iPhone 6
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Re: iPhone 6
ima i sync sa oblakom ili gmail-om... pita te na kom ti je account-u to sto trazis...
- dachakragujevac80
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
- :: Iphone 11 pro
Pa upravo to,beleška,na LG se to zove fabrički Quickmemo+,na Samsungu S note ili nešto slično,zaboravio sam sad! Bitno mi je da unesem neku svoju belešku i da mi ona stoji tu stalno,ne bitnisu datumi i sl,kada je uneta! Bitno mi je samo da nije slovno ograničena na recimo 160 znakova! Ne znam da li me razumete!?
ok, kapiram braco, kapiram 
nije ograniceno na 160 znakova, imas celu stranu da ispisujes sto god i koliko god
sad sam probao i nije mi izbacivao nikakvo ogranicenje po pitanju broja znakova...

nije ograniceno na 160 znakova, imas celu stranu da ispisujes sto god i koliko god

sad sam probao i nije mi izbacivao nikakvo ogranicenje po pitanju broja znakova...

- dachakragujevac80
- Expert
E to druže,baš sam i hteo da te zamolim da ispišeš nešto,ako ne znaš da li ograničeno!
A što se tiče onih kartica,mislio sam na više beleški da pamti,i da ih slaže na ekranu u vidu kartica,mada može i u vidu liste,nebitno totalno! Pretpostavljam da to može,i da je glupo i da pitam!
Odlično,sad mi je žao što je mart tek za 3 meseca! 

samo apple nema te widgete na ekranu kao samsung tj andorid pa da postavis te '' kartice'' na ekran levi ili desni od glavnog nego moras da udjes u samu aplikaciju pa da vidis sta te zanima...
meni tako vise odgovara, sve na jednom mestu, ne volim sto ekrana na telefonu, levo-desno pa vrtim, pa widget-i... itd itd...
meni tako vise odgovara, sve na jednom mestu, ne volim sto ekrana na telefonu, levo-desno pa vrtim, pa widget-i... itd itd...
- dachakragujevac80
- Expert
Pa i meni ne treba to kao vidzet (podsetnik),već kao aplikacija gde ću ja da imam sve te beleške na jednom mestu!
Dobro kod vidžeta je to što mogu da te podsete da nešto uradiš,ali sve je stvar navike,i kod iosa u onom padajućem prozoru to postoji,samo treba da se navikneš da ideš tamo često,a kako ja ne dam mira svom telefonu,ne verujem da tamo ne bih išao bar 20 puta dnevno! 

ako radis u NASA-i - ok 
ovako, s'vremena na vreme proveris obaveze, nemas ih valjda 1000 tokom svakog dana...

ovako, s'vremena na vreme proveris obaveze, nemas ih valjda 1000 tokom svakog dana...

- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
dachakragujevac80, za to se koristi podsetnik, da ima 

- dachakragujevac80
- Expert
Nije to zbog obaveza,više zato što sam postao rob telefona! Eto priznao sam!

- Baraba
dachakragujevac80, hteo sam da kažem da ima podsetnik odvojeno od beleški, kako koju stavku završiš nju precrtaš... sve to već imaš u iOS.
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
Ja koristim reminder za svakodnevne obaveze i za bitne i ne bitne stvari...
Sto se tice firme u kojoj radim, koriste exchange server (microsoft) i svaki poziv na sastanak salju u mailu kao calendar invitation, koji se integrise sa ios klendarom.. I savrseno me obavestava.. Moje prohteve ispunjava za sada i reminder i calendar.. Nikada lakse nisam postavljao remindere.. Najjaca opcija je reminder kada nekome dobijete poziv
Sto se tice firme u kojoj radim, koriste exchange server (microsoft) i svaki poziv na sastanak salju u mailu kao calendar invitation, koji se integrise sa ios klendarom.. I savrseno me obavestava.. Moje prohteve ispunjava za sada i reminder i calendar.. Nikada lakse nisam postavljao remindere.. Najjaca opcija je reminder kada nekome dobijete poziv

There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
Meni je isto zaglavljen na jedno 1000 slika (na skijanju sam pa sam slikao kao bolestan)... Vidim na netu da mnogi imaju slican problem.. Beta jbgluca napisao:je l' ima neko problem sa icloud upload-om slika?
danas ceo dan nece da upne, sto kaze @baraba, nista... samo krene i stoji tako...uploading...uploading...
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
1000?! Brate, pa da si na tri skijanja odjednom mnogo je
evo danas, od jutros zaglavljen na ""25 pictures uploading..." 

- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
A zašto ne kačite na Dropbox, Box ili nesto slično? Mislim, možete da povežete za automatski upload..
Nemam ja puno slika pa se ni ne bavim tim aplikacijama... Za "ne daj Boze" koristim google drive 

- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Pa to, mislim, ako već zabada icloud. Bitno je da su fotke negde sačuvane i da se mogu povući kad god zatreba, a gde su to je već manje bitno, barem meni.
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
Mene nervira box jer background upload ne radi kako treba.. Icloud je do sada odlicno radio a i super je integrisan sa osx..
@iLuka 90% toga je burst photo na stazi
@iLuka 90% toga je burst photo na stazi

- Baraba
Dropbox radi sjajno, kako na mob tako i na pc, za sada mi se najviše dopao. Ako imaš neku varijantu sa free prostoram on je po meni odličan, sa novim samsung s3, s4 i s5 su davali 50GB free...
- dachakragujevac80
- Expert
Dropbox provereno radi najbrze,ali kod mene je recimo problem sto sam ga napunio do vrha,a gledajuci sta bi mogao da obrisem da ga oslobodim malo,jedva da sam nasao 5 slika...