Najavljen Apple iPhone!

iPhone (1st, 3G/S, 4/4S, 5/5C/5S, 6/6+)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
iOS
Odgovori
madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

dobio sam ponudu za iPhone 8gb nov ne otpakovan iz AT&T za 450 eura u fullu sta mislite jel povoljno?
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

blaster90
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 06. Jun 2007. 19:32
Kontakt:

Post od blaster90 »

madness99, ne da je povoljno nego.... :D 8)

.
Poslednja izmena od blaster90 u Pet, 21. Sep 2007. 21:50, izmenjeno 1 put ukupno.

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Mislim da jeste,ja cu za 4gb,da platim 400e,max ako trazi 450e,ali ne vise,tako da mislim da je to ok.Naravno prvo moram malo da se upoznam sa tom stvarcicom.A sto se cene tice upordjujem je sa n95 posto je malo-vise iphone gori mora da ima i manju cenu :)

blaster90,mislim da je to realno ,a ne povoljno,samo ako neko ko ti donosi to,ne vidi u tebi ovcu za sisanje.Pogledaj koliko to kosta u SAD-u.
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

cebzab
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 18. Jun 2007. 17:06

Post od cebzab »

Sta god radili, trazite onom ko vam prodaje, pred vama da ga sinhronizuje sa itunes-om i onda probajte da ga koristite sa nekom od nasih kartica.
Jer, znam da ovde ko god ga otkljucava, ima tu frku da kada ga nakaci na itunes, da se telefon zakljuca...OBRATITE PAZNJU

VladaII
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 14. Jan 2007. 09:20

Post od VladaII »

Jednostavno resenje...ne dirajte itunes....sto ste radoznali, ako ne radi youtube i itunes...zasto cackati? :wacko:
Apple Iphone 4S, Nexus S 16gb, Nokia E71, Nokia 7110

cebzab
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 18. Jun 2007. 17:06

Post od cebzab »

VladaII napisao:Jne dirajte itunes....sto ste radoznali,
Pa kako drugacije mozes da stavis muziku u njega?

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Andrijano »

Ljudi,ovako.Evo sad sam video iphone.Ostao sam bez reci i po meni ne moze se porediti ni sa jednim mobilnim telefonom.

Nego ovaj decko se dvoumi da li da ga proda ili da ga zadrzi za sebe,pa mi je rekao da ce mi reci za nedelju dana-ko ce to da izdrazi :ohmy:

Btw. kupio je u sad program i pomocu njega je ubacio brdo nekih programa i zvoni mu mp3,najobicnije kao i svaki drugi mob,ali moze da se ubaci samo preko tog programa.Kacili smo ga na tri laptopa na kome ima itunes i nije se zakljucao.

p.s pri razgovoru se cuje odlicno.
:lol:

Igoritza
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 23. Mar 2007. 00:52

Post od Igoritza »

ako do sad nije izashao program koji zaobliazi iTunes (ja ih imam takvih 14 za iPod) e onda ...

VladaII
Mobil fan
Mobil fan

Post od VladaII »

Cek cek... :wacko: iphone ima opciju ipod-a, tako da je prebacivanje mp3 isto kao i kod ipod-a, ili sve mora preko itunes??? Moracu da proverim to...nije logicno...zar ne?

savasavic
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 25. Sep 2007. 20:59
Kontakt:

Post od savasavic »

Odlican telefon, jako puno noviteta, ali jako puno nedostataka
detaljno opisao u temi
viewtopic.php?p=116365#116365

VladaII
Mobil fan
Mobil fan

Post od VladaII »

Ok, ajde ko je upoznat sa materijom sada malo objasnjenje za prebacivanje muzike? Znaci mora preko itunes? :ohmy:

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

A zasto nisi ovde izneo utiske??? Uzmi lepo i kopiraj ih ovde, jer ce sigurno moderatori ono izbrisati...
iPhone + CX300

VladaII
Mobil fan
Mobil fan

Post od VladaII »

Ok, proverio sam, mora preko itunes, doduse ima programa koji zaobilaze itunes, ali kostaju $ prebacivanje je lako, ono sto se ubaci u library itunes, to ce i da odradi sync... tako da sve je ok..
za trenutak sam se istripovano zapitao da li mora da se kupuje muzika preko itunes i rekao ma nemoguce... :)

dusanN70
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 29. Avg 2006. 20:31

Post od dusanN70 »

"Ishakovani" iPhone postaje neupotrebljiv?
Sreda, 26. septembar 2007. 19:10

Na Internetu se u poslednje vreme mogu pronaći mnogobrojna uputstva i softveri koji navode radoznale korsnike kako da otključaju iPhone i upotrebe neiskorišćene potencijale ovog telefona. Medjutim, najnovija vest iz kompanije "Apple" takve korisnike sigurno neće ostaviti ravnodušnim.

Naime, "Apple" je saopštio da programi koji su se pojavili na Internetu, a koji otključavaju iPhone i time omogućuju njegovo korišćenje na drugim GSM mrežama, mogu nepovratno da oštete uredjaj.

Američka kompanija u saopštenju dalje navodi da će nakon izlaska novih softvera za nadogradnju njihovog telefona, otključani uredjaj najverovatnije prestati da radi i podseća da je "AT&T" jedini autorizovani provajder za iPhone.

"Ne radimo ništa namerno da bi onesposobili iPhone koji su otključani", izjavio je Fil Šiler, čelni čovek kompanije "Apple" za marketing.

VladaII
Mobil fan
Mobil fan

Post od VladaII »

Jednostavno se ne instalira novi firmwire...i resena stvar...jedino ako nesto drugo nije u pitanju...

mdenic85
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 30. Avg 2006. 01:16

Post od mdenic85 »

Mozda ce Telenot ili mt:s da odkupe parava za prodaju i Phona??? Jeste da ga ima samo u UK sto se Evrope tice, ali polako... Sto da ne....
djuice, jel moze...? Molim za odgovor??

blaster90
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 06. Jun 2007. 19:32
Kontakt:

Post od blaster90 »

Neko je pricao da mu je Telenor odgovorio na mail u vezi iPhone-a da se uvek trude da imaju najbolju ponudu i da ce ga (nemoj me drzati za rec) oko Nove godine ponuditi 8)

edit: nasao :oops:
hunter napisao:Ja sam mrtav ladan napisao mail Telenoru i pitao ih ovo. Odgovorili su mi uopsteno da se iPhone pojavljuje u Evropi krajem godine i da se Telenor uvek trudi da u ponudi ima dobre uredjaje.

Sta to znaci, ne znam.

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

uf sto vise pricate o njemu ja sve vise razmisljam da ga uzmem.Andrijano sta bi jesi ga uzeo?Kakvi su utisci?Ja razmisljam da ga uzmem na ebay sta mislite? :unsure:
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

Igoritza
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 23. Mar 2007. 00:52

Post od Igoritza »

uzeti iPhpne, kad se uskoro najavljuje Gphone, je isto shto i uraditi sledece -

kupiti zastavu Z10 (kome se i servo doplacuje!!!) umesto da uzmete za 3000 evra skuplji astra klasik, koji ce kada mashine stignu u kragujevac biti josh jeftiniji ...

note(full oprema na Z10 koshta 8700 evra dok je Astra klasik 11300)

note2(zastava z10 je kanta pravljena da izgleda lepo, i dacia logan je bolja od tog krsha 11 puta)

note3(znam shta pricam, jer je moja glupava devojka kupila z10)
There is no knowledge that is not power

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Andrijano »

Madness99,jos ga nisam uzeo,cekam jos neki dan da vivim da li ce ga ovaj uopste prodavati,ali na prvi utisak mogu samo reci uvau :lol: ,javicu sta je bilo....... :D

Igoritza upravu si.... :D sto se kola tice

Odgovori