iPhone 6

iPhone (1st, 3G/S, 4/4S, 5/5C/5S, 6/6+)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
iOS
Odgovori
iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Re: iPhone 6

Post od iLuka »

ima i sync sa oblakom ili gmail-om... pita te na kom ti je account-u to sto trazis...

dachakragujevac80
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
:: Iphone 11 pro

Post od dachakragujevac80 »

Pa upravo to,beleška,na LG se to zove fabrički Quickmemo+,na Samsungu S note ili nešto slično,zaboravio sam sad! Bitno mi je da unesem neku svoju belešku i da mi ona stoji tu stalno,ne bitnisu datumi i sl,kada je uneta! Bitno mi je samo da nije slovno ograničena na recimo 160 znakova! Ne znam da li me razumete!?

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

ok, kapiram braco, kapiram :)
nije ograniceno na 160 znakova, imas celu stranu da ispisujes sto god i koliko god :)

sad sam probao i nije mi izbacivao nikakvo ogranicenje po pitanju broja znakova... :)

dachakragujevac80
Expert
Expert

E to druže,baš sam i hteo da te zamolim da ispišeš nešto,ako ne znaš da li ograničeno! :D ;) A što se tiče onih kartica,mislio sam na više beleški da pamti,i da ih slaže na ekranu u vidu kartica,mada može i u vidu liste,nebitno totalno! Pretpostavljam da to može,i da je glupo i da pitam! ;) Odlično,sad mi je žao što je mart tek za 3 meseca! :(

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

samo apple nema te widgete na ekranu kao samsung tj andorid pa da postavis te '' kartice'' na ekran levi ili desni od glavnog nego moras da udjes u samu aplikaciju pa da vidis sta te zanima...
meni tako vise odgovara, sve na jednom mestu, ne volim sto ekrana na telefonu, levo-desno pa vrtim, pa widget-i... itd itd...

dachakragujevac80
Expert
Expert

Pa i meni ne treba to kao vidzet (podsetnik),već kao aplikacija gde ću ja da imam sve te beleške na jednom mestu! ;) Dobro kod vidžeta je to što mogu da te podsete da nešto uradiš,ali sve je stvar navike,i kod iosa u onom padajućem prozoru to postoji,samo treba da se navikneš da ideš tamo često,a kako ja ne dam mira svom telefonu,ne verujem da tamo ne bih išao bar 20 puta dnevno! ;)

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

ako radis u NASA-i - ok :)

ovako, s'vremena na vreme proveris obaveze, nemas ih valjda 1000 tokom svakog dana... :uhuh:

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

dachakragujevac80, za to se koristi podsetnik, da ima :)

dachakragujevac80
Expert
Expert

Nije to zbog obaveza,više zato što sam postao rob telefona! Eto priznao sam! :smutny: :disgust: :disgust: :)

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

dachakragujevac80, hteo sam da kažem da ima podsetnik odvojeno od beleški, kako koju stavku završiš nju precrtaš... sve to već imaš u iOS.

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
:: iPhone 6 64gb SG
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

Ja koristim reminder za svakodnevne obaveze i za bitne i ne bitne stvari...
Sto se tice firme u kojoj radim, koriste exchange server (microsoft) i svaki poziv na sastanak salju u mailu kao calendar invitation, koji se integrise sa ios klendarom.. I savrseno me obavestava.. Moje prohteve ispunjava za sada i reminder i calendar.. Nikada lakse nisam postavljao remindere.. Najjaca opcija je reminder kada nekome dobijete poziv :)
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

luca napisao:je l' ima neko problem sa icloud upload-om slika?
danas ceo dan nece da upne, sto kaze @baraba, nista... samo krene i stoji tako...uploading...uploading... :dry:
Meni je isto zaglavljen na jedno 1000 slika (na skijanju sam pa sam slikao kao bolestan)... Vidim na netu da mnogi imaju slican problem.. Beta jbg
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

1000?! Brate, pa da si na tri skijanja odjednom mnogo je :lol: evo danas, od jutros zaglavljen na ""25 pictures uploading..." :(

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

A zašto ne kačite na Dropbox, Box ili nesto slično? Mislim, možete da povežete za automatski upload..

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

Nemam ja puno slika pa se ni ne bavim tim aplikacijama... Za "ne daj Boze" koristim google drive :wink:

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Pa to, mislim, ako već zabada icloud. Bitno je da su fotke negde sačuvane i da se mogu povući kad god zatreba, a gde su to je već manje bitno, barem meni.

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

Mene nervira box jer background upload ne radi kako treba.. Icloud je do sada odlicno radio a i super je integrisan sa osx..
@iLuka 90% toga je burst photo na stazi :)

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Dropbox radi sjajno, kako na mob tako i na pc, za sada mi se najviše dopao. Ako imaš neku varijantu sa free prostoram on je po meni odličan, sa novim samsung s3, s4 i s5 su davali 50GB free...

dachakragujevac80
Expert
Expert

Dropbox provereno radi najbrze,ali kod mene je recimo problem sto sam ga napunio do vrha,a gledajuci sta bi mogao da obrisem da ga oslobodim malo,jedva da sam nasao 5 slika...:(

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Popunio si 50GB slikama?! :ohmy:

Odgovori