iPhone 6 Plus
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Re: iPhone 6 Plus
Ovo cudo mogu samo da koristim ako mi neko kojim slucajem bude poklonio,da ga kupim hmmm,da vidim pre cu kupiti za te pare golfa 3 i da se vozim.. 

- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
^ Hahaha, realno. 

Kad se stabilizuje snabdevanje u legalnim radnjama u inostranstvu i kad prodje prvi nalet, verovatno ce sim free cene kod nas biti ,,korektne'' koliko je to moguce s obzirom da nemamo prodaju preko operatera. Tj. verovatno ce se koristiti onaj povracaj PDV-a iz recimo Madjarske.
Nokia Lumia 1520
Re: Одг: iPhone 6 Plus

Najnovija Apple watch koji ide uz iPhone6. [FACE WITH TEARS OF JOY]
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Hahahahhahahhahhahahha, ovaj Apple Watch je nenadmasan

Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- dachakragujevac80
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
- :: Iphone 11 pro
Po meni,isuviše veliko kućište u odnosu na veličinu ekrana,predugačak,preširok! Da biram između note4 i ovoga,ne bih razmišljao ni sekundu!
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
16 godina na forumu MOBILNISVET
- zoreli
- Moderator
Danas svratio do shopping centra i malko cacnuo ovaj Plus-ic. Obicna sestica me nesto i ne zanima.
Fon jeste povelik, normalno, tek neznatno manji od mog Flex-a, ali ipak radi na visini zadatka, koliko sam primetio. Tipicna iOS fluidnost. Rekoh da mi je ovo prvi iPhone model dopadljivog dizajna, a i odlicno lezi u ruci.
Fon jeste povelik, normalno, tek neznatno manji od mog Flex-a, ali ipak radi na visini zadatka, koliko sam primetio. Tipicna iOS fluidnost. Rekoh da mi je ovo prvi iPhone model dopadljivog dizajna, a i odlicno lezi u ruci.
kako je lako kad imas apple shop u gradu
je l se znaju cene za sim free?

Nije Apple shop u pitanju, vec shop ovdasnjih najvecih operatera, Telstra i Optus.
Cene? Hmm, paaaa, za iPhone 6 je, koliko se secam, oko $860 AUD, a iPhone 6 Plus $1008 AUD.
Inace, sinoc u gradu sam vec sam video jednog lika koji koristi iPhone 6 Plus.
Cene? Hmm, paaaa, za iPhone 6 je, koliko se secam, oko $860 AUD, a iPhone 6 Plus $1008 AUD.

- zoreli
- Moderator
Ne, nema iCloud Drive aplikacije na iOS 8!
Link: http://www.ajfon.rs/aplikacije/2757-ne- ... ios-8.html
Link: http://www.ajfon.rs/aplikacije/2757-ne- ... ios-8.html
Green napisao:Nije Apple shop u pitanju, vec shop ovdasnjih najvecih operatera, Telstra i Optus.
Svidja mi se sto je cena, zvanicna naravno, manje-vise svuda 600... Tako ce biti i kod nas a to je dobra cena za operatere a i na crno za sim free...
Ma i ovde je cena prenaduvana, pogotovo za iPhone. Ali, skoro niko ne uzima sim-free preko operatera, odu lepo na ebay ili neki drugi online shop. Znatno jeftinije...
Ti si naveo cenu koja je kod nas oko 70000/600e... Meni je to ok za pocetnu cenu
ici ce uz pakete oko 300-400e plus 2000/3000din mesecno...

Jbt kakvi su slepci sto su izbacili verziju od 32GB, 16 je premalo, bar meni, a verzija od 64 je bas skupa. Pa mogu jeftinije najnoviji MB Air da uzmem jeftinije u Srbiji nego verziju od 64gb.... 

Nokia Lumia 1520
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
^ +1 Realno. Ni meni nije jasno zašto su izbacili verziju od 32GB.
@green - svi oni kupuju po apple store-ovima u EU i onda prodaju po svojim cenama... nigde nije vise od 650e ip6 16GB, tako da...