iPhone 5S
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Re: iPhone 5S
Daj mi mail da ti posaljem sliku evo slikao sam oba jedan pored drugog...
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Ja sam imao jedan takav na par dana. Po meni je to mnogo %£!₩¥#$@
Da si žensko pa i da prođe nekako, ali ovako... Meni je to isto kao kada vidim na plaži lika kojeg je lakše preskočiti nego zaobići, sa sve kajlom debljine moje butine kako liže rumenka. Previše je to kičeraj.
Al dobro, ukusi se razlikuju

Da si žensko pa i da prođe nekako, ali ovako... Meni je to isto kao kada vidim na plaži lika kojeg je lakše preskočiti nego zaobići, sa sve kajlom debljine moje butine kako liže rumenka. Previše je to kičeraj.
Al dobro, ukusi se razlikuju

Kako bre sa okacim ovde sliku, nece pa nece... Napolju sam, samo mogu da koristim telefon...
- Azimuth
- Moderator
Preko safarija (ili koji već browser koristiš) idi na dodaj.rs pa stavi link. Ili preko TT-a pa će ostati samo link.
Da koristiš Android pa bi imao opcija, ovako nabadaj
Da koristiš Android pa bi imao opcija, ovako nabadaj

Svaka cast za sliku
I meni je prva asocijacija bila gde to da uzmem, ali stvarno licno kada bih pogledao mozda nekako ali ovako da rizikujem hm ne isplati se xD mailto:stanojko021@gmail.com ako ima jos neka fotkica
EDIT:
Interesuje me isto da li je ta bela verzija isto tako lose odradjena povodom kvaliteta alum. kao iphone 5 ? Gledam na youtube samo zlatni i crni grebu pa me zanima da li neko zna kako je ova generacija uradjena
Hvala

I meni je prva asocijacija bila gde to da uzmem, ali stvarno licno kada bih pogledao mozda nekako ali ovako da rizikujem hm ne isplati se xD mailto:stanojko021@gmail.com ako ima jos neka fotkica
EDIT:
Interesuje me isto da li je ta bela verzija isto tako lose odradjena povodom kvaliteta alum. kao iphone 5 ? Gledam na youtube samo zlatni i crni grebu pa me zanima da li neko zna kako je ova generacija uradjena

- Azimuth
- Moderator
Nije. Jedino na belom se ne farba lajsna. Samim tim i nema šta da se oljušti. Najgore što može da ti se desi, što se desilo mom drugu, da se lajsna ulubi ili otkine parče aluminijuma. To zaista skrnavo izgleda tada.
- skar
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
- :: nobody know
- Kontakt:
u odnosu na 5,kod sivog(space grey) se isto ne ljušti lajsna!! kao kod crne petice! tako da bez brige
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
Mogu i ja da potvrdim da se kod 5s space gray ne ljusti lajsna!
al ja ipak nosim zastitu, dont know why 

There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
Dilema... da li prodati iphone 5s i ipod mini wi-fi i uzeti iphone 6 kad se pojavi? 

sto da ne... sacekaj samo i vidi prvo ponudu kod operatera i cene po oglasima pa odluci...
nece biti to sve pre kraja septembra, pocetka oktobra...
kod 5s se ne guli lajsna kao kod 5ice i to je vec dobro poznato...
nece biti to sve pre kraja septembra, pocetka oktobra...

kod 5s se ne guli lajsna kao kod 5ice i to je vec dobro poznato...

- Azimuth
- Moderator
Nema sumnje da će biti bolji od 5s, ali će i 5s raditi isto kao i ovaj novi. Lično ne bih išao na tu zamenu. Kao i kod svih drugih brendova, osetna razlika je tek na svakoj drugoj generaciji.
Ja sam shvatio sve kao poslovni predlog, kao, da li je ok... Sa te strane - jeste, finansijski... Sa neke druge - stvar je njegovog ukusa...
Fora je u tome sto sam pobegao sa samsunga s4 jer je ispalo na kraju da mi je prevelik i poceo da mi ispada. Navikao sam se ponovo na velicinu iphone 5s ali koristeci ipad mini ubija me osecaj da je 5s jako jako mali. 

- 1808
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
- :: Smartphone
Dimenzije novog iPhone 6 su skoro identične modelu GS4, samo što ovaj drugi ima veći ekran. Evo ti dimenzija pa uporedi...servent napisao:Fora je u tome sto sam pobegao sa samsunga s4 jer je ispalo na kraju da mi je prevelik i poceo da mi ispada.
iPhone 6 137.5 x 67 x 7 mm
Galaxy S4 136.6 x 69.8 x 7.9 mm

Jbg pa sta ja sad da radim? Jedino da prodam ipad mini.
- Azimuth
- Moderator
Zašto ako si zadovoljan onim što dobijaš sa ios-om? Mislim, svakako ne bi menjao sistem, zar ne?
5s je telefon koji će biti aktuelan još najmanje 2 godine. Prelaskom na 6 ćeš samo uludo potrošiti ogromne pare jer neće biti nimalo jeftin u prvih 6-9 meseci.
5s je telefon koji će biti aktuelan još najmanje 2 godine. Prelaskom na 6 ćeš samo uludo potrošiti ogromne pare jer neće biti nimalo jeftin u prvih 6-9 meseci.
Pa suludo je uzimati ga dok ne izadje jb za tu aktuelnu verziju ios-a koja ce biti u sestici.
- Azimuth
- Moderator
Pa to je isti taj iOS koji ces dobiti i na 5s. Kontam da ce brzo uraditi JB i za njega, ali mu to nece spustiti cenu. Problem je sto oni drze neke nerealne cene prilicno dugo. Ako ti je S4 bio velik, bice ti i ovaj. Ne znam sta da ti kazem. Tvoje pare i tvoj izbor, ali ja se ne bih zaletao.
Mozda je najbolje da ga procackas, ako ga uopste budu izlagali, kod nekog od operatora. Cisto da vidis kakav je osecaj u ruci.
Mozda je najbolje da ga procackas, ako ga uopste budu izlagali, kod nekog od operatora. Cisto da vidis kakav je osecaj u ruci.
Jedino resenje je bas to. O tom po tom. Hvala matori!!!