E vaš ovo sa klipa niko1a, "čobani budale" [emoji38]
Na kratko im zavidim, nikakve brige ni probleme ti nemaju, žive kao leptirići šarenići... ali to je samo jedan kratak trenutak, jer, ako je njima ovo uspeh u životu da skoči od sreće... onda više volim svoje brige i probleme
Poslednja izmena od Baraba u Sub, 17. Sep 2016. 12:27, izmenjeno 1 put ukupno.
Pa ako je neko toliko retardiran da tako trese glavom, ko ga j**e. U principu uz neko koriscenje u mirovanju i pri hodu ne bi trebalo da bude frke, ali vec trcanje ili bilo koaj druga aktivnost gde ima vecih pokreta ce neminovno voditi ispadanju.
Hoćeš, ali ako si npr u gradskom busu, na trčanju, pecanju i sl i ispadne ti slušalica, najbolja solucija je da je na kolenima tražiš, a najgora da kupiš drugi par zbog jedne izgubljene.
Ok, kontam da je praktičnije bez kabla, ali su mogli da izmisle neku varijantu da se negde zakači svaka posebno ili jedna za drugu ili kako već. Druga loša strana je što više ne možeš da prikačiš telefon na neko ozvučenje i pustiš pesmu, sad moraš da nosiš i adapter jerbo je tamo neko bio pametan pa rešio da ukloni 3.5mm.
A šta je sa trčanjem, u gradskom prevozu i sl. Vrlo lako se izgube a skupe su. Apple je napravio promašaj sa tim bežičnim slušalicama, trebao je da ih dizajnira drugačije ili da ih korisnici besplatno dobiju uz iP7/7 plus.
Ljudi, dok ih ne probate možete da nagađate. Ali ako su plastične kao što idu standarno žične uz njihove telefone, onda mi je veći problem udobnost istih, jer nemaju gumice. Meni bežične nisu ni jendom ispale, a uzeo sam baš za trčanje, nisu ovakve jer je model sa kablom.
Mislim da na tržištu ne postoje slušalice slične ovima, tj. da nemaju kablovsku vezu između 2. Neka me ispravi neko ako grešim.
Iskreno, meni se samo ne sviđa taj glupavi produžetak. Poslato sa najboljeg telefona današnjice
@Baraba, identične su ovim zičnim samo što nemaju kabl. To je problem. Neudobne i što je još gore nisu anatomske u smislu da se prilagode svakom uhu već prosto moraš uši da prilagođavaš njima.
@miodrage, postoje, eno npr ove sto je Samsung izbacio. Imaš i JBL (mislim da su ih predstavili kad i telefon), imaš još bežičnih i daleko kvalitetnijih i za isto ili manje para, ali nemaš opcije koje imaš sa Eplovim i zbog toga će uzimati pare jer te teraju isključivo njihove da koristiš.
Pravi ljubitelji muzike na telefonu će koristiti i prave slušalice. Samo slepci i zanesenjaci će dati pare na te bežične gluposti. Apple itekako zna koliko ima takvih subjekata, pa je zato tako i dizajnirao te slušalice.
Eno svi redom pišu da je kvalitet zvuka na zičnim slušalicama preko lightning porta lošiji od onog na 3.5mm zbog DAC-a. Ako hoćeš isti kvalitet kao što je bio do sada, moraš da kupiš slušalice sa ugrađenim DAC-om, a to zadovoljstvo košta osetno više. Uz sve to, jedine slušalice koje će raditi su one koje imaju MFI sertifikat, a to dodatno podiže cenu jer plaćaju Eplu za isti. Kakva mašinerija za uzimanje para, neverovatno..
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.