iPhone 6
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Re: iPhone 6
Da, ali na 2g ili na 3g? Osvetljenje? Lokacija? Sinhronizacija?
oznaka za bluetooth stoji tacno na sredini skale za podesavanje osvetljenja... meni stoji maaalo posle toga ka navise... samo nocu smanjim skroz jer mi smeta u mraku... ip5 je imao svetliji display i od ip5s i ovog sada...
3G ne gasim uopste vec danima a imam ga od 31.10. sto znaci da od 18 - ja 3G ne gasim pa skoro 15ak dana...
isao sam po srbiji za vikend i nisam uopste gasio 3G namerno da testiram jer sam presao sa VIP na mts prilikom kupovine 6ice... mts ima, u odnosu na VIP, izvarendan signal i pokrivenost - svuda 3G... garaze, trzni centri, van autoputa itd... svuda.
baterija traje ako ne duze nego na 5s onda makar isto a na 5s sam gasio po potrebi 3G, prosto - svuda gde se krecem imam wifi...
nista ne gasim i ne ukljucujem po potrebi - sve stoji stalno ukljuceno, imam jedan gmail, location services ON po svim pitanjima (ako na to mislis) itd...

3G ne gasim uopste vec danima a imam ga od 31.10. sto znaci da od 18 - ja 3G ne gasim pa skoro 15ak dana...
isao sam po srbiji za vikend i nisam uopste gasio 3G namerno da testiram jer sam presao sa VIP na mts prilikom kupovine 6ice... mts ima, u odnosu na VIP, izvarendan signal i pokrivenost - svuda 3G... garaze, trzni centri, van autoputa itd... svuda.
baterija traje ako ne duze nego na 5s onda makar isto a na 5s sam gasio po potrebi 3G, prosto - svuda gde se krecem imam wifi...
nista ne gasim i ne ukljucujem po potrebi - sve stoji stalno ukljuceno, imam jedan gmail, location services ON po svim pitanjima (ako na to mislis) itd...
Zaboravio si još 50$ za porez, ukupno oko 700.luca napisao:Garancija svuda, samo kod nas jos nema zvanicnog servisa...
Drugo, ako je telefon sim free, tj nije preko ugovora, onda je 650usd iliti 500eur... Kod nas su 650e...
Ako je uzet kao sim free, legalno, onda radi svuda u svetu, ne treba ti rsim itd itd...
Ok, pricali smo i slozili se da ne znamo da li i koliko uzimaju lopovi za carinu itd... Cena sim free aparata je 500 pa plus to nesto.
Pa znamo, nije fora u carini nego u porezu. Carinu ne plaćaš, preneseš ga u džepu samo ga uključiš.
Cene na Apple sajtu su bez poreza, porez nije isti u svim državama pa ga ne prikazuju.
Kada poručiš izabereš ZIP code za isporuku i obračunaju ti porez, isto je i u poslovnici.
Ja sam 64Gb platio 749+porez=816 dolara jer je u NY taksa(porez) 8.875%.
Cene na Apple sajtu su bez poreza, porez nije isti u svim državama pa ga ne prikazuju.
Kada poručiš izabereš ZIP code za isporuku i obračunaju ti porez, isto je i u poslovnici.
Ja sam 64Gb platio 749+porez=816 dolara jer je u NY taksa(porez) 8.875%.
Ok, hvala ti na informacijama, to nismo znali. 

Znaci ako bi mi uzimala drugarica, racunica bi bila 649$ plus taj porez njihov? Pa to bez 700 nece biti...
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
Stigao iphone 6 space gray iz Telenora.. Za pocetak, da kucnem u drvo, sve je ok, nema mrtvih pixela, ogrebotina itd itd..
Ne mogu jos uvek da napisem utiske jer ga koristim 30 min (i moram na posao pod hitno), pisem posle.. Na prvu ruku mogu da kazem WOW za ekran.. Stavio sam pored 5s i razlika u ekranu je ... (Ne mislim na velicinu)...
Ne mogu jos uvek da napisem utiske jer ga koristim 30 min (i moram na posao pod hitno), pisem posle.. Na prvu ruku mogu da kazem WOW za ekran.. Stavio sam pored 5s i razlika u ekranu je ... (Ne mislim na velicinu)...
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
cestitam Layne 
skoro sam razmisljao sto te nema ali eto.. stize
razlika je vau u svakom pogledau, shvatices vremenom, mora apple da se koristi duze kako bi se videle prednosti i poboljsanja jer ovako ''na prvi pogled'sve deluje isto''
ali ko zeli i ko prati on zna
uzivaj u novom uredjaju... mada taj space grey je malo gay
jbga, rimuje se

skoro sam razmisljao sto te nema ali eto.. stize

razlika je vau u svakom pogledau, shvatices vremenom, mora apple da se koristi duze kako bi se videle prednosti i poboljsanja jer ovako ''na prvi pogled'sve deluje isto''

uzivaj u novom uredjaju... mada taj space grey je malo gay

- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
^ Space gray je sasvim okej - evo ti prave rime.

Po meni je baš lep, on i sivi dok je zlatni možda više ženski.
iLuka, koje je boje tvoj?

Po meni je baš lep, on i sivi dok je zlatni možda više ženski.

iLuka, koje je boje tvoj?
Moj je zlatni, po meni najlepsa boja za iphone
Svetski a nas

Svetski a nas

- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
E onda izvini, nisam znao. 
Šalim se i ja malo, iPhone je od onih "sve mi boje lepo stoje".

Šalim se i ja malo, iPhone je od onih "sve mi boje lepo stoje".

- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
Daj pm gde si kupio.. U uscu i delti kostaju po 1900 dinara.. Narucio sam preko neta ja 5 ovakvih, ali treba vremena dok stignu...
A o kakvom omotacu pricas?

There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
Hahahahahha
joco joco 
Layne, ima jedna radnja kod mene u kraju, kad budes blizu javi se reci cu ti tacno... Dosta je jeftinije od 1900, naravno...

Layne, ima jedna radnja kod mene u kraju, kad budes blizu javi se reci cu ti tacno... Dosta je jeftinije od 1900, naravno...
Layne, talk to me! Gimme something
jesi kupio betman maskicu? 

- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Ja očekujem neki test od vas dvojice, kao par slika kamere u raznim uslovima.
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
^ Uze mi reč iz usta. 
Meni se sviđa kako 5S fotka, pravi odlične slike, ova dva (6 i Plus) bi morala da budu samo bolja.

Meni se sviđa kako 5S fotka, pravi odlične slike, ova dva (6 i Plus) bi morala da budu samo bolja.
Recite sta i kako zelite pa cu to da uradim... Ne mogu da mozgam sta i kako da uradim.
Mada ne znam zasto bih al' ajde...

- Dexter
- Expert
- Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
- :: Samsung S21+
1900 din sa providni sil? U gradu je 850 din..