iPhone 6s
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Re: iPhone 6s
Ja sam igrao neku igru na androidi Clash od clans preko 2godine i to je na Google Play games akauntu.Dal to nekako može da se prebaci 

- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Drugar primetio na 6s iz mts da popušta lepak na displeju. Baš malo, jedva primetno ali se prepozna. Lik iz iStyle mu je rekao da to ne podleže kod njih pod garanciju nego kod mts-a?! Inače već je menjao jedan 6s zbog piksela i dobio zamenski.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Ovo za igrice nemam pojma, ne igram ih osim ponekad sto provozam Laru Kroft 
A kakav lepak? Nema tu lepka, barem ne da ja znam. Displej se lepi (sto je razlika u odnosu na 6), ali se lepi trakom i taj lepak ne mozes nigde da probije. U svakom slucaju, ako su mi rekli da nosi u mts, onda neka tako i uradi pa ce opet dobiti drugi tel i novu garanciju.

A kakav lepak? Nema tu lepka, barem ne da ja znam. Displej se lepi (sto je razlika u odnosu na 6), ali se lepi trakom i taj lepak ne mozes nigde da probije. U svakom slucaju, ako su mi rekli da nosi u mts, onda neka tako i uradi pa ce opet dobiti drugi tel i novu garanciju.
Ljudi, pozdrav, javljam se prvi put na ovom forumu iako imam pozamasnog forumaskog iskustva
Elem, pisem vam na ovoj temi jer mi se smesi prelazak sa mog G4 na iphone 6s pa vam pisem jer bi ovo bio moj prvi IOS telefon u zivotu... Pa molim za neki savet ako inicijalnog podesavanja telefona ( prebacivanje podataka sa andorida na ios, namestanja drzave, lozinke, te neke dzidza bidze o kojim citam ovde... ), posle kad sve to zavrsim, mislim da cu se, vise manje, lako snaci sa telefonom... Ali eto, neki dobar link za podesavanje telefona bi bio bas dobrodosao, hvala
P.S. Generalno sta mislite o ovoj potencijalnoj tranziciji sa G4 na 6s?
I drugo pitanje, mislim da je ovo pravo mesto, da li je tacan taj urbani mit da jednom ko predje na iphone tu vecno ostaje?

Elem, pisem vam na ovoj temi jer mi se smesi prelazak sa mog G4 na iphone 6s pa vam pisem jer bi ovo bio moj prvi IOS telefon u zivotu... Pa molim za neki savet ako inicijalnog podesavanja telefona ( prebacivanje podataka sa andorida na ios, namestanja drzave, lozinke, te neke dzidza bidze o kojim citam ovde... ), posle kad sve to zavrsim, mislim da cu se, vise manje, lako snaci sa telefonom... Ali eto, neki dobar link za podesavanje telefona bi bio bas dobrodosao, hvala

P.S. Generalno sta mislite o ovoj potencijalnoj tranziciji sa G4 na 6s?
I drugo pitanje, mislim da je ovo pravo mesto, da li je tacan taj urbani mit da jednom ko predje na iphone tu vecno ostaje?

Da.
Hahahhahahahahahahaa
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hahahhahahahahahahaa
Koliko doplaćujes?
150 evrica, imam neku povoljnu varijantu... Hvala ni na cemu momci[emoji14]weska88 napisao:Koliko doplaćujes?
Kad budem uzeo, javljam se...
Послато са LG-H815 уз помоћ Тапатока
karipesic, ja sam se registrovao u Americi.
Urbani mit je to što pišeš, mit. [emoji6]
Urbani mit je to što pišeš, mit. [emoji6]
iPhone 6s
Ja doplatio 200e. Super je lako ćeš se naviknuti. Ima par stvari sto mi fali sa androida ali ovo mnogo lepo radi pa opravdava.
Imam na poslu jedno mesto gde je hvatao wifi G4 jedva ali hvatao,ovaj neće da opepeli
A kada je nađje ja ukucam lozinku i izbaci netacna
Imam na poslu jedno mesto gde je hvatao wifi G4 jedva ali hvatao,ovaj neće da opepeli

Ok, sve se kvari, nego zašto ga prodaješ?Baraba napisao:6s je u servisu, ugasio se i nema šanse da se upali. Samo da se sredi i leti
Čini mi se da se spremaš za S7 (Edge), a ustvari čekaš HTC (M) 10. [emoji6]
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
vla-do, malo mi je postao dosadan iOS (sve je identično/slično od v6), kvalitet i jačina zvuka u toku razgovora nije na nivou koji očekujem od ove klase uređaja (kada se setim kako se čuo 4s - pojm kvaliteta za samsung u to vreme, posle 4s su svi primetili pad kvaliteta, ima na forumima da se nađe), nervira me javljanje na viber kada je zaključan telefon, ima još nekih sitnica ali ovo su kurcijalne, jednostavno mi ne vredi ovu lovu. S6 košta 200e manje a ima bolji displej i kvalitet zvuka u toku razgovora. Ništa posebno me ne vuče da ostanem na 6s.
Ja moram reci da se bas loše čuje u odnosu na G4.
A dal je neko imao problema sa povezivanjem na wifi? Negde neće da se poveze pise netacna lozinka?
A dal je neko imao problema sa povezivanjem na wifi? Negde neće da se poveze pise netacna lozinka?
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Cudno mi je da ti se toliko lose cuje sagovornik. Kod mene sve normalno radi, u rangu sa S5 i Note 3. Znam da je @baraba imao problema sa 2 primerka, ali nisam cuo jos nekoga da mu je bas toliko losiji zvuk tokom poziva.
Ovo za wifi nemam pojma, kod mene normalno funkcionise. Svaka sifra koju sam tacno uneo je prepoznata i signal je odlican.
Ovo za wifi nemam pojma, kod mene normalno funkcionise. Svaka sifra koju sam tacno uneo je prepoznata i signal je odlican.
Sto te vise citam, manje mi se prelazi na ovaj fon...weska88 napisao:Ja moram reci da se bas loše čuje u odnosu na G4.

Imao sam sve modele od 3gs, neke po dva puta i nikada nisam imao neki problem od navedenih ili bilo kojih drugih... Cesto prilikom razgovora smanjujem ton jer mi je preglasno, wifi mi kida, nadje bar 10 mreza tamo gde sam...
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Azimuth, nisi čuo, ali si pročitao, pisalo se na domaćim forumima, mrzi me da tražim jer su to matore teme koje uguše apple fanovi.
Apple dosta zaostaje po ovom pitanju, samsung, htc i lg (u cenovnoj klasi poredim sa 6s) su dosta napredovli. Plašim se da onaj kvalitet 4s nećemo više videti kod apple.
ps. da podsetim kolegu šta sam nekad pisao, nisam jedini, ako ima volje i vremena neka kopa, ili proba S6, HTC One M8, Note 4, LG G4...

Potpisujem, imao oba modela. Batalite komentare na osnovu YT ili čačkanja telefona u izlogu.weska88 napisao:Ja moram reci da se bas loše čuje u odnosu na G4.
Apple dosta zaostaje po ovom pitanju, samsung, htc i lg (u cenovnoj klasi poredim sa 6s) su dosta napredovli. Plašim se da onaj kvalitet 4s nećemo više videti kod apple.
ps. da podsetim kolegu šta sam nekad pisao, nisam jedini, ako ima volje i vremena neka kopa, ili proba S6, HTC One M8, Note 4, LG G4...

@karipesic Ja sam sa G4 najvise prsao zbog velicine i nekog glupog oblika,meni je on stalno klizio jednostavno nije dobar za ruku i baterija mu je katastrofa. Na sve ostalo ja sam bio zadovoljan. Pored svih mana sto sam naveo ja sam zadovoljan sto sam presao na iphone. Mnogo lepo lezi u ruci,on je u neku ruku tako prost i jednostavan za koriscenje samo privikavanje treba i iphone leti kako radi,nije G4 ovako gladak bio.
@weska88, hoces da kazes da je baterija na 6s bolja nego na g4? Osetno?