iPhone 6

iPhone (1st, 3G/S, 4/4S, 5/5C/5S, 6/6+)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
iOS
Odgovori
Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Re: iPhone 6

Post od Baraba »

Da ne pitam koliko daleko ide ta podrška :lol:
Nemoj mnogo da se zalećeš sa tom podruškom, piše i kurir danas o tome :lol:
Nego, stavi ti providnu foliju za svaki slučaj, nemoj samo mat kad te molim. Ima li nekih futrolica za 6? Ako kupuješ neke divča pazi da ne izgrebu ivice, ako je loša završna obrada. Znaš kako su gulile 5 one ultra tanke...

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

danas cu videti sa komsijom, duze ga vec ima pa neka mi da neki savet...
mat foliju necu sigurno, ima nekih ultra tankih, idu od 400 do 1000 din... samo za napred, to vec znas...

mislim da sam video juce lika na parkingu kod mene, imao je cini mi se samo bumper ili je imao i providna ledja, nisam bas obratio paznju...
moram malo da obidjem radnje, nisam hteo za vikend bile su neke akcije u DC, znas, vec...

dachakragujevac80
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
:: Iphone 11 pro

Post od dachakragujevac80 »

Samo nemoj onu sa rupom za jabuku na leđima,molim te!!! :uhuh: :uhuh: :uhuh: :shock: :shock: :shock: :D

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

iLuka, koliko ti gura baterija u odnosu na 5s?

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

Pa do sada isto kao na 5s... Jutros od 7 skinut sa punjaca, sada imam 90%... Par razgovora imam, viber i whatsapp non stop zvoni, jedan gmail...
Ekran na pola, bez auto...
Sta znam, nemam neki utisak da je bolja baterija. Do uvece da izdrzi-full... Nisam van stana posle 9, skoro nikada...

Uzeo sam obican providni silikon, to je najtanja varijanta a i da nije neka maca kiti ili betmen, a napred najtanju foliju... Mislim da je to to za sada...

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Samo cu da kazem - Nilkin Temperred Glass, najjaca zastita, izuzetno dobro izgleda, mana je jedino cena koja je da se onesvestis :)
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

^ Pa i nije ako uzmeš na eBay-u ;)

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
:: Samsung & Apple
:: Spajamo nespojivo :D

Post od Joxy »

Malopre sam ga čačkao malo u MTS-u i njega i 6+. Odličan je uređaj nema šta iskreno, mora sve da se proba, pogleda uživo da bi se doneo kakav-takav zaključak.

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Od kad nas par ovde to priča za iphone...

dachakragujevac80
Expert
Expert

Joca-Samsung napisao:Malopre sam ga čačkao malo u MTS-u i njega i 6+. Odličan je uređaj nema šta iskreno, mora sve da se proba, pogleda uživo da bi se doneo kakav-takav zaključak.
Jel u Kg-u ili Bg-u,ili negde treće? :)

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Re: Одг: iPhone 6

Post od Joxy »

dachakragujevac80, U KG-u, u Plazi. :) Pogledao sam malo i druge modele, koliko sam stigao, M8 je takođe odličan i učinio mi se najbrži od svih koje sam probao.
Baraba, stvarno kao što sam već rekao čovek treba uživo da vidi sve i da proba, jedino tako može da stvori neku sliku o telefonu. Mišljenja su različita naravno, uvek bilo i biće, ali treba poštovati mišljenje onoga ko je koristio više uređaja i OS-a.

dachakragujevac80
Expert
Expert

Joxy,a da,ja zaboravio da su je i tamo skoro otvorili! u Staroj pošti,teško da bi mogao da probaš i 1100,a kamoli neku aždaju! ;)

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Re: Одг: iPhone 6

Post od Joxy »

Hahaha :D Ne znam kakva je situacija tamo, iskreno nisam bio odavno, kada sam poslednji put bio tada je aktuelan bio S4, najnoviji model tada i imali su ga izloženog. ;)
U Plazi ima baš sve, ne znam kakva je situacija u Hendiju, imaju S5 izložen, ne znam da li i Note 4. U Gigatronu ima i S5, Alpha, Note 4, Galaxy Gear, Note serija tableta itd. U Telekomu takođe dosta, ja sam video iP6 (+), Z2, S5, Alpha, G3, M8... U Vipu i Telenoru ne znam kakva je situacija, nisam ulazio. ;)

dachakragujevac80
Expert
Expert

Pa obično svi ove flagship telefone ili ne izlože ili stave samo njihove makete! U Telenoru kad sam kupovao G3,nisam ni mogao prethodno da ga probam,kao ni Lumiu 930,pa sam kupio telefon na neku svoju intuiciju :D ! Ali ako su u mts-u u Plazi izbacili te budže za široku narodnu masu,svaka im čast na tome! :wink:

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Naopako, nije valjda da nisi mogao da proveriš telefon pre kupovine?!
Ja kad kupujem tako telefone, uvek, ali uvek tražim telefon, sednem negde sa strane da se dobro izigram, i tek onda kupujem i to baš taj koji sam čačkao.
Moraću i ja do neke od poslovnica da vidim 6/6+ i Note 4. Možda budem sam sebi Deda Mraz ove godine :D

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Joxy »

'Ajde pa javi tvoje utiske, baš me interesuje s obzirom da si ti koristio i 5S i N3, kao i mnoge druge. :D 5S je takođe odličan uređaj ali po meni mislim da je ovo sa šesticom klasa iznad.

dachakragujevac80
Expert
Expert

Azimuth napisao:Naopako, nije valjda da nisi mogao da proveriš telefon pre kupovine?!
Ja kad kupujem tako telefone, uvek, ali uvek tražim telefon, sednem negde sa strane da se dobro izigram, i tek onda kupujem i to baš taj koji sam čačkao.
Moraću i ja do neke od poslovnica da vidim 6/6+ i Note 4. Možda budem sam sebi Deda Mraz ove godine :D
Mozes da cackas samo one koji su izlozeni,ostale,kazu ne mogu da ti daju,jer ne sme da otvaraju originalno pakovanje! Sto je i logicno,ali nije mi jasno kako nemaju test modele za svaki koji prodaju! Ustvari sta li mi nije jasno,gde ja zivim! ;) :D

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
:: Xiaomi Redmi Note 4

Post od El Laki »

Naravno da neće moći za razgledanje da dobije neotpakovan telefon, ali Azimuth je mislio na čačkanje pre plaćanja. Znači oni mi pišu garanciju, iznose neotpakovan telefon, otvaraju i daju mi da pogledam da li je sve uredu. Nebitno da li je kod operatera ili u prodavnici. Tako se radi.

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

...baterija je ipak jaca nego na 5s i od jutros 7:00h do sada, 20:10h, mi je skinuo na 60%... :) nije mi bio ukljucen 3g stalno ali jesam ga cesto palio jer imam svuda gde se krecem wifi... Sve ostalo od potrosaca bez ustezanja... Kada sam napolju ekran pojacam na max, bez auto, mislim da sam poslao 1000 poruka i imao 10ak razgovora od po par min...
Ekran definitivno bolje reaguje na dodir nego na 5s, bas je "touchable" ali nije nesto svetliji na max brightness od 5s, jeste svetliji ali ne nesto vau vau... Zvuk je osetno bolji, puniji, muzika kvalitetnija preko zvucnika... Drzao sam ga cesto u prednjem dzepu i sedeo bez da ga vadim na sto - nije se iskrivio :)
Dosta brze sve otvara od 5s... Primetno je brzi u radu.

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Joxy »

Da li to za krivljenje važi samo za Plus ili?
Koliko ti se brzo puni baterija? Pošto znam da je to bio problem na 5S, dosta dugo se punila baterija.

Odgovori