iPhone 5S

iPhone (1st, 3G/S, 4/4S, 5/5C/5S, 6/6+)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
iOS
Odgovori
Stallone
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 24. Jul 2014. 14:49
:: Note 9

Re: iPhone 5S

Post od Stallone »

Pozdrav :)
Azurirao sam sistem na 8.0 i sada izgleda ne mogu da ugasim 3G :( samo pise LTE , i u stanu imam manji signal samo 3G, da li mogu nekako da koristim 2G? Poz

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

Kad ugasis data coneksn ostajes samo na 2g... Imas opciju data connection i ispod LTE. Ugasi sve...

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

I, kako radi 5s na iOS8? Jel ima laga? Radi sporije/brze u odnosu na 7.1.1/7.1.2? :)

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

Jbga, ja ispisao u temi ios 8, ajd nek neko prebaci ako treba ovde ili citajte tamo...
Ja sam zadovoljan, recimo, mnogo se brze kuca i nekako telefon "lakse" radi... :)

Stallone
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Stallone »

Mene zeza signal tj 3G kada iskuljucim prenos podataka on je i dalje na 3G kao da se ne moze iskljuciti.. Znam kada sam imao 7.1.2 imam 4 crtice u stanu sa 3G i sada mi tako stoji :( poludecu

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

Pa ako ti ne pise vise 3g onda nije na 3g... Kad ugasis obe opcije jer pise nesto pored naziva mreze?

Stallone
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Stallone »

Kada iskljucim prenos podataka iskljuci se sve.. Ne pise 3G pored mreze, ali znam da je signal u stanu pun na 2G a pokazuje mi jednu crticu dve crtice manje kao da je na 3G mrezi ... Nece da prebaci 2G.. Znam da na ios 7.1.2 odaberes tamo 3G i onda ukljuci a sada ovde nema ima ono LTE :( mozda on izgleda sam bira izmedju 3G i 2G kada nije na rezimu skidanja podatak ne znam vise..

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

Da da kapiram... Logicno je tako... Trajalo bi prebacivanje.
Pazi, ja ne znam koliki mi je bio signal na 3g u stanu ali kad iskljucim obe opcije ne pise mi nista pa mi je logicno da je na 2g... Mada ko zna...
Baci pogled na netu da li pise nesto o toj novoj opciji a i ja cu...
Mozda idu na onaj fazon - "ko vise koristi 2g" pa su ga sasvim "izbacili"...

Stallone
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Stallone »

Sada sam izvadio karticu i ubacio i pun je signal xD
Necu ni da ulazim i da ukljucujem prenos podataka, ali kada sam ukljucio prenos podataka pisalo je par sekundi E i odmah prebacio sam na 3G bez otkacinjanja LTE.
Kontam on sam prebacuje sa 3G na 2G i obrnuto tako mogu zakljuciti iz ovoga sta se desava kod mene a to je jedan minus.
Kada ukljucis prenos podataka da li ti odmah pise 3G? Ili pise E? I koliki ti je signal na 3G i 2G, izvini sada te cimam :(
A taj LTE kontam nema nikakve veze jer je to 4G koliko ja mislim xD a jesmo zaostli haos sa mrezom

EDIT:
Kada ukljucim prenos podataka on odmah iste sekunde prilaze 3G a da je bio pre toga na 2G samo prebacivanje na 3G potraje ako me razumes kada si se prenacivao kada je bio 7.1.2 :( zato kontam da je konstantno na 3G
Poslednja izmena od Ninolina u Pet, 03. Okt 2014. 19:56, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Nemoj da pišeš postove jedan za drugim već koristi opciju Izmeni.

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

Ukratko, kad ukljucim data connection odmah mi napise 3G bez menjanja signala u bilo kom pravcu... Znaci, uvek je na 3G, ne znam kako da stavim na 2G...
Videcu na netu sutra :)

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
:: iPhone 6 64gb SG
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

Ne mozes da stavis 2g, sve dok nisi u podrucju gde je los 3g signal..

Odlicno radi ios8... Brutalno
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

I meni radi odlicno ali mi je zabagovao dva puta od jutros prilikom ulaska na pocetni ekran :) xtra, glupo je da bude savrsen :)

P.S. definitivno su izbacili 2G i sada telefon bita sam izmedju 2 i 3G sa mogucnoscu da se ukljuci ili iskljuci data connection... ili LTE koji mi nemamo :)

P.S.2 - danas mi je sam prebacio na 2G kada sam usao u jednu zgradu. u sekundi je izabrao 2G i izbacio na ekran E. tako da...to je to definitivno su tako namestili u ovom iOS8...

Stallone
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Stallone »

Samo da izbace 8.1 i kontam nece biti sitnih bagova :) ah sve je ok znaci, sam bira 3G 2G zavisno od signala xD samo da se to ne izrazi previse na bateriju ali dobro

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

Pa mora to baterija da oseti, po meni, jedno 30ak% brze da je jede... Ali ok, sta je tu je :)

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
:: iphone 5s 32gb

Post od darkonda »

Kad se ugasi cellular data, ne gasi se i 3g! Telefon ostaje na 3g mrezi od (otprilike) 2100mhz. Nece preci na edge dokle god ima 3g mreze. Dakle gasenje "data" ne znaci da gasite 3g.
Na ios8 cini mi se samo 4s moze da bira izmedju 2g i 3g jer on ne podrzava LTE.

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

To ne verujem da je namerno ostavljeno kao podrazumevano. Mada, Jabuka je to, brzo će izbaciti zakrpu ;)

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

3g nema veze sa cellural data..telefon je na mrezi 3g od 2500 mhz i nece preci na edge sve dok ne oslabi signal 3g...
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

Izbacen je 8.0.2 i sve aplikacije su updateovane... Skinite slobodno, lepo radi. :)

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

Kako mislis sve app su updateovane? :)

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

odmah sam dobio u app storeu update za sve koje imam u telefonu... nisam citao whats new, nisam imao vremena...

Odgovori