iPhone 5S
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Re: iPhone 5S
ja sam cuo da je ok ovaj JB za 7.1.1... imas odredjene fajlove koje treba da skines i samo pratis tutorijal... danas je to dosta uprosceno za razliku od pre 2,3 godine kada sam ja radio prvi JB za ip4 

- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Eno vidim da i na iAnatomija takođe govore kako je sve sigurno.
Lično se ne bih igrao, sačekao bih da vidim iskustva drugih ljudi a ne recenzije. Ipak je to igranje sa 500-600€...
Lično se ne bih igrao, sačekao bih da vidim iskustva drugih ljudi a ne recenzije. Ipak je to igranje sa 500-600€...
Bezbedno je,ja furam na petici od kako je izasao.Sve radi super i ekstra je lako za odraditi.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
^ bio bi red kolega da promenite potpis telefona na forumu? I iznesete neke utiske o telefonu, u temi pomenutog modela.
kad su ga uzeo?
otkud taj prelazak sa nexusa 4? 

- Baraba
Nije on menjao potpis dugo, zato je menjao telefone G2, S4... nisam znao da je sada na iP5.
Uzeo sam malo peticu da me mine zelja:)napisacu utiske kad dodjem kuci,ne mogu da stignem na poslu:)
otisao 5c, narucen 5s, silver, 16GB, (beli sa srebrnim pozadi)... po meni, najelegantniji model... stize u cetvrtak oko podne, od poznatog Igne-a, administratora na isrbija.net (ne znam kako se nisam ranije setio njega, ima sve po dosta nizim cenama od KP ili ovih ''nasih'' malih oglasa)...
pisem kad stigne i kad ga otvorim...
jednostavno nisam mogao da cekam predstavljanje ip6 12. septembra... pa dok padne cena... pa dok cujemo prve utiske nekog od nas... itd itd
mislim da je ovo potez sasvim ok, cena je 530e, nov u vakuum pakovanju
pisem kad stigne i kad ga otvorim...

jednostavno nisam mogao da cekam predstavljanje ip6 12. septembra... pa dok padne cena... pa dok cujemo prve utiske nekog od nas... itd itd
mislim da je ovo potez sasvim ok, cena je 530e, nov u vakuum pakovanju

- Baraba
Nisi valjda uzeo ovaj ženski beli? 

imao sam crni, plavi i beli ali 5c, srebrni iphone mi je oduvek bio san

videcu kako ce izgledati mada ja pametnije resenje nisam video

- Azimuth
- Moderator
Super izgleda beli, imao ga ja 
Ali ga odmah upakuj u neki bumper, lako se okrnje ivice i ogrebotine se više u pm.
Ako nije tajna, koliko te je izašao?

Ali ga odmah upakuj u neki bumper, lako se okrnje ivice i ogrebotine se više u pm.
Ako nije tajna, koliko te je izašao?
ja cuo da se ne guli kao obicna 5ica
gde mislis da se guli ivica?
cenu sam napisao gore, mislim da je korektna obzirom da mi je bitno od koga je kupljen, decko je administrator na isrbija.net cesto sam cuo utiske ljudi koji su kupovali od njega a i na samom sajtu je najpoznatiji...

cenu sam napisao gore, mislim da je korektna obzirom da mi je bitno od koga je kupljen, decko je administrator na isrbija.net cesto sam cuo utiske ljudi koji su kupovali od njega a i na samom sajtu je najpoznatiji...
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
iLuka, lik je iz Subotice, poznajem coveka indirektno (preko kuma), jedan od najkorektnijih iPreprodavaca na ovim prostorima, garantovano te nece zeznuti.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Azimuth
- Moderator
iLuka, ne ljusti se kao petica, ali mozes lako "obiti" samu ivicu. Dovoljno ti je da ga nosis u dzepu i da zakacis nesto. Bolje spreciti nego leciti 
Inace je izrada zaista fantasticna.
Nego, taj silver/beli je najpostojaniji u smislu da to i jeste boja aluminijuma, tako da nemas briga da ce se vremenom videti razlika kao npr na crnom iP5 sto se vidi. Problem mozes imati, ukoliko ne koristis zastitu, da se izgrebe od stola ili na koje ga sve povrsine budes stavljao.

Inace je izrada zaista fantasticna.
Nego, taj silver/beli je najpostojaniji u smislu da to i jeste boja aluminijuma, tako da nemas briga da ce se vremenom videti razlika kao npr na crnom iP5 sto se vidi. Problem mozes imati, ukoliko ne koristis zastitu, da se izgrebe od stola ili na koje ga sve povrsine budes stavljao.
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
Ja imam space gray (crni) 5s.. Nije se ogulio ni malo.. A ne nosin vise nikakvu zastitu.. Drugar ima beli 5s.. Kao nov je, takodje bez zastite.. Ne brini!
javi kad stigne

There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
miodrage, ako se secas kada sam kupovao ipad mini retina, pricali smo o tom liku, pricao sam sa njim jedno pola sata o mogucnostima tog ipada i bukvalno me je odgovorio od kupovine (sto, naravno njemu nije islo u prilog, ali je bio bolno iskren), rekao si mi isto to sto i sada tako da sam te imao na umu i sada ako nesto zapne
nadam se da ti je kum minimum k'o @baraba nasa pa da bude od koristi, '' ne daj boze'' 
imam ideju da stavim odmah obicne folije nazad i napred a sa strane onaj metalni ram, kao na 4s, mi je nesto najbolje kod bilo kog proizvidjaca telefona ikad, tako da to necu prekrivati...
tu mi nece biti zao i ako se malo oguli, taj deo mora da se vidi

imam ideju da stavim odmah obicne folije nazad i napred a sa strane onaj metalni ram, kao na 4s, mi je nesto najbolje kod bilo kog proizvidjaca telefona ikad, tako da to necu prekrivati...
tu mi nece biti zao i ako se malo oguli, taj deo mora da se vidi

Pangu jailbrake na 7.1.1 ljudi slobodno odradite,ja sam uradio to sam prvi put u zivotu na 5s i stvarno extra sve radi tj sve sto od programa skinem preko cydi-e
Izmenio sam sve zivo bukvalno svakakva podesavanja mogu da se promene...
http://www.isrbija.net/showthread.php/4 ... Pangu-v1-1
Inace imate sve na youtoube koje aplikacije da skidate tj koje su bezbedne i lepo rade preko cydia i td...
Moram da napomenem da tek sam sad u potpunosti siguran da cu dgo nositi iphone!

http://www.isrbija.net/showthread.php/4 ... Pangu-v1-1
Inace imate sve na youtoube koje aplikacije da skidate tj koje su bezbedne i lepo rade preko cydia i td...
Moram da napomenem da tek sam sad u potpunosti siguran da cu dgo nositi iphone!

stigao je telefon, nemam reci 
pravi naslednik 4s-a koji je bio najbolji iphone ikad...
izrada, ekran, kamera
u odnosu na 5c - velika razlika
dok ne kupim nastavak za punjac pokusao sam da ga napunim preko kompa, medjutim, moj komp nesto zeza jer ne prepoznaje telefon a nije hteo da prepozna ni zenin xperia L pre neki dan...
ima li neko ideju sta da skinem, neke apple drivere isl. ?!

pravi naslednik 4s-a koji je bio najbolji iphone ikad...
izrada, ekran, kamera

u odnosu na 5c - velika razlika

dok ne kupim nastavak za punjac pokusao sam da ga napunim preko kompa, medjutim, moj komp nesto zeza jer ne prepoznaje telefon a nije hteo da prepozna ni zenin xperia L pre neki dan...
ima li neko ideju sta da skinem, neke apple drivere isl. ?!
- Baraba
Čestitam.
Što se tiče drajvera, oni su u itunes. Ali mislim da ti malo treba da stediš i očistiš pc od smeća. To ti je drugi telefon a isti problem.
Što se tiče drajvera, oni su u itunes. Ali mislim da ti malo treba da stediš i očistiš pc od smeća. To ti je drugi telefon a isti problem.
Kao sto sam ti rekao, a i ostalima, ni xperia L ni moj telefon komp ne prepoznaje... Komsijin ip5 se samo puni preko mog kabla nista drugo nece kao ni moj... Nasao sam na netu da reinstaliram antivirus, to sam i uradio i nista. Jedino sto sam nasao a nisam probao je da reinstaliram ceo win7 pa sve ispocetka... Ne znam, 5c je radio normalno, doduse, nisam dugo nista prebacivao pa ne secam do kad je radio... Smor.
P.S.
cisto radi price koju je, cini mi se Azimuth pomenuo... Punio mi se telefon gore-dole 5,6 minuta, tacno 2 sata od 4 do 100%...
prvo praznjenje je trajalo, (do 15% sam ga spustio, nisam hteo da mucim bateriju posle prvog punjenja), oko 2 dana, s 'tim sto ga nocu stavim na ''avioncic'' do 7, pola 8 ujutru...
P.S.
cisto radi price koju je, cini mi se Azimuth pomenuo... Punio mi se telefon gore-dole 5,6 minuta, tacno 2 sata od 4 do 100%...
prvo praznjenje je trajalo, (do 15% sam ga spustio, nisam hteo da mucim bateriju posle prvog punjenja), oko 2 dana, s 'tim sto ga nocu stavim na ''avioncic'' do 7, pola 8 ujutru...