iPhone 3G
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Nadam se da imas Mobile Terminal aplikaciju. Ako imas ulogujes se kao superuser, i onda kucas rm /var/lib/dpkg/updates. Ako nemas, mozes da probas ako imas iFile da nadjes ovaj folder i pobrishesh sve iz njega. Ili sa necimd a pristupis svom telefonu preko SSH-a i onda odradis ovo. Ako sve ostalo propadne, restore se namece kao resenje.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Pokrenes Mobile Terminal, onda kucas su root
trazice ti password - ako ga nisi menjao default pass je alpine, ako ga jesi menjao, ukucaj ga.
onda kucas to rm /var/lib/dpkg/updates/ i to bi trebalo da reshi sve.
Ako imas iFile, nadjes ovaj folder i udjes u njega, pobrishesh sve i voila.
Elem, ja sam zaboravio svoju sifru za root telefona, pa sam je juche menjao - ima sjajno uputstvo na netu
Ako nekome treba - neka me kontaktira
trazice ti password - ako ga nisi menjao default pass je alpine, ako ga jesi menjao, ukucaj ga.
onda kucas to rm /var/lib/dpkg/updates/ i to bi trebalo da reshi sve.
Ako imas iFile, nadjes ovaj folder i udjes u njega, pobrishesh sve i voila.
Elem, ja sam zaboravio svoju sifru za root telefona, pa sam je juche menjao - ima sjajno uputstvo na netu

- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Mobile substrate ne diras, osim ako bas bas znas sta radis. Ne znam kako si brisao iz Cydia-e, ali jedini ispravan nacin je manage pa packages pa kliknes na koji ne zelis, pa remove
Jeste da traje ali je to sigurno. Ima opcija CyDelete, pa da kao i ostale programe - drzis na ekranu ikonu i kad zatreperi ubijes je, ali ja nekako u to nemam poverenja.
Jeste da traje ali je to sigurno. Ima opcija CyDelete, pa da kao i ostale programe - drzis na ekranu ikonu i kad zatreperi ubijes je, ali ja nekako u to nemam poverenja.
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 16. Jul 2007. 20:23
- Kontakt:
Ljudi sta da radim, zeza me cydia nesto.. Udjem ucita se sve, odem na search da trazim applikaciju i kucam evo sad cu da probam npr. Categories i odem da instaliram i ne krece download vec se pojavljuje prozor sa nekom adresom i ispod '' Host Unreachable '', i tako za vecinu stvari koje pokusavam da instaliram.. I idem sve na okay i onda me vrati u Cydiju... Uspeo sam da instaliram SMS Count i Cycoder (iz vise puta), dok ove vece aplikacije nece, tj. pojavljuje se ovo..
Edit:
Da li moze preko kompa da se skine nesto iz Cydije i prebaci u telefon?
Edit:
Da li moze preko kompa da se skine nesto iz Cydije i prebaci u telefon?
LG KU990 Viewty + SE VIVAZ
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Pa to sto koristis nasu karticu ne znaci da je SIM free, nego je mozda unlocked. AJde vrlo prosto - ako imas Cydia-u (a ko je nema), udji i idi na manage, zatim packages pa pogledaj da li imas ultrasnow
ako imas, znaci da je telefon otkljucavan, i nije SIM free, znaci onda stavljas 4.1 firmware u telefon, Custom, pomocu Sn0wbreeze 2.1 (nadji na YouTube uputstvo).
Ako nemas ni Cydiu, ni ultraSn0w i sve radi, pici update iz iTunes-a i ne beri brigu
. Mada, iskreno, evo ja i dalje ne menjam svoj 3.1.2 jer mislim da najbrze radi!
ako imas, znaci da je telefon otkljucavan, i nije SIM free, znaci onda stavljas 4.1 firmware u telefon, Custom, pomocu Sn0wbreeze 2.1 (nadji na YouTube uputstvo).
Ako nemas ni Cydiu, ni ultraSn0w i sve radi, pici update iz iTunes-a i ne beri brigu

- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Nego, ajde sada pitanje
ja sam na 3.1.2. Da li ja mogu da ubacim 4.1 samo sa Shift+Restore u iTunes (official), pa posle JB sa RedSn0w? Unlock mi ne treba, jer imam SIMFree, a nadam se da necu proci kao neki korisnici kojima se telefon samo zakljucao. Ako mi se to desi, onda naravno ide neizbezni 06.15. Do sada ovo i nisam hteo da radim, a sada sam mislim prinudjen, jer iako pise da je nova Cydia portovana za 2.x i 3.x ja ne mogu da je ubacim... Telefon prijavljuje da mi treba 4.
(Miskoni jel moze ovako?)
Odgovore cekam do nedelje, jer me do tada nece biti uz komp... Hvala!
ja sam na 3.1.2. Da li ja mogu da ubacim 4.1 samo sa Shift+Restore u iTunes (official), pa posle JB sa RedSn0w? Unlock mi ne treba, jer imam SIMFree, a nadam se da necu proci kao neki korisnici kojima se telefon samo zakljucao. Ako mi se to desi, onda naravno ide neizbezni 06.15. Do sada ovo i nisam hteo da radim, a sada sam mislim prinudjen, jer iako pise da je nova Cydia portovana za 2.x i 3.x ja ne mogu da je ubacim... Telefon prijavljuje da mi treba 4.
(Miskoni jel moze ovako?)
Odgovore cekam do nedelje, jer me do tada nece biti uz komp... Hvala!
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
miodrage, može baš ovako!
Elem, najbolje bi bilo da iskoristiš pakovani 4.1 koji ne diže BB, ali treba naći neki koji je pakovan na Mac-u pomoću PwnAge Tool-a jer to provereno radi, za razliku od pakovanih pod Windows-om sa kojima se nikad ne zna. Druga varijanta je ovo što si i naveo, dizanje na zvaničan 4.1 i posle JB sa RedSn0w-om. Čak i da ti se zaključa mob, što čisto sumnjam, UltraSn0w će ga otključati. Jedino treba da odlučiš da li da ostaviš multitasking jer će se 3G osetno usporiti. Mada, postoji zToggle aplikacija koja to radi naknadno. Što se tiče nove Cydia-e, koliko znam još nije puštena zvanično za 2.x i 3.x iOS. Saurik reče da treba da se sredi još jedna manja sitnica.
Jedna stvar mi nije baš nije najjasnija. Cela ta ekipa koja radi na JB-u, otključavanju, čuvanju SHSH-a, varanju iTunes-a itd, zašto ne naprave neki program za flešovanje i reše se iTunes-a po tom pitanju? Pretpostavljam da ima dosta zvrčki ali sam siguran da nije neizvodljivo...

Elem, najbolje bi bilo da iskoristiš pakovani 4.1 koji ne diže BB, ali treba naći neki koji je pakovan na Mac-u pomoću PwnAge Tool-a jer to provereno radi, za razliku od pakovanih pod Windows-om sa kojima se nikad ne zna. Druga varijanta je ovo što si i naveo, dizanje na zvaničan 4.1 i posle JB sa RedSn0w-om. Čak i da ti se zaključa mob, što čisto sumnjam, UltraSn0w će ga otključati. Jedino treba da odlučiš da li da ostaviš multitasking jer će se 3G osetno usporiti. Mada, postoji zToggle aplikacija koja to radi naknadno. Što se tiče nove Cydia-e, koliko znam još nije puštena zvanično za 2.x i 3.x iOS. Saurik reče da treba da se sredi još jedna manja sitnica.

Jedna stvar mi nije baš nije najjasnija. Cela ta ekipa koja radi na JB-u, otključavanju, čuvanju SHSH-a, varanju iTunes-a itd, zašto ne naprave neki program za flešovanje i reše se iTunes-a po tom pitanju? Pretpostavljam da ima dosta zvrčki ali sam siguran da nije neizvodljivo...

● PRAVILA FORUMA ●