iPhone 6s
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
-
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 06. Feb 2013. 16:26
- :: Apple Iphone XS
- :: Apple Iphone 6s
Re: iPhone 6s
imam jedno pitanje...jel postoji mogucnost da kad kupim novi iphone 6s (imam u planu) da u njega ubacim navigaciju?
Наравно да да. Ја користим бесплатну Here навигацију и одлично ми се показала.
Ako imas dobar net uz paket, najbolje su google mape
alternativa ti Here kao sto je @Draco napisao 

- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Ili prosto kupis igo ili sygic. Imam obe placene, fenomenalno rade. Sygic ti je trenutno na akciji, vas 5 napravite nalog, podelite na po 5€ svaki i kupite. Imate zauvek tu navigaciju. Igo je skuplji, ali i to mozete na isti nacin da podelite.
-
- Novajlija
- Pridružio se: Sre, 19. Nov 2014. 16:05
- :: galaxy s4 i9506
- :: nokia e72
Pozz ljudi, ne znam sta je sa mojim iphonovima
taman kad su mi pre petnaestak dana dali nov telefon provalio sam da se ovan nov 6s greje kao grejalica. Uzmem od drugara njegov 6s plus i moj 6s i pustim klip na youtubeu posle 15 minuta njegov fon hladan kao led, a moj kao grejalica. I pritom je svukao 10% baterije za to vreme. Da li je neko imao slican problem? Hvala

Ja imam taj veci i nisam nikada osetio da je topliji osim kad imam razgovore od po 30 min do jednog sata... A nisu bas retki...
-
- Novajlija
Ne znam sta je ali nije normalno. Svukao mi je 45% baterije za 2 sata.
To nije ok, naravno... Probaj da sacuvas sve kontakte na gmail ili koji vec koristis, skini slike i sve sto imas na komp ili backup na cloud i uradi preko itunes-a full restore i posle set as new... Mada mi vise deluje kao da je nekakav hardverski problem u pitanju...
- Azimuth
- Moderator
Da, uradi restore ali iz dfu. Imas ios da skines na ipsw.me i onda telefon bacis u dfu pa uradis shift + restore i na kraju ides na set up as new.
-
- Novajlija
Uradio, evo proslo je vec 15ak minuta fullhd snimka, hladan je k'o spricer.
Za neverovati
sad cu jos malo da ga izmucim, pa cu da vidim da li ce da se greje, e da nisam napomenuo da je epicentar bio negde oko kamere, tu je bio vreo

Za neverovati

- Azimuth
- Moderator
Eto, bitno je da si resio problem 
Verovatno se nesto zaglupio posle apdejta, vukao neke repove od ko zna kojih aplikacija i to ti je napravilo problem. Inace, samo ovako iz dfu pa shift + restore i set up as new brises sve sto vuces, drugacije neces bas sve obrisati. Cisto za ubuduce da znas

Verovatno se nesto zaglupio posle apdejta, vukao neke repove od ko zna kojih aplikacija i to ti je napravilo problem. Inace, samo ovako iz dfu pa shift + restore i set up as new brises sve sto vuces, drugacije neces bas sve obrisati. Cisto za ubuduce da znas

-
- Novajlija
Ipak se i dalje greje, nije toliko strasno kao pre ali je topao bas u gornjem delu ekrana oko kamere. A donji deo telefona hladan kao led. Ne znam koliko to moze da bude opasno i sta predlazete da sledece uradim 

- Azimuth
- Moderator
Kakvo je stanje sa baterijom? Sta radis na telefonu kad se toliko ugreje?
Ja bih to nosio u servis. Sta se imas zezati sa njim.
Moze li imenik da se skine sa mail-a i moze li da se prebace poruke sa android telefona u iphone?
Nema veze,poruke nisam sačuvao a imenik sam preko mail-a skinuo. Dobro vam dosao 

Uzeo si 6s? Koliko se secam bio si prilicno zagrejan za android?
Dobrodosao u tabor

Dobrodosao u tabor

Dao G4 i 200e
Sve je ok sem boje,nekako mi ova zlatna ženska šta, Moram ga spakovati da se ne vidi ovo
Javiću za neki dan moje utiske,inače ocekujte da vam dosadjujem ništa ja ne znam

Poslednja izmena od weska88 u Sre, 06. Apr 2016. 13:09, izmenjeno 1 put ukupno.