iPhone 5S
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Re: iPhone 5S
Jel vredi 5S 60-70e vise u odnosu na ip5? I s kojim iOSom radi najbrze, 6, 7 il' 8? Kontam da 6 vise niko ni ne koristi, al' opet.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Vredi definitivno. Radi na 8.2 odlicno, bolje nego na 7.1.2, tako pisu oni koji ga koriste. Ako imas jb na njemu i ako ti bas treba, onda ga nemoj dizati. U suprotnom mozes slobodno.
Nemam jos fon, dvoumim se izmedju 5 i 5s. Jel moze fingerprint funkcija da se iskljuci i da se koristi kao normalan taster na 5? I jel izdrzljivija farba u odnosu na 5? Ima i 5ica u mint stanju, ali uglavnom crne imaju bas problem s tim, a samo crni trazim.
Naravno da moze da se iskljuci fingerprint funkcija.Sto se tice farbe mnogo je bolje reseno na 5S.Evo ja ga nosim vec godinu dana bez ikakvih futrola i ostalih cuda.U takvom je stanju da mogu da ga vratim u prodavnciu.Nema tu dileme izmedju ova dva,ako imas novca kupi 5S.
Poslednja izmena od Alsap u Ned, 05. Apr 2015. 20:14, izmenjeno 1 put ukupno.
Posto ''hvala'' ne sadrzi minimalni broj karaktera, pitacu usput jos i za bateriju
Jel drzi dan, prosecnog koriscenja?

Zavisi sta je za tebe prosecno koriscenje.Meni izdrzi ceo dan a non stop mi je ukljucen internet.20-ak minuta razgovora.i sve sto ide uz to...
Iphone 5s ima procesor kao ovi sada androidi najjaci tako da, sto se tice "da li moze ovo ili ono..." - nema frke
Komsija ima obican crni ip5 i nema ni tacku na njemu dok se meni gulio samo tako... Imao sam dva, tri puta ip5 i uvek je bilo isto... Nema pravila
5s je mnogo bolji telefon od obicne 5ice
spolja, iznutra... Samo napred za 5s... Sivi je prelep
Baterija je meni drzala opusteno ceo dan dok je Azimuth-u slabija bila... Zavisi od tvojih navika i potreba...

Komsija ima obican crni ip5 i nema ni tacku na njemu dok se meni gulio samo tako... Imao sam dva, tri puta ip5 i uvek je bilo isto... Nema pravila

5s je mnogo bolji telefon od obicne 5ice

Bas tako,tesko je ljudima koji se ne razumeju objasniti da je 5S mnogo bolji od obicne petice.
Kad je tehnika u pitanju uvijek je pozeljno ici na noviji model, naravno ako finansije dopustaju.
Tebi ce u ovom trenutku i 5ica raditi posao, al nove apps ce vremenom traziti vise resursa i tu ce se vidjeti prednost boljih uredjaja. Sad ces izletiti 50ak €, al ces sa starijim modelom brze mijenjati uredjaj
Tebi ce u ovom trenutku i 5ica raditi posao, al nove apps ce vremenom traziti vise resursa i tu ce se vidjeti prednost boljih uredjaja. Sad ces izletiti 50ak €, al ces sa starijim modelom brze mijenjati uredjaj
Imao sam sve od 3gs pa na vamo... Svaki po dva puta - minimum
svaki put je bio vau efekat posebno sa 4s na 5
prelazak vredi para koliko je razlika, iliti - 100e vise u odnosu ma stari model... 150e - max...
Zna apple sta radi

Zna apple sta radi

Ja sam misljenja da se trenutno ne isplati prelazak sa 5S na 6.Jeste 6 bolji,nema tu spora,ali uporedjuvajuci ta dva shvatio sam da je razlika isuvise mala da bih doplacivao 200 i vise eura.(koliko vredi moj polovan i ip6)
Ja sam imao kombinaciju da dam svoj 5s a ostatak, oko 150eur, da doplatim na rate... 12 rata
Zato sam i uzeo odmah po izlazenju ip6... Inace nemam da dam doplatu sa 400 na 650 za kes...
Takodje mislim da je 5s fantastican telefon i dan danas bih ga nosio, ne smeta mi dijagonala

Zato sam i uzeo odmah po izlazenju ip6... Inace nemam da dam doplatu sa 400 na 650 za kes...
Takodje mislim da je 5s fantastican telefon i dan danas bih ga nosio, ne smeta mi dijagonala

Trazim mint, crne, 10/10 stanje, mislim da je minimum za takvu peticu 270, a max za 5S 350. To je neka maksimalna razlika, dao bi za 5S 330-340, video sam par ekstra komada.
Ako je 5S mint i sa komplet originalnom opremom mislim da vredi dati 330-340e.naravno sim-free se podrazumeva,jos ako je za evropsko trziste..
To je ta cena... Do skoro sam bio bas upucen, sada malo slabije ali do 350 mozes da nadjes 5s stvarno odlican...
Od kada sam uzeo 6icu - nisam jos ni jednom pomislio da je menjam... Isao sam samo na 6+ i nazad na obicnu
Od kada sam uzeo 6icu - nisam jos ni jednom pomislio da je menjam... Isao sam samo na 6+ i nazad na obicnu

5ica mi je lepsa, ali i da nije, za 6 nit imam nit mi odgovara velicina. 200+ eur je razlika u ovom momentu kod polovnjaka. Hvala vam za info jos jednom.
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
I ja gledam da uzmem 5S ali samo sa 32 ili 64GB, 16GB je definitivno postalo malo. Cifra do 350€ bi trebala da bude ok, samo da natrči dobar primerak.
● PRAVILA FORUMA ●
Kao sto je neko gore rekao,i i5 ce sve odradjivti bez zastajkivnja kao i 5s,kasnije ce se osetiti razlika. Mozes slobodno da uzmes space grey 5s jer nema problem sa spdanjem boje kao i5. Ja bateriju punim svaku vece,max ga koristim citav dan i oko 23sata ostane 20ak procenata.
Ja mislim da svaka verzija tj svaki model iphone-a moze da izgura po dve verzije iOS-a... Gledam na to kao na neki reper kada je uredjaj "star"...
Naravno, ima ljudi koji guraju stare verzije softvera duze vremena...
Naravno, ima ljudi koji guraju stare verzije softvera duze vremena...
Bice da je tri,4s je izasao sa iosom 5 gura 8 tu ce i ostati.cetvorka je izasla sa iosom 4 i zaustavila se na 7.