sugarcoated_ass, to se otprilike i očekivalo. iLuka, mislim da je to pametna odluka, iako preferiram crne telefone, ovaj će možda izgledati i lepše od svog crnog brata - koji već izgleda sjajno (pun not intended ).
iPhone 7 plus 32gb - 120490
iPhone 7 plus 128gb - 135390
iPhone 7 plus 256gb - 150590
Cene u iStyle.
Sent from my SM-G935F
@€#&*%%€(?"'xx :el ovo po komadu? i koji je ovo idiotizam, ne moze sd kartica, nego 128gb prostora 20000din[emoji37][emoji37] e pa zato ga ne bih kupio pa makar imao milione evra!!! i plus nema dual sim!!!![emoji107]
Covece ko te tera da kupis u iStyle imas preprodavce koji prodaju dosta jeftinije a garancija ti vazi u istyle...i razlika u ceni je uvek otprilike 100€ +/- koji € za model sa vecom memorijom...znam da je to puno i da bi za te pare mogo da kupis karticu pd 256gb ali ako ti ne odgovara kupi samsung/htc ili neki drugi brend
Sent from my iPhone 7 Jet Black using Tapatalk
iPhone 13 Pro 256GB / iPad Air (3rd generation) 256GB
iPhone je za nas luksuz, na zapadu se takvu robu ne pita za cenu, jer sto kaze ako imas para za Mercedesa da li ti je bitno koliko je cena goriva? Medjutim sa nasom plateznom moci vecina hoce da kupi iPhone, pravda tu neopravdano visoku cenu uredjaja, ali zato traze da kupe bilo gde ne bi li prosli "jeftinije" (da mogu kupili bi za 300e, samo sipak nece da moze), mada je i to satro jeftino preskupo. Licno smatram da nijedan telefon ne moze da opravda cenu vecu od 450e, ne samo iPhone ali zivimo u takvom svetu cenovnom paradoksa, umesto da budemo happy kada padne cena uredjaju i pazarimo mi kazemo kako je loseg kvaliteta I ne treba ga kupovati.
apple je promasio ove godine sto se tice onih koji kupuju za kes... podici cene za nesto sto se mizerno razlikuje od proslogodisnjeg modela
za na ugovor je skoro isto, mada je za po 60-100eur vise i kroz paket u mts-u...
ja sam gledao i ove godine veci model ali je on ove godine skuplji za 250eur od ekvivalentnog manjeg (iphone 7 128gb) sto pravdaju nestasicom (naravno, namerno izazvanom, siguran sam da nije bila tolika potraznja da apple nije mogao da istancuje dovoljno)...
od ovoga sto ja uzimam nema povoljnije...
u unkredit banci je na 24 rate bez kamate mesecno 4700 pa plus paket koji vec negde imas i nekoliko ga placas...
mene je izasao ukupno sa paketom i onom pljackaskom taksom za 4G od 119din - 5000din...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.