenes - Djokovic! Sad jasnije? 8)

dachakragujevac80
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
:: Iphone 11 pro

Post od dachakragujevac80 »

Sad gledam cene u mts-u i Boga mi nije losa ova solucija da se uzme tel uz ove najmanje pretplate od po oko 500 dinara,plus oko 3000 na 24 rate! Naravno ko ima drugu post paid karticu,jer ovakav tel te prosto mami na potrosnju minuta,poruka,a narocito interneta! To ispadne isto kao i da si uzeo tel za dinar uz pretplatu od oko 3500 din!
E s tim u vezi jedno pitanje: Jel zna neko koliko kosta dekodiranje za ovoj tel,posto pretpostavljam da su zakljucani na mrezu,i koliko kosta za 5s? ;)

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

Lobachewsky napisao: Ova recenica mu dodje kao neki vrhunac :lol: :D
nisam bas shvatio ovaj tvoj komentar?

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Jbg, krenuo sam da kucam ali sam skontao da je previse dugacko, a da bas i nema neke poente objasnjavati vam koliko je miliona mozgova izsilovano da bi jeb*nih par stotina ljudi stalo u red na temperaturi minus beskonacno, samo da bi bas oni bili ti koji ce prvi u Srbiji kupiti najnoviji i neponovljivi iPhone 6.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
:: Samsung Beleška 10
:: Široka Noklica

Post od Evindzer »

da bi ga, posle par nedelja, stavili u zadnji dzep farmerki, seli na njega i iskrivili ga, pa ce opet morati da stanu u red po novi. :lol: :lol:
svaka cast ljudima koji vole Ajfon i koriste ga jer im se svidja iOS, ali to smrzavanje po redovima da bi se bilo kul u drustvu nije nesto cemu treba stremiti.

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
:: Samsung & Apple
:: Spajamo nespojivo :D

Re: Одг: iPhone 6

Post od Joxy »

Lobachewsky napisao:Jbg, krenuo sam da kucam ali sam skontao da je previse dugacko, a da bas i nema neke poente objasnjavati vam koliko je miliona mozgova izsilovano da bi jeb*nih par stotina ljudi stalo u red na temperaturi minus beskonacno, samo da bi bas oni bili ti koji ce prvi u Srbiji kupiti najnoviji i neponovljivi iPhone 6.
I to 'ajde da je prvi nego nije, koliko njih već ima telefon koji je kupljen preko oglasa maltene čim je telefon izašao. :)

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
:: Xiaomi Redmi Note 4

Post od El Laki »

Da, ali ovi preko oglasa kupljeni nisu izašli na tv i u svim novinama ;)

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Evindzer napisao:da bi ga, posle par nedelja, stavili u zadnji dzep farmerki, seli na njega i iskrivili ga
Ajd realno, nikad nisam stavio fon u zadnji džep, baš da ne bih smrvio displej. Ali ti imaš neki izdržljivi? Nisam težak puno, oko 102kg. Daj da vidim šta bi bilo sa tvojim fonom, stavim u zadnji džep i sednem u auto. Baš me zanima. Verujem da bi moj G2 krc po krc. Nokia 808 bi i preživela, kao tenk jer, ali mislim da G2 ne bi. Pa, ako si voljan da ustupiš na testiranje, ja sam voljan da žrtvujem svoj guz.

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Joxy »

El Laki napisao:Da, ali ovi preko oglasa kupljeni nisu izašli na tv i u svim novinama ;)
Hahaha pa i to što kažeš. ;) Ali svakako je besmisleno, barem po meni, da u novinama budeš jer si kupio jedan "običan" telefon. Ako se ne varam obojica će telefon plaćati na rate dok ovi što su kupili među prvima iz oglasa su ga sigurno iskeširali (čisto poređenje samo da nisu oni ne znam ni ja šta pošto su kupili prvi iPhone u Srbiji, već "obični" ljudi). Jedan od njih je dizajner a drugi frizer, obojica su uzeli 6+, znam za dizajnera da je uzeo model od 128GG eto već puno toga se zna o njima.
Poslednja izmena od Joxy u Sub, 01. Nov 2014. 11:34, izmenjeno 1 put ukupno.

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
:: Xiaomi Redmi Note 4

Post od El Laki »

Taj koji nosi telefon u zadnjem džepu, za njega je golub pismonoša.

@Joca a dobro i u americi su snimali prvog kupca. To je normalno donekle kad vlada toliko zainteresovanost.

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Joxy »

Svakako, nego samo kažem čisto poređenja radi. Ovom našem se makar nisu tresle ruke i nije mu ispao telefon (kao nesrećnom Ameru). :D

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Baraba, ako telefon kojim slucajem i prezivi tebe, daj ga meni na testing. Ako i to prezivi, moze odmah da dobije neki IP250 standard, da prezivljava nuklearni udar i sl.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Joxy »

Ali u pravu je Baraba, ako nezgodno staviš telefon i napraviš sa njim neki pokret ili sedneš na njega teško koji bi preživeo, možda neki stariji modeli. Kod svakog je isti slučaj samo eto kod iP6+ se to izražava savijanjem, a ne recimo pucanjem displey-a i slično.

Odgovori