iPhone 6
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Re: iPhone 6
Na 5s mi se baterija punila za max 1,5 sati... Mozda bi i trajalo duze ali ga nisam nikada praznio do 0%... Na ip6 sam punio prvi put nocas i stajao je na punjacu od 12 do 7 kada mi je zvonio sat pa ne znam kada se napunio... Nije mi to ni vazno.
Za to krivljenje mislim da sam cuo i za obican ali mnogo redje... Ne znam ko bi sedeo na telefonu, bilo kojem...
Za to krivljenje mislim da sam cuo i za obican ali mnogo redje... Ne znam ko bi sedeo na telefonu, bilo kojem...
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Ma da, upravo tako, sve dok ga "normalno" koristiš nećeš imati problema ni sa jednim to je sigurno.
Mislim da je kolega Azimuth pominjao dok je imao 5S da mu se punio možda čak i jedno 2-3 sata, nisam siguran sad tačno koliko je beše rekao. Naravno, što se brže puni to je bolje po svakoga.
Mislim da je kolega Azimuth pominjao dok je imao 5S da mu se punio možda čak i jedno 2-3 sata, nisam siguran sad tačno koliko je beše rekao. Naravno, što se brže puni to je bolje po svakoga.

- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Da, meni se 5s punio okruglo 3h, a puštao sam ga da padne na ispod 10%. Znači od eto 10% pa do vrha, trebalo mu je 3h da natoči bateriju. To me je ubijalo uz ono da mi je pištao da je prazan već oko 15h. Doduše, i jesam ga koristio, al opet...
Ja nisam to cuo nigde osim kod Azimutha... Ima raznih primera, falicnih uredjaja...
- Azimuth
- Moderator
Ne kažem da možda nije imao neku grešku, ali sa likom kojem sam ga prodao sam u kontaktu (možda ne bih trebao da budem za slučaj da rikne?) i njemu baterija gura dan ali puni isto 3h. Mnogi su pisali da im se toliko puni baterija. Bem ga šta može biti.
E da, ovi telefoni uzeti sad uz pakete, kolika je garancija? Šta ako se potpiše na 3 godine? Da li je u tom slučaju garancija iste dužine kao i ugovorna obaveza?
E da, ovi telefoni uzeti sad uz pakete, kolika je garancija? Šta ako se potpiše na 3 godine? Da li je u tom slučaju garancija iste dužine kao i ugovorna obaveza?
Moj je iz mts i dobio sam full vakuum pakovanje i garanciju na 24 meseca koliko je i ugovor samo sto nije moj ugovor... Al to nije vazno sad...
Apple je zabranio mts da se telefoni otvaraju pre prodaje i moraju da daju u foliji aparate po svaku cenu, sto je meni i odgovaralo...
Apple je zabranio mts da se telefoni otvaraju pre prodaje i moraju da daju u foliji aparate po svaku cenu, sto je meni i odgovaralo...
- Azimuth
- Moderator
To je Apple garancija ili...? Ista ona koja se može ostvariti i napolju?
Garancija koju daje apple je godinu dana po aktiviranju aparata a 24 meseca daje mts kao i za svaki uredjaj. Pitanje je samo trenutno koji je servis zvanican i ovlascen za te aparate kod operatera... To jos niko ne zna... I da, kao moze da se otvori ID na srbiju ali ne mogu da se skidaju app koje se placaju tj kupuju...
- Azimuth
- Moderator
Ajd baci neku fotku u punoj rezoluciji kad stigneš, živo me zanima kakve su u odnosu na 5s i S5.
A ono za aktiviranje stranom karticom, ako se odlučim na kupovinu pa cu nabaviti neku i krišom pokušam da je stavim. Ako nešto zeznem da im odmah vratim telefon
A ono za aktiviranje stranom karticom, ako se odlučim na kupovinu pa cu nabaviti neku i krišom pokušam da je stavim. Ako nešto zeznem da im odmah vratim telefon

Daj mejl, necu da kacim ovde slike, poslacu ti neke preko dana, slike su fenomenalne... Nisam imao stranu karticu a ni jedan iz mts nije sim free...
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
A je l ti imaś ugovor sa mts-om ili si uzeo od nekoga telefon ko je kupio kod njih? Uz koji ugovor je uzet i ako nije tajna koliko je bio?
viewtopic.php?f=27&t=28609&start=20
Ja napisa ovde o cenama
Ja sam dao bratu 5s a on mi uzeo u mts ip6 koji placa na rate... Uz paket mix L od 1699 aparat je 63000 na 24 meseca po cini mi se 2500...
Ja napisa ovde o cenama

Ja sam dao bratu 5s a on mi uzeo u mts ip6 koji placa na rate... Uz paket mix L od 1699 aparat je 63000 na 24 meseca po cini mi se 2500...
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
Aha, ok, mislio sam da si ovo samo dao primer, ok hvala ti. 
A koji je model u pitanju, koja verzija tj od koliko GB?

A koji je model u pitanju, koja verzija tj od koliko GB?
Ne razmisljam o tome, uzimam uvek najmanje memorije tj najjeftiniji aparat jer mi to ne igra nikakvu ulogu... Kada se napuni, prebacujem na hard sve...
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
Pa da, sa jedne strane i pametno.
I ja bih rekao da mi je 16GB dovoljno, toliko sam imao na S2 ali sada na N3 imam 32GB i lepo je kad imaš komfora, ali isto mislim da je 16GB ok, na kraju krajeva ako ti treba memorije lako sve iz telefona prebaciš na komp.
Ja imam Mix Net M paket i baš sam danas gledao cene, iP6 je 66k a Plus 78k uz moj paket.

Ja imam Mix Net M paket i baš sam danas gledao cene, iP6 je 66k a Plus 78k uz moj paket.
- dachakragujevac80
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
- :: Iphone 11 pro
Jel to znaci da i telefon nije zakljucan na mts mrezu?luca napisao:Moj je iz mts i dobio sam full vakuum pakovanje i garanciju na 24 meseca koliko je i ugovor samo sto nije moj ugovor... Al to nije vazno sad...
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
Ne, svi Apple modeli koji su stigli kod naših operatera su zaključani na njihovu mrežu.
- Azimuth
- Moderator
Pa napisao je da jeste zaključan na mrežu. Ne znam kako, ali eto, zaključan.
Neko je napisao da, navodno, kada se aktivira nekom stranom karticom tada bude simfree. Koliko je to istina, ne znam, ali vredi probati odmah u poslovnici.
Neko je napisao da, navodno, kada se aktivira nekom stranom karticom tada bude simfree. Koliko je to istina, ne znam, ali vredi probati odmah u poslovnici.
Probao sam odmah vip da stavim i nije hteo da ga aktivira jer - sim card nesto nesto... Ne secam se ali, trazio je da promenim karticu operatora...
Ima li neka zamena za imediashare, jednostavno mnogo zeza od pre mesec dana!?
Ima li neka zamena za imediashare, jednostavno mnogo zeza od pre mesec dana!?
Može li neko da objasni kako to MTS zaključa telefon kome kutija nije otvarana?