iPhone 5S
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
Re: iPhone 5S
Odmah radim update ! Hvala iLuka legedno ! 

There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
Ja sam preko itunes sve odradio, malo je duze trajalo, ne znam zasto... Ne secam se koliki je jer sam rano jutros pustio da radi...
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
Evo i ja downloadujem preko itunes-a u firmi, traje bas dugo 
edit: ja updateovao, nisam jos dobio update za aplikacije..

edit: ja updateovao, nisam jos dobio update za aplikacije..
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
Probaj odmah restore cim zavrsi update... Naravno sa backup-om. 

- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
Sta restore ? Restore iphone-a ? zasto ? 

Napokon 8.1 i prebacivanje sa 3G na 2G
Stvarno sljaka savrseno

Stvarno sljaka savrseno
Tek sam sada zadovoljan IOS 8
i sa iphone 5s, ono pre sve je bilo povuci potegni kao da su se sprdali sa korisnicima

Poslednja izmena od Stallone u Uto, 21. Okt 2014. 18:04, izmenjeno 1 put ukupno.
i ja da potvrdim isto,telefon je poleteo sa 8.1,radio je dobro i sa 8.02.ali sad letiiiiiii
- zavodnick
- Expert
- Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
- :: N8
- :: N95 8 Gb, Lumia 1520
Wooow, kako je na ovom forumu lijepo
No, ovako, imam jedno pitanje za vas... Drugarica mi je dobila telefon, a posto o Apple-u nemam blage, desio nam se jedan problem. Znaci, dobila je telefon od nekog ujaka iz Norveske a telefon je iPhone 5S, ali kad stavi nasu karticu, trazi joj sifru od Clouda, a naravno, ujak je stariji covjek koji je zaboravio sifru... Da li se to nekako moze zaobici da se telefon moze koristiti ili telefon moze u kantu !? Pomagajte, ziva je hica

No, ovako, imam jedno pitanje za vas... Drugarica mi je dobila telefon, a posto o Apple-u nemam blage, desio nam se jedan problem. Znaci, dobila je telefon od nekog ujaka iz Norveske a telefon je iPhone 5S, ali kad stavi nasu karticu, trazi joj sifru od Clouda, a naravno, ujak je stariji covjek koji je zaboravio sifru... Da li se to nekako moze zaobici da se telefon moze koristiti ili telefon moze u kantu !? Pomagajte, ziva je hica

Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
Nista bez sifre ako je icloud u pitanju... Pisano je gore vec na par mesta. 

- zavodnick
- Expert
- Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
- :: N8
- :: N95 8 Gb, Lumia 1520
Ok,hvala puno,ali bas se nisam uspio snaci...ne mogu da vjerujem da ne postoji nacin da se to nekako ukloni 

Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
Vidis na netu da postoji ako znas nekog hakera koji skidaju slike poznatih. 

E ujko ujko...
Mozda je covek zaboravio i da je poklonio telefon, pa kada je video da ga nema sam ga blokirao preko icloud-a xD
Mozda je covek zaboravio i da je poklonio telefon, pa kada je video da ga nema sam ga blokirao preko icloud-a xD
poz 
da li neko zna kada ce izaci apple nalog za nasu zemlju?
)
i da li neko zna kako se podesava audio sms tj da se snimi glas i posalje se? hvala
gledao sam da moze na ios 8

da li neko zna kada ce izaci apple nalog za nasu zemlju?

i da li neko zna kako se podesava audio sms tj da se snimi glas i posalje se? hvala

Moze na ios8 i moze samo kroz imessage... Znaci na drugi apple 
sto se tice naloga - rekose onomad u mts, samo sto nije, za par dana... E sad...

sto se tice naloga - rekose onomad u mts, samo sto nije, za par dana... E sad...

Da li senzor otiska prsta moze da ima problem ako su vam ruke mokre ili imate masnu kozu od vlaznih ruku ako me razumete? Meni pravi problem kad god osetim da su mi tople i vlazne ruke nece da ocita ili je senzor otisao... Kada obrisem ruke sve radi i kada sam napolju i da je hladnije vreme. Hvala na odgovoru, mada kontam da je pokvaren senzor ne bi ni radio nikako realno
skontao sam da se vise nerviram sada nego pre, pre je radio dobro
sta ti je telefon

Jbga sad, to je ipak licna stvar, kakva je kome koza
deluje smesno ali u praksi je sigurno ozbiljnije...