iPhone 5S

iPhone (1st, 3G/S, 4/4S, 5/5C/5S, 6/6+)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
iOS
Odgovori
iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Re: iPhone 5S

Post od iLuka »

ja sam cuo da je ok ovaj JB za 7.1.1... imas odredjene fajlove koje treba da skines i samo pratis tutorijal... danas je to dosta uprosceno za razliku od pre 2,3 godine kada sam ja radio prvi JB za ip4 :)

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Eno vidim da i na iAnatomija takođe govore kako je sve sigurno.
Lično se ne bih igrao, sačekao bih da vidim iskustva drugih ljudi a ne recenzije. Ipak je to igranje sa 500-600€...

Chobby88
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 12. Jun 2012. 22:27
:: LG Nexus 5X

Post od Chobby88 »

Bezbedno je,ja furam na petici od kako je izasao.Sve radi super i ekstra je lako za odraditi.

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

^ bio bi red kolega da promenite potpis telefona na forumu? I iznesete neke utiske o telefonu, u temi pomenutog modela.

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

kad su ga uzeo? :) otkud taj prelazak sa nexusa 4? :P

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Nije on menjao potpis dugo, zato je menjao telefone G2, S4... nisam znao da je sada na iP5.

Chobby88
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 12. Jun 2012. 22:27
:: LG Nexus 5X

Post od Chobby88 »

Uzeo sam malo peticu da me mine zelja:)napisacu utiske kad dodjem kuci,ne mogu da stignem na poslu:)

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

otisao 5c, narucen 5s, silver, 16GB, (beli sa srebrnim pozadi)... po meni, najelegantniji model... stize u cetvrtak oko podne, od poznatog Igne-a, administratora na isrbija.net (ne znam kako se nisam ranije setio njega, ima sve po dosta nizim cenama od KP ili ovih ''nasih'' malih oglasa)...

pisem kad stigne i kad ga otvorim... :)
jednostavno nisam mogao da cekam predstavljanje ip6 12. septembra... pa dok padne cena... pa dok cujemo prve utiske nekog od nas... itd itd

mislim da je ovo potez sasvim ok, cena je 530e, nov u vakuum pakovanju :)

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Nisi valjda uzeo ovaj ženski beli? :D

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

:lol: bas taj.
imao sam crni, plavi i beli ali 5c, srebrni iphone mi je oduvek bio san :)
videcu kako ce izgledati mada ja pametnije resenje nisam video :)

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Super izgleda beli, imao ga ja :)
Ali ga odmah upakuj u neki bumper, lako se okrnje ivice i ogrebotine se više u pm.
Ako nije tajna, koliko te je izašao?

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

ja cuo da se ne guli kao obicna 5ica :( gde mislis da se guli ivica?
cenu sam napisao gore, mislim da je korektna obzirom da mi je bitno od koga je kupljen, decko je administrator na isrbija.net cesto sam cuo utiske ljudi koji su kupovali od njega a i na samom sajtu je najpoznatiji...

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

iLuka, lik je iz Subotice, poznajem coveka indirektno (preko kuma), jedan od najkorektnijih iPreprodavaca na ovim prostorima, garantovano te nece zeznuti.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

iLuka, ne ljusti se kao petica, ali mozes lako "obiti" samu ivicu. Dovoljno ti je da ga nosis u dzepu i da zakacis nesto. Bolje spreciti nego leciti ;)
Inace je izrada zaista fantasticna.
Nego, taj silver/beli je najpostojaniji u smislu da to i jeste boja aluminijuma, tako da nemas briga da ce se vremenom videti razlika kao npr na crnom iP5 sto se vidi. Problem mozes imati, ukoliko ne koristis zastitu, da se izgrebe od stola ili na koje ga sve povrsine budes stavljao.

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
:: iPhone 6 64gb SG
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

Ja imam space gray (crni) 5s.. Nije se ogulio ni malo.. A ne nosin vise nikakvu zastitu.. Drugar ima beli 5s.. Kao nov je, takodje bez zastite.. Ne brini! :) javi kad stigne
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

miodrage, ako se secas kada sam kupovao ipad mini retina, pricali smo o tom liku, pricao sam sa njim jedno pola sata o mogucnostima tog ipada i bukvalno me je odgovorio od kupovine (sto, naravno njemu nije islo u prilog, ali je bio bolno iskren), rekao si mi isto to sto i sada tako da sam te imao na umu i sada ako nesto zapne :) nadam se da ti je kum minimum k'o @baraba nasa pa da bude od koristi, '' ne daj boze'' :)

imam ideju da stavim odmah obicne folije nazad i napred a sa strane onaj metalni ram, kao na 4s, mi je nesto najbolje kod bilo kog proizvidjaca telefona ikad, tako da to necu prekrivati...

tu mi nece biti zao i ako se malo oguli, taj deo mora da se vidi :)

sergius
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 12. Jan 2014. 23:31
:: iPhone 6

Post od sergius »

Pangu jailbrake na 7.1.1 ljudi slobodno odradite,ja sam uradio to sam prvi put u zivotu na 5s i stvarno extra sve radi tj sve sto od programa skinem preko cydi-e :D Izmenio sam sve zivo bukvalno svakakva podesavanja mogu da se promene...
http://www.isrbija.net/showthread.php/4 ... Pangu-v1-1
Inace imate sve na youtoube koje aplikacije da skidate tj koje su bezbedne i lepo rade preko cydia i td...
Moram da napomenem da tek sam sad u potpunosti siguran da cu dgo nositi iphone! 8)

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

stigao je telefon, nemam reci :)
pravi naslednik 4s-a koji je bio najbolji iphone ikad...

izrada, ekran, kamera :blinky:
u odnosu na 5c - velika razlika :wink:

dok ne kupim nastavak za punjac pokusao sam da ga napunim preko kompa, medjutim, moj komp nesto zeza jer ne prepoznaje telefon a nije hteo da prepozna ni zenin xperia L pre neki dan...

ima li neko ideju sta da skinem, neke apple drivere isl. ?!

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Čestitam.
Što se tiče drajvera, oni su u itunes. Ali mislim da ti malo treba da stediš i očistiš pc od smeća. To ti je drugi telefon a isti problem.

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

Kao sto sam ti rekao, a i ostalima, ni xperia L ni moj telefon komp ne prepoznaje... Komsijin ip5 se samo puni preko mog kabla nista drugo nece kao ni moj... Nasao sam na netu da reinstaliram antivirus, to sam i uradio i nista. Jedino sto sam nasao a nisam probao je da reinstaliram ceo win7 pa sve ispocetka... Ne znam, 5c je radio normalno, doduse, nisam dugo nista prebacivao pa ne secam do kad je radio... Smor.

P.S.
cisto radi price koju je, cini mi se Azimuth pomenuo... Punio mi se telefon gore-dole 5,6 minuta, tacno 2 sata od 4 do 100%...
prvo praznjenje je trajalo, (do 15% sam ga spustio, nisam hteo da mucim bateriju posle prvog punjenja), oko 2 dana, s 'tim sto ga nocu stavim na ''avioncic'' do 7, pola 8 ujutru... :)

Odgovori